Şimdi Ara

Dış görünüşümden dolayı utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 22, o kadar tipsizim ki insanlarla iletişim kurarken dış görünüşümden dolayı utanıyorum. Sosyal fobim ve çekingenliğim falan yok lakin bu tipsizlik yüzünden evden çıkmak bile istemiyorum artık. Benim durumumda olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var

• Var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bura dh burda herkes kıvanç
  • yüzünü görseydik ona göre konuşurduk ama şunları yapman iş görür.

Önce bir vücut geliştir.
    Daha sonra şık bir takım elbise giy.
    Dişlerini - saçlarını düzelt. kaşlar falan da abartıysa düzelt.

kızlar için memnun değilsen bana kalırsa hiç biri ile uğraşma.
  • Kanka ayıpsın sana tipmi yok ya

• O zaman tek çaren beynine yatırım yapmak. Bilgi birikimine ve kültüre sahip olursan çoğu insandan daha üstün olursun. İnsanlar seninle iletişimde olmayı ister.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No ss no güven

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sen kendini görmüyorsun bırak onu sana bakanlar düşüsün, sen dert etme"
  • Dış görünüşümden dolayı utanıyorum

• Hocam fit vücut yapmaya çalış kilonu düzenle.Spora ilgin varsa eğer başla.Diş bakımı yap saçını yap.Şık giyin biraz da olsa toparlarsın.Herkesin tipi iyi olmuyor malesef ama herkes bakımlı olabilir.Zaten tipe etki eden şeylerden biri de bakımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

O zaman tek çaren beynine yatırım yapmak. Bilgi birikimine ve kültüre sahip olursan çoğu insandan daha üstün olursun. İnsanlar seninle iletişimde olmayı ister.

Akademik olarak başarılı bir öğrenciyim de bu tipsizliğimi örtmüyor

• Ben tıpatıp seninle aynı durumdayım hocam tek farkı bende sosyal fobi de var biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanhur diye biri var aynı senin gibi o da forumda takılır. bence bi ara buluşun için reelde.
  • Boy 1.84-1.85, kilom normal; fitim. Body ile değil de başka bir spor dalıyla yıllarca uğraştım. Burnumu kırınca bıraktım. Kişisel bakıma ve giyime de önem veriyorum ancak fayda etmiyor.

• yeni nesil çok güzel olduğu için aralarında gargamel gibi duruyoruz. sana tavsiye vereyim güzellik önemli değil diyenleri ciddiye alma GÜZEELİK>HER ŞEY

neden diyeckesin

1-herkes isterser istemez tipe önem verir. tipe önem vermiyorum diyen birisi bile verir. ufacık bir örnek vereyim. yeni doğmuş bebeğe bile ayyy çok güzel derler bu bile güzelliğe önem verdiklerini gösterir. (çirkinse tatlı derler o ayrı)

2- kutsal kitaplarda bile tanrının güzelliğinden bahsedilir. düşün yani güzellik ilahi katlarda bile önemli

kısacası hayatımız başlamadan bitti knk

tip önemli değil diyerek kendini avutablirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.