Şakir Sabuncu'ya helal olsun,Ne kadar çok insanı sevindirdi.Aldığı hayır duasının haddi hesabı yok ,kıskandım:)Adam cennetlik oldu beah.
izlerken kurgulanmış olabileceklerini de düşün, bu göz yaşlarını dindirir. saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: zekk
izlerken kurgulanmış olabileceklerini de düşün, bu göz yaşlarını dindirir. saygılar...
Sanmıyorum böyle birşey olacağını.Programı izlediyseniz anlarsınız? Kaldı ki programı yöneten adam bile deli gibi ağlıyo...
banada inandırıcı gelmeyen tarafı o işte. bu tür programların hepi aynı. o insanların 10 20 yıldır görmedikleri yakınlarını hatta Almanya -Türkiye arasında gidip gelerek buluşturuyorlar, bana pek inadırıcı gelmedi, kusura bakma..
O da senin fikrin.Başka izleyen arkadaş vardır sanırım,bakalım Onlar ne diyecek...
bu arada ben sana ve izleyenlere sonsuz saygı duyuyorum, onuda belirtmek istedim, ikimizin arasında gidip geliyor konu, dediğin gibi bakalım arkadaslar ne diyecek!
Arada bir rastladığımda izliyorum.Gerçekten güzel bir proğram.Kurgulanmış olabileceğini sanmıyorum gayet samimi bence.