Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ BENİM İÇİN HAYAL Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 sınıfa geçtim düz lise sayısal öğrencisiyim okul puanım 40 falan gelicek yeni sisteme göre . Ne yalan söyleyeyim temelim yok denecek kadar az temmuzda çok sıkı çalışmalara başlıyacağım sizce herhangi bir diş hekimliğini kazanabilirmiyim fikirleriniz önemli benim için. Ayrıyetten bir soru daha soracagım ygs dersleri için hangi soru bankasını önerirsiniz mesela kimyada uğuru bitirirsen çok şey kazanırsın diyorlar diğer türlü normal kitaplarım var güvender fem pi analitik. Bana bu konudada yardımcı olursanız çok sevaba girersiniz şimdiden teşekkürler.ç

• Seneye konular aynı ama soru kalıpları değişecek diyorlar. Benim hocalarım hep bu sene ne yaparsanız odur seneye pek bişey yapamazsınız dedi( yenı soru kalıpları yüzünden ) Ama sıkı bir çalışmayla olmayacak iş değil. Kimya yı ben final dergilerinden , esen yayınları ve organik kimyayı FEM yayınlarından calıstım... Özellikle esen millete basit bir yayın gibi geliyor ama her türlü soru var. Bence iyi bi kaynak.

Ama herkes ne derse desin çalışılınca olur gibime geliyor

Asla bırakma devam et...
  • Dostum her şey hayal etmekle başlar.Çok çalısırsan tabikide kazanabilirsin.Ama bu yıl gerçekten kazanmak istiyorsan hayatında bazı fedakarlıklar yapman gerekiyor.Kitap içinde biyoloji konu anlatım fem simetri.Soru bankası olarak da palmeyi öneriyor çoğu arkadaş.Bir tavsiye daha ygsden önce lysyi halletmeye bak ve bugünden çalışmaya başla,yarını bekleme...
  • Çok çalışmayada gerek yok mantıklı çalış planlı çalış ,böyle diyenlere gıcık olurdum ama bu sene anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: demirg

Çok çalışmayada gerek yok mantıklı çalış planlı çalış ,böyle diyenlere gıcık olurdum ama bu sene anladım

Mantıklı çalışmaktan kasteddiğin nedir arkadaşım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.