Şimdi Ara

Dış hat-Modem bağlantısı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum ailesi benim dış hattan gelen kabloda 3 adet beyaz, 1 kırmızı, 1 mavi kablo bulunuyor.
    Baglamam gerekende ise yeşil ve kahverengi kırmızı kırması bir renkte kablo var. Bir sürü kombinasyon denedim olmadı bilgili birisi yardımcı olabilirse sevinirim. Telefondan yazıyorum ve internetim az kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneBrain -- 8 Haziran 2017; 16:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dediğin uçları sabit telefon ahizesine bağladığında çevir sesi alman lazım eğer ki denediğin varyasyonlarda ses yok ise kablo ucu ile saha kutusu arasında sıkıntı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecniker_1986

dediğin uçları sabit telefon ahizesine bağladığında çevir sesi alman lazım eğer ki denediğin varyasyonlarda ses yok ise kablo ucu ile saha kutusu arasında sıkıntı vardır.

Teşekkürler ama gerek kalmadı işsiz gibi iki saat deneme yanilmayla hepsini denedim artık eskisi gibi oldu. Yinede cevap için tsk bir daha olursa bunu kullanırım

• Bu arada ek olarak siz siz olun eldivensiz bağlamaya çalışmayın elektrikten payıma düşeni aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.