Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ ŞANSIM VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygs 29k denemelerde mat genelde 45+ geo 23+ fizik 22 kimya 24 biyo 23 civarı okuldanda 51 gelecek
    sizce bu netlere yakın yaparsam 12k olurmuyum izmirde diş hekimliği istiyorum ve en kötü 15k olmam lazım

• benimde lys netlerim yaklasık olarak seninle ayni, ama okuldan 48,5 geliyor ve ygs benim 12 bin, izmirde dis hekimligi veya tıp olursa cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin şansın benden daha bi yüksek gibi umarım kazanırsın bakalım benim durum ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rüzgar23

arkadaşlar ygs 29k denemelerde mat genelde 45+ geo 23+ fizik 22 kimya 24 biyo 23 civarı okuldanda 51 gelecek
    sizce bu netlere yakın yaparsam 12k olurmuyum izmirde diş hekimliği istiyorum ve en kötü 15k olmam lazım

feni yükseltirsen olur bence.ama o fen netleriyle çok zor

• Yanlış dersleri kasmışsın hocam,geometrisi fizik-biyolojisinden yüksek mf-3 öğrencisi olur mu

Biyolojiye ağırlık ver,o çok önemli senin için.
  • quote:

arkadaşlar ygs 29k denemelerde mat genelde 45+ geo 23+ fizik 22 kimya 24 biyo 23 civarı okuldanda 51 gelecek

Aynen fen netini yükselt. Bende Ege diş istiyorum 20kym:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

benimde lys netlerim yaklasık olarak seninle ayni, ama okuldan 48,5 geliyor ve ygs benim 12 bin, izmirde dis hekimligi veya tıp olursa cok iyi olur

Siz kaç bndesinz ygs de?:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Yanlış dersleri kasmışsın hocam,geometrisi fizik-biyolojisinden yüksek mf-3 öğrencisi olur mu

başlarda lise mat öğretmenliğini tercih edecektim şu an diş hekimliğini de düşünüyorum o yüzden geo daha iyi ama biyolojiyi baya çalıştım haftasonu yarın denemede bakcaz duruma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Yanlış dersleri kasmışsın hocam,geometrisi fizik-biyolojisinden yüksek mf-3 öğrencisi olur mu

başlarda lise mat öğretmenliğini tercih edecektim şu an diş hekimliğini de düşünüyorum o yüzden geo daha iyi ama biyolojiyi baya çalıştım haftasonu yarın denemede bakcaz duruma

Lise mat ögr. kaldırıldı diye biliyorum ilkögretim matematik var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombraider35

quote:

Aynen fen netini yükselt. Bende Ege diş istiyorum 20kym:)

hepimiz aynı yolun yolcusuyuz galiba :) 21k benim akdeniz diş istiyorum
  • 12 bin hocam, bu iki bölüm için elimden geleni yapıyorum ama ygs'den sonra çok yoğun çalışabilirdim ama yapamadım yorulmuşum 2 senedir aynı stres
  • Bende dis istiyorum hedef en kotu 15k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.