Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intelligentboy1 -- 11 Ekim 2023; 9:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Benimde kucukken azı disim cekilmisti sut disi demisti bana bi de,bosu bosuna disimi kaybettim 20lik cikiyor onun yerine ama diger dislerde tamamen sola dogru kayiyor bosluga dogru.Ben o yuzden dis teli taktirdim

• film var mı ? duruma göre endikasyon değişir.

• Hocam film yok da kendim düşündüm bu fikri ve mantıklı geldi acaba deneyen var mıdır diye merak ediyorum

• QuattroFR kullanıcısına yanıt
    Diş teli de uzun vade için olur ancak ben dişlerimi bir arada tutmak istiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: intelligentboy1

Diş teli de uzun vade için olur ancak ben dişlerimi bir arada tutmak istiyorum :D

Valla 20lik çıkmıştı benim ama dedigim gibi diger disler cekim bosluguna dogru yamuldu ve orta hattim kaydi simdide telle ugrasiyoruz yani riskli bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

quote:

Orijinalden alıntı: intelligentboy1

Valla 20lik çıkmıştı benim ama dedigim gibi diger disler cekim bosluguna dogru yamuldu ve orta hattim kaydi simdide telle ugrasiyoruz yani riskli bi durum

Implant da düşünmüyorum o bölgeye,iki arada bi derede kaldım

• Gömü değilse uyuşturucu yapıp 2 dk bekleyip haberin olana kadar çat çat çekip eline veriyorlar geçmiş olsun deyip yolluyorlar. Sen ise bu durum karşısında bitti mi !? Bu kadar mıydı!? gibi bir tepki veriyorsun. Tabii ki diş daha yeni çıktıysa geçerli bu durum. kök gelişimi daha tamamlamadan çekilirse rahat yani.

• dün çektirdim dişimi ben de. dünyanın en ilginç hadisesi bu. eskiden insanlar ne yapıyormuş cidden merak ediyorum. onca uyuşturucuya rağmen o kadar acı çektim.
  • 1 yıl önce sağ sol çektirdim. Gömülü olmadığı sürece çekim çok rahat oluyor. Hatta benim çekilen sağ diş çürüktü çıkmaya başlayan 20'lik diş altına doğru girmiş. Çekerken birde o çürük diş kırıldı ona rağmen sıkıntı olmadı. Uyuşturuyor, bir alet ile biraz diş etini açıyor, sonra tornavida gibi bir alet ile dişi çene kemiğinden ayırıyor. Sonra geçmiş olsun sesi ve azıcık biraz kan. Bu kadar basit.
  • ben 14 yaşımdayken en arkadaki dişi çürüdü diye çektirmiştim aynı onun yerine 20lik diş çıktı ama. O diş çıkana kadar bazı dişlerim boşluğa doğru kaydı. Diğer taraftanda diğer 20lik diş geldi öteki tarafı kaydırdı çok tuaf oldu alt dişlerim rezalet durumda şuan. 20lik diş kesin olarak gelir ama diş teli takmayacaksan bir düşün derim. Belki benim yaşla alakalıda olabilir erken çektirdim galiba.
  • Ya doktor öyle bi uyuşturdu ki gündüz daha geçmedi uyuşukluk kısmi felç geçirmiş gibi hissediyorum :D

• Ben diş hekimiyim rontgeni yollarsan endikasyonu söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 4 Haziran 2016; 17:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Ben diş hekimiyim rontgeni yollarsan endikasyonu söyleyebilirim

Hocam maalesef...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.