Bildirim
DIŞ CEPHE BOYASI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
fıllı boyaya bak yabancıya gıtmesın para -
o ne işe yaıyor anlamadım ama, alternatif olarak, ısı yalıtım boyaları var, yada ceramic katkılı kendi kendine rengini canlandıran boylardan al derim
linkleri incele
www.evdose.com
EvDöşe - Boya - Isı yalıtımın sağlayan boya...http://www.evdose.com/tur/yapi/boya/yapboy0107.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Şubat 2010; 16:11:21 >
-
beşiktaş merkezde balikçilara yakın boyacılar var spot satıyorlar piyasadan çok ucuza geliyor -
arkadaşlar bana marka tavsiyeleri yapmazsanız sevinirim.
aklımdan geçen 2 marka var
1.Marshall
2.Kösler
kösler pahalı olduğundan ben marshall ı seçtim..
grenli boyada pütülü oluyomuş hem hoş görünüyo hemde daha iyi oluyomuş diye duydum.
peki bu boyaya astar olarak ne kullanabilirim.
bide silikon boyayla akrilik boya arasındaki fark nedir. -
kullanacağım ev denize ortalam 50-100 metre uzaklıkta ve
yeni bina hiç boya vurulmamış sıvalı şekilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: azerr
beşiktaş merkezde balikçilara yakın boyacılar var spot satıyorlar piyasadan çok ucuza geliyor
arkadaşım o dediğin yer KARAKÖY olabilrmi acaba. Heralde sen yanlış söyledin. -
akmazcesme sok no 15 beşiktaş ist tel 0212 2608069 sube örnek mah üsküdarda da subesi varmış. çok ucuza satıyor firmanın adı yapıdek -
ben derimki boşverin plastik,yağlı,akrilik boyaları,alın kireci bembeyaz vurun geçin :)
şaka demiyorum ciddiyim hem deniz kenarında beyaz güzel gözüküyor,yapınız denize mesafeden dolayı yüksek oranda neme maruz kalacaktır, en güzeli kireç yaniyok ben plastik akrilik falan yapacam derseniz uyguladığınız boya 2 yılda dökülmeye başlar,ucuz aradığınıza göre 2 yılda bir boyatma imkanınız yok sanırım.
az önce bi arakdaş mimarlık bürosuna isim arıyordu birde ona danışın derim -
quote:
akmazcesme sok no 15 beşiktaş ist tel 0212 2608069 sube örnek mah üsküdarda da subesi varmış. çok ucuza satıyor firmanın adı yapıdek
ok arkadaşım yapıdek in internet adresini biliyomusun acaba. -
int adr varmı bilmiyorum telefon et sor -
quote:
int adr varmı bilmiyorum telefon et sor
kardeş ben marshall alıcam da orda marshall yokmuş
heralde karaköye gideceğim. -
İç cepheye yanlışlıkla grenli boya attım. nasıl kaldırabilirim ? -
American siding | master inşaat
AMERİCAN SİDİNG ANA BAYİİ ' DEN KAMPANYA
UYGUN FİYATLARA 20 AY VADE SEÇENEKLERİ
Doğayla uyum içinde, etkileyici ve göz alıcı bir görünüm her binanın hakkıdır. American Siding diğer dış cephe kaplamalarının ulaşamadığı bir güzelliği binaların dış yüzeyleriyle buluşturuyor. American Siding’in birbirine tam uyumlu cephe kaplama panel ve aksesuarlarında naturel ve canlı tonlar doğanın tüm renklerine eşlik ediyor.
www.mastersiding.com
www.masteryapiinsaat.com
www.söveciyiz.com
0212 699 42 57
0533 969 2989
-
Tbt boya ile bütün boya işlerinizi halledebilirsiniz.
adresinden ulaşabilirsiniz.www.tbtboya.com
TBT Boya Dekorasyon ve Tadilat Konya Jotun Boya Bayi | Konya Duvar Kağıdıhttp://www.tbtboya.com -
Arkadaşlar Yalovada dış cephe için pütürlü(greten?) Boya için hangisi daha iyidir acaba?
ALLIGATOR DUCHESSE EXTERIOR?
JOTUN ?
Bilgisi olan var mıdır? Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çorluda jotun oldugu ıcın jotun ıyıdır dıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X