Bildirim
Diş Ağrısı Beynime Vuruyor (Param ve Sigortam Yok) Ölmeyi mi Beklemeliyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Apse varsa onu patlatıyorlar başıma gelmişti sağlı sollu 2 tane iğne ve tek darbeyle patlatıyor rahatlıyorsun hastaneye git gerisi gelir. -
Tedavi parası yok, o nasıl olacak?quote:
Orijinalden alıntı: ANTİ BUG
Apse varsa onu patlatıyorlar başıma gelmişti sağlı sollu 2 tane iğne ve tek darbeyle patlatıyor rahatlıyorsun hastaneye git gerisi gelir. -
SGK ya gidip 50-60 TL verip 1 aylık sgklı yapabiliyorsun. Bu kadar da paran yoksa bilmiyorum hocam. Sonra da diş hastanesine gidersin aciline -
Sigortasını yatırmamış esnaf bir arkadaşım böyle bir şey anlatmıştı orda bir yere gidip kağıt senet bir şeyler imzalayıp tedavi olabildiğini anlattı bilgim bundan ibaretquote:
Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN
Tedavi parası yok, o nasıl olacak?
Alıntıları Göster -
Yok mu çevrede diş çeken birileri. Bizim berber Orhan abi karga burnu ile çatır çatır çekiyor. Ama apse varsa sıkıntı. Eczaneden al agumentin apse geçsin çektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşım 27 ve üzerime bir dükkan var. Bu yüzden sadece bağkurlu olabiliyorum, bağkur 890 TL.quote:
Orijinalden alıntı: Mesaopp
SGK ya gidip 50-60 TL verip 1 aylık sgklı yapabiliyorsun. Bu kadar da paran yoksa bilmiyorum hocam. Sonra da diş hastanesine gidersin aciline -
Dükkanı sat dişleri yaptır -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DepremDede -- 10 Mayıs 2021; 3:39:35 >
Karga burnu candir. Efsane bisey sifir hisquote:
Orijinalden alıntı: kötü kız
Yok mu çevrede diş çeken birileri. Bizim berber Orhan abi karga burnu ile çatır çatır çekiyor. Ama apse varsa sıkıntı. Eczaneden al agumentin apse geçsin çektir.
voltarene talim edecen o zaman. -
Dükkan var derken o nasıl oluyor?
Böyle bişi var mı hocam gerçekten ?quote:
Orijinalden alıntı: Mesaopp
SGK ya gidip 50-60 TL verip 1 aylık sgklı yapabiliyorsun. Bu kadar da paran yoksa bilmiyorum hocam. Sonra da diş hastanesine gidersin aciline
7 ay x 60 tl ınternet olsa toplam 420 tl
bu konu tutmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
Böyle bişi var mı hocam gerçekten ?
Alıntıları Göstertakvim.com.tr
60 liraya aile boyu sağlıkhttps://www.takvim.com.tr/ekonomi/2018/01/03/60-liraya-aile-boyu-saglik
-
Ulan olaya bak, diş ağrısı kadar illet bir şey yok. Dişci olsam bu arkadaşı tedavi ederdim. Adaletini s. dünya gibi, çaresizliğe bakar mısın..
Anneniz babanız da mi yok ? Özel poliklinikte 1 haftada yaparlar o dişi. Aylardır çekmeniz gereken bir ağrı değil. Etraftan yardım isteyin kısaca. Diş ağrısı çok fena bir durum, yaşayan bilir.
Belki de düzen değişmedi,parası olmayan insanlar eski çağların kölesi gibi ve ölüp ölmemeleri kimsenin umrunda değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X