Şimdi Ara

Diş ağrısina cozum var mi ? Her gun 2-3 agri kesici icmekten bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece diş icin iyi bir agri kesici var mi ? Evdeki agri kesiciyi kullaniyorum ama yinede agriyor . apranax fort iyi diye duydum , her gun 2 tane içsem agri yokmuş gibi olur mu ?Diş doktoruna gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 25 Aralık 2016; 2:52:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dişçiye gitmiyecegim derken dahiliyeye gitmek zorunda kalacaksınız. Kafanıza göre ilaç içiyorsunuz. Sorununuzu gelince sarımsağı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden gitmiyosunuz bence bi ugrayın. Belki ufacık bir hava boşlugu var o yüzden o kadar agrı yapıyor.
  • vay be kaç senedir dişim ağrımıyor
    nostalji oldu

geçmiş olsun demeyi unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 25 Aralık 2016; 2:55:53 >
  • Disciyi bosverip psikolojik danışmanlık merkezlerine uğrayın bence. Anlamak güç geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Devlet hastanesinde yapilan hiçbir şey yok , özele yönlendiriyorlar , özele gidersem 1-2 k kitlerler , komple agizi yaptirsam minimum 7-8000 alirlar .

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Bende de nostaljiydi 2 yildir , ama ağriyor 1,5 haftadir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devlet özele hemen yönlendirmiyor 2 sene içinde sayısız diş doktoruna gittim devlet hastanesinde verdiğim ücret 0 TL.

Kanal dolgu taş temizleme plak hepsini yaptırdım
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Hocam kardeşim gitmişti , paso saçma nedenlerle gonderdiler , bu doktorlar ne işe yariyor hiç bir fikrim yok , özele gitmek zorunda kaldi , orda hallettiler 2-3 hafta icinde , belirli randevularla

• Dişin iltihap kapmış, bu durumda ağrı kesici fayda etmez. Dişciye git, eğitim araştırma yada universite hastanesine, yoksa devlet hastanesine, sana uygun ilaçları verirler, apse yaparsa görürsün hanyayı konyayı, balon gibi şişer yanağın 2 3 hafta öyle gezersin. + ağrı çekersin, çenenden dahi ameliyat yapma durumu bile oluşabilir, şakaya gelmez bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 25 Aralık 2016; 3:42:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Hocam kardeşim gitmişti , paso saçma nedenlerle gonderdiler , bu doktorlar ne işe yariyor hiç bir fikrim yok , özele gitmek zorunda kaldi , orda hallettiler 2-3 hafta icinde , belirli randevularla

O zaman il veya hastane farkı olabilir ben üniversite hastanesinde yaptırdım yapan doktorlarda stajer öğrencilerdi şaka söylemiyorum diş hekimliği okuyanlar bilir

geçici çözüm buz bence hocam geçmiş olsun şimdiden
  • Hocam önce çevrenize sorun sık gittikleri dişçi var mı diye, ben öyle yaptım ve yarı fiyata indirdim, dolgu dışarıda 150 iken 60-70e kanal tedavisi 250 civarı iken ( Anadolu yakası min fiyat aşağı yukarı) 100e yaptırdım ki 8 dolgu 4 kanal tedavim 2 tane de vidalı dişim var total 1200 ödedim yaklaşık ( son raddede bi tanıdık daha araya soktum) , diş ağrısı bir şeye benzemez, devlet de olsa çapa cerrahpaşa bezmi alem gibi yerlere gidin lütfen kendiniz için diyorum, acısını çok çektim, Cuma namazında ağrıdan bayılıp düşmüşlüğüm var ondan söylüyorum.( nacizane tavsiyem kalabalık olan özel dişçileri tercih edin, boş olanlar memnuniyet görmemiş veya yeni açılan klinik oluyor genelde, acı tecrübelerim sonucu bunu rahatlıkla söyleyebilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 25 Aralık 2016; 8:35:37 >
  • Korkutmak gibi olsun da, oradaki iltihap beyne giderse kalıcı sinirsel hastalıklar yaşayabilirsin. Var böyle vakalar

GİT ŞU DİŞÇİYE!
  • Yetenekliego Y kullanıcısına yanıt
    Antalya da oturuyorum da , eğitim araştirma hastanesine gidicem mecbur , baktim olmuyo ozellere bakicam , biraz korkuyom ama çok agriyo çekerken , hele kanal tedavisinde bağirdiğim kadar hiç bir yerde bağirmadim , tabi hepsi 6-7 yaşimdayken olmuştu

• Çözümü söylüyorum .

----____---- dişciye git ----____----
  • Ağrıyı kesmek için karanfil koy ağrıyan yere çok işe yarıyor
  • quote:

Devlet hastanesinde yapilan hiçbir şey yok , özele yönlendiriyorlar , özele gidersem 1-2 k kitlerler , komple agizi yaptirsam minimum 7-8000 alirlar .

KAFAN GÜZELMİŞ KARDEŞ GÜLE GÜLE KULLAN
  • Eyvallah da , bunlar doğrular

• quote:

Sadece diş icin iyi bir agri kesici var mi ? Evdeki agri kesiciyi kullaniyorum ama yinede agriyor . apranax fort iyi diye duydum , her gun 2 tane içsem agri yokmuş gibi olur mu ?Diş doktoruna gitmem.

Hocam ağrının sebebi senin dişini işgal eden bakteriler. Antibiyotik kullanırsan düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 25 Aralık 2016; 12:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Denerim , dişimin o bölgesi en kösede bi yarik oluşmus ve simsiyah üstü , çekicekler sanirsam ama hemen üstündeki diş de ağriyor bazen , oraya mı şiçradiki bakteriler ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.