Şimdi Ara

Diş Hekimlerine sorum var. [ Bleaching ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    son 6 aydır ön dişimde kahverengi bir leke oluştu. Ayrıca dişlerim aşırı şekilde sarı. Bu da arkadaşlarım ve ailemin yanında beni mahçup ediyor.
    İnternetten araştırmalarımla Bleaching [ Diş Beyazlatma ] uygulamasını gördüm. Dişleri 10-12 ton beyazlatıyormuş. Tam da ihtiyacım olan şey. Fakat ne kadar araştırsam da bu Bleaching'in fiyatıyla ilgili bir şey bulamadım. Ben de forumun Diş Hekimlerine danışmaya karar verdim.
    Bleaching işlemi nasıl birşeydir?
    Ne kadarda dişler beyazlığa ulaşır?
    Dişleri tam beyazlatmak için Bleaching fiyatı ne kadardır?
    Dişimin önündeki leke geçirilebilir mi?
    Bu Bleaching işlemi ne kadar sürer ve tekrar dişler eski sarılığına (!) geri döner mi ?

Teşekkür ederim cevaplar için. Eskişehirden hekimlerimiz varsa onlarla da yüzyüze görüşmek isterim.
    İyi forumlar

• diş hekimi degilim ama 300 400 arası bir fiyatı var tabi şehirine ve hekimine göre de fiyat degişiyor.. tam beyazlatma saglanıyor fakat dişlerinin bakımını düzenli olarak yapman gerekiyor bir kaç günde aşırı soguk ve sıcaga karsı hassas oluyor sonra normal hayatına devam ediyorsun.. ama hekimler her ne kadar bu uygulamayı yapsada pek tavsiye edilmiyor bu yöntem..
  • Sağlık bölümünde dt.mustafa diye biri vardı galiba. Bi araştır bakalım. Yardımcı oluyordu herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.