Stajyer diş hekimiyim, sorularınızı alabilirim. |
Diş hekimliği düşünenler

-
-
atamalar nasıl hocam işsiz çok diş hekimi var diyorlar
-
Kuzenim diş hekimi olarak mezun oldu.Bir sene özelde çalıştıktan sonra beğenmeyip askerlik yapmaya gitti.Çok bilmiyorum ama doktor olarak görev yapıyor sanırım ve de kendi muayenehane yerini açmadıkça özelde çalışmayı düşünmediğini ve devlete atanamadığını belirtti.Kısaca kendi yerini açamadıktan sonra diş hekimliği okumanın anlamı kalmadı mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atamalar az ama işsiz diş hekimi duymadım ben hiç. Özelde ihtiyaç fazlasıyla var hala. Şartları beğenmeyip çalışmayanlar olabilir ancak.
-
kliniğin de garantisi olsa keşke... Tanınman ve tutman lazım
-
Yani herkesin hayali kendi kliniğinde çalışmaktır ama imkanlar yoksa başka birinin yanında da çalışabilirsiniz özelde, bu yapılmayacak bir şey değil.
-
Maaşlar nasıl 🥲
Hocam iğneden biraz korkuyorum böyle birisi diş hekimi olup başkasına iğne yapabilir mi :D
-
Bir de atanma nasıl oluyor sırayla mı seçiliyor yani kaç senede atanıyorsunuz ortalama
-
Maaşlar çok değişken özelde çalışıyorsanız yaptığınız işe göre kazanırsınız. Devlet olarak dusu kazanıp gelen asistanlarımızın 30k'ya yakın aldığını biliyorum, diğerleri hakkında bilgim yok.
-
İğne korkusu bende olmamasına rağmen yaparken yine korkuyor insan yanlış bir şey yapacağım diye ama öğrenirsininiz ve yaparsınız merak etmeyin.
-
Atanma kura ile oluyor tamamen şans yani belli bir yılı yok, hemen de atanabilirsiniz hiç de atanmayabilirsiniz devlete. Uzmanlık sınavına girip kazandıktan sonra uzman olursanız istediğiniz gibi atanabiliyorsunuz.
-
Hocam klinik ciroları hakkinda bilginiz var mı? Diş istiyorum bu sene
Hocam iki alandan da sınava hazırlanıyorum alakasız bölümler olsa da aklımda hukuk ve diş var sizce iyi bir ünide hukuk mu ortalama/ ortalama altı taşra bir yerde diş mi iyidir? Tıp için üninin pek önemi olmadığı söylenir bu durum sizce diş için de geçerli mi?
Hocam diş okuyan arkadaşlarım önemi yok diyor. Hukuk için sormamışsınız ama hukuk için de önemli değil. Sonuçta kendinizi pazarlayarak müşteri buluyorsunuz ve hiçbir hasta veya müvekkil nerden mezunsunuz diye sormuyor
Ortalama olarak hem implant hem de dolgu, kanal, çekim vs. yapan birisinin aylık 150 200 bin cirosu oluyor.
-
Hukukta bilgim yok ama diş için eski yani köklü olan üniversitelerde okumanız çok fark edecektir eğitiminiz açısından. Bu yeni açılan üniversitelerde değil hoca asistan bile bulamazsınız bu da sizin pratik eğitiminizi etkiler. Yine staj yaparken az hasta bakarsınız ve az işlem yaparsınız yetersiz yerlerde.
-
Hocam üniversite tercih ederken kesinlikle iyi bir eğitim için şunlara dikkat edin dediğiniz şeyler var mı? Hastane, kadavra gibi imkanlar önemli mi
Köklü olmasına dikkat edin üniversitenin, 3-5 yıldır açılan yerler çok yetersiz olur her konuda. Hastane çok önemli yine staj için, imkanlarına ne kadar hasta geldiğine bakılabilir. Pratik eğitimi önemli kısaca dişte eğer iyi bir şekilde mezun olmak istiyorsanız.
-
Teşekkürler, sizin hedefleriniz neler hocam klinik açmayı düşünüyor musunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- eyüp b kimdir
- savcı olmak için aile sicili önemli mi
- geometri kaç ayda biter
- altuğ güneş kimdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X