Şimdi Ara

diş beyazlatıcı ufak ışık hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.white-light.gen.tr/index.html

facebookun sağdaki reklamlarında vardı.. daha öncede görmüştüm bu ve bunun gibisinden şeyleri.. ama gerçekten işe yarıyor mu acaba?.. hani diş hekimine filan danışalım desem.. o kesin "hayır yaramıyor sen bana gel 1000-2000 liraya ben beyazlatırım sana" diycek.. var mı forumda kulanan? faydasını/zararını gören acaba? en güvenilir yer DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 10 Haziran 2010; 15:54:27 >

• sikayetvar.com da baya tepki toplamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

sikayetvar.com da baya tepki toplamış

link alabilir miyim? gerçekten insnaların tepkisi neydi diye merak ettim?
  • satış politikası tamamen bunlar,bir işe yaramadığı görüşündeyim aynı;hani televizyonlarda reklamları yapılan beline takıyorsun titreşimle karın bölgesindeki yağları eriten aletler gibi,bir işe yaramaz yani allı pullu gelebilir sana ama kanmaman görüşündeyim genede sana kalmış bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/560/f/17418

nasıl birşey bu.. sağlığa zararlı ama izin mi almışta satılıyor böyle her yerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 11 Haziran 2010; 1:28:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 Lira ya diş beyazlatıyorlar ustelık ozel klinikte böyle bıseye para vermektense git kliniğe yaptır daha iyi bence
  • Bende var ve düzenli kullanımda işe yarıyor.Ben düzenli kullanmadığım için istediğim beyazlığa ulaşamadım ama gerçek yani satış stratejisi falan değil..
  • bende önceden gittigidiyordan almıştım bunlardan. en başta aksatmadan kullandım gercektende bir beyazlama oldu yalan değil. sonrada aksatmaya başladım bir süre sonra hiç kullanmadım. biraz etki yapıyor ama o sitedeki gibi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiqmecuK

bende önceden gittigidiyordan almıştım bunlardan. en başta aksatmadan kullandım gercektende bir beyazlama oldu yalan değil. sonrada aksatmaya başladım bir süre sonra hiç kullanmadım. biraz etki yapıyor ama o sitedeki gibi olmuyor
    Bende gittigidiyordan almıştım
  • peki bu şikayet varda yazılanlar doğru mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.