Bildirim
DİŞ HEKİMLİĞİ ŞANSIM VAR MI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
benimde lys netlerim yaklasık olarak seninle ayni, ama okuldan 48,5 geliyor ve ygs benim 12 bin, izmirde dis hekimligi veya tıp olursa cok iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin şansın benden daha bi yüksek gibi umarım kazanırsın bakalım benim durum ne olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: rüzgar23
arkadaşlar ygs 29k denemelerde mat genelde 45+ geo 23+ fizik 22 kimya 24 biyo 23 civarı okuldanda 51 gelecek
sizce bu netlere yakın yaparsam 12k olurmuyum izmirde diş hekimliği istiyorum ve en kötü 15k olmam lazım
feni yükseltirsen olur bence.ama o fen netleriyle çok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış dersleri kasmışsın hocam,geometrisi fizik-biyolojisinden yüksek mf-3 öğrencisi olur mu
Biyolojiye ağırlık ver,o çok önemli senin için. -
quote:
arkadaşlar ygs 29k denemelerde mat genelde 45+ geo 23+ fizik 22 kimya 24 biyo 23 civarı okuldanda 51 gelecek
sizce bu netlere yakın yaparsam 12k olurmuyum izmirde diş hekimliği istiyorum ve en kötü 15k olmam lazım
Aynen fen netini yükselt. Bende Ege diş istiyorum 20kym:) -
quote:
Orijinalden alıntı: brsykslr
benimde lys netlerim yaklasık olarak seninle ayni, ama okuldan 48,5 geliyor ve ygs benim 12 bin, izmirde dis hekimligi veya tıp olursa cok iyi olur
Siz kaç bndesinz ygs de?:) -
quote:
Orijinalden alıntı: sıfıradam
Yanlış dersleri kasmışsın hocam,geometrisi fizik-biyolojisinden yüksek mf-3 öğrencisi olur mu
Biyolojiye ağırlık ver,o çok önemli senin için.
başlarda lise mat öğretmenliğini tercih edecektim şu an diş hekimliğini de düşünüyorum o yüzden geo daha iyi ama biyolojiyi baya çalıştım haftasonu yarın denemede bakcaz duruma -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sıfıradam
Biyolojiye ağırlık ver,o çok önemli senin için.
başlarda lise mat öğretmenliğini tercih edecektim şu an diş hekimliğini de düşünüyorum o yüzden geo daha iyi ama biyolojiyi baya çalıştım haftasonu yarın denemede bakcaz duruma
Lise mat ögr. kaldırıldı diye biliyorum ilkögretim matematik var hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: tombraider35
quote:
Aynen fen netini yükselt. Bende Ege diş istiyorum 20kym:)
hepimiz aynı yolun yolcusuyuz galiba :) 21k benim akdeniz diş istiyorum -
12 bin hocam, bu iki bölüm için elimden geleni yapıyorum ama ygs'den sonra çok yoğun çalışabilirdim ama yapamadım yorulmuşum 2 senedir aynı stres -
Bende dis istiyorum hedef en kotu 15k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X