Teğmen
22 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 33 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Temeli zayif olan biri icin hangi denemeler çözülebilir sirasiyla hangi denemeler çözülebilir ?
.
Ben kaydımı sildirdim yurttan baska bir sehir çıktığı icin. Okula kayıt olduktan sonra basvuru yapicam tabi oluyorsa. Biraz arastirdim ben ve benim gibi olanlar ek tercih yapanlarla beraber basvurabiliyor diye bir sey gordum. Bilgisi olan var mi ? Basvurabilen var mi ?
Kyk bana biraz gec çıkıcak üniversite değiştirdigim icin bu yüzden özel yurt fiyatlarını merak ediyorum. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Var mi oraya yerlesen ben gibii
Sizce böyle bir ihtimal var mıdır cunku her sey sıkışıcak ve gercekten insanlar magdur olabilir. Ne düşünüyorsunuz ?
Ben kesinlesmeden sildirmiyim diye dusunuyorum ama bir taraftan da korkuyorum ya bi aksilik cikarsa diye. Benim gibi olanlar napicaksiniz acaba ?
Ben ankarada kyk da kalıyorum tercih yaptım muhtemelen baska bir sehir gelicek. Yurt basvurusunu nasıl yapıcaz sildirip ilk defa başlayacaklarla mi.kayit yaptirmam lazim ??
Artık öyle bir hala geldim ki acaba sınava girmedim mi ben diye düşünmeye basladim. Baskani yok kurumla ilgilenen yok o kadar öğrencinin geleceğini etkileyen bir konuda hicbir siyasi idari otoritelerin umrunda değil nolucak böyle ? Yıl boyunca yeterince değişiklik yapılmadi mi yetmedi mi bu öğrencilerin çektiği ya insaf biraz insaf. Hadi onu geçtim sonuçları 1 ayda açıklamak ne. Önceden 3-4 günde aciklanabilen sonuclar 1 ayda açıklanıyor. Teknoloji osym de geriye gidiyor heralde. Sonuçlar aciklandi degisen sistem yüzünden insanlar nasil tercih yapacagini şaşırdı. Tercihler yapıldı hala ortada bir sonuç yok açıklama yok. Ya bari birazcik su insanları önemseyip bir tarih verme girisiminde bulunsaydiniz. Okul kayitlarina bir hafta kaldi bir. Ne zaman kayit yaptirip ne zaman kyk yurt kredi basvurusu yapicaz biz hic akillarina geliyor mu acaba ?? Yil boyunca yasadigimiz stres yetmedi mi ?? Gercekten artık yeter benim bu kuruma inancim kalmadi. Insanlarin bayramını tatilini de zehir ettiler yeter artık.
.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 438
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.047 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 191 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.