Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ düşünenler okumadan geçmeyin!!!(Bol SS eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
41
Favori
132.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frkngry

quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

klasik olacak ama tıp-diş hakikaten birbirinden çok farklı.tıp okumak kesinlikle çok zor.teorik dersler çok fazla,inanılmaz ezber yükü var ama diş okumak da tıptaki ezberin kısmen yarısı artı hayattan soğutacak bir pratik eğitimiyle oluyor.elinde bir şeylerle sıkılmadan saatlerce uğraşabilecek misin,sabırlı mısın,yaptığın şeyi defalarca tekrar tekrar yapabilecek misin mesela.pratik eğitimde aşırı yetenekli değilsen bu dediklerimi 5 sene boyunca yaşayacaksın çünkü.öncelijle bu konuda sorgulamalısın kendini

Pratik eğitimimin nasıl olacağını gitmeden anlayamam ki ve ben sözel derslere daha yatkınım mesela tıpla baş ederim pratik denen şey daha az diş gibi değil ama dişin zorlayıcı kısmı zaten pratiği bilmiyorum düşüncem işte açıklansın da bi artık bakıcaz. Yaparım dişi de zorlanmam ama tıp tutarken işte kafamda şey diyebilirim ileride tıpa gitsem daha mı iyi olurdu?

Hocam durumumuz birebir ayni. Suan dis mi tip mi dusunuyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

quote:

Orijinalden alıntı: frkngry

quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

klasik olacak ama tıp-diş hakikaten birbirinden çok farklı.tıp okumak kesinlikle çok zor.teorik dersler çok fazla,inanılmaz ezber yükü var ama diş okumak da tıptaki ezberin kısmen yarısı artı hayattan soğutacak bir pratik eğitimiyle oluyor.elinde bir şeylerle sıkılmadan saatlerce uğraşabilecek misin,sabırlı mısın,yaptığın şeyi defalarca tekrar tekrar yapabilecek misin mesela.pratik eğitimde aşırı yetenekli değilsen bu dediklerimi 5 sene boyunca yaşayacaksın çünkü.öncelijle bu konuda sorgulamalısın kendini

Pratik eğitimimin nasıl olacağını gitmeden anlayamam ki ve ben sözel derslere daha yatkınım mesela tıpla baş ederim pratik denen şey daha az diş gibi değil ama dişin zorlayıcı kısmı zaten pratiği bilmiyorum düşüncem işte açıklansın da bi artık bakıcaz. Yaparım dişi de zorlanmam ama tıp tutarken işte kafamda şey diyebilirim ileride tıpa gitsem daha mı iyi olurdu?

Hocam durumumuz birebir ayni. Suan dis mi tip mi dusunuyosunuz

sıralamam konu sahibi arkadaş gibi. 14.710 yerleştirme sırası geldi. Diş baskın şuan batıda tıplar tutmuyor yazıcam belki düşer diye balıkesir çanakkale muğla ama onun dışında başka yazmam trakya yazıcam bi de öyle. Sonra hacettepe diş düşünmüyorum ankara istemediğim için. Ege diş ya da çapa dişi birinci sıraya yazıcam büyük ihtimalle diş gelecek bana da zaten hazırladım kendimi işte bakalım

• hocam son durum nedir ben de diş istiyorum acaba iletişime geçer misiniz bazı sorularım olacak
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    benim sıralama da 16912 sence ege diş gelir mi
  • Ferrarisini Saran Adam F kullanıcısına yanıt
    bence o kadar düşmez yine de yaz ama zor gibi tam 16da değilsin 17sin nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    21259 mf3 sıralamam var hocam sizde gecen dene 20 500 gibi kapatan ya da 21000 gibi bir sıralamayla kapatan yer gelir mi

• hayalleradına H kullanıcısına yanıt
    onu bilemem inşallah gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Crunch.

Arkadaş güzel konu açmış zamanında. Ben de İstanbul Üniversitesindeyim. Sorusu olan varsa yardım etmeye çalışırım.

Hocam 2 sene geçmiş buralardaysan yardımına muhtacım 10bindeyim, şu an tüm diş fakülteleri tutuyor. İstanbul-Hacettepe-Bezmialem arasındayım. istanbul için ne diyebilirsin, ismine bir söz söylenmez ama eski olması ve bi özele göre çok kalabalık olması soğutuyor. ayrıca göz korkutan bir çok insan da var hocaların iletişimi, hasta koşturmacası gibi. özelde ise hem teknolojik imkan fazla hem de çapa gibi viran bir fakültede (üstelik direk hastane olarak) 5 yıl geçirmektense özeller daha çekici geliyor, en basitinden oturamayacak olsak da bahçesi falan var, bence önemli bunlar psikoloji açısından :D hacettepeyi ise ankarada yapamamaktan korktuğum için istemiyorum (istanbuldayım). ne dersin durumuma. sen mesela tekrar girsen istanbul mu bezmialem-medipol-biruni gibi özel mi dersin

• Dt_huzurluksuz kullanıcısına yanıt
    hocam okul bitti mi napıyorsunuz
  • Guncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Yararli konu up

• Dt_huzurluksuz kullanıcısına yanıt
    Konu çok faydalı teşekkürler hocam.Marmarayı listeye neden almadınız peki? El becerisi kısmı rahatlattı bizi.Mezun olmuşsunuzdur artık tebrikler .

• Up

• up hocam nerdesiniz
  • Kuruk K kullanıcısına yanıt
    hocam nerde okuyorsun ben çapadayim

• Unutmamalı.. O güzel günleri..

Keşke tercih döneminde uplasaymışız. :(
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Aynen dis dusunenler icin harika olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.