Şimdi Ara

Diş Ağrısı Beynime Vuruyor (Param ve Sigortam Yok) Ölmeyi mi Beklemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 7 aydır dişimde apse var. Ayda bir şişiyor sonra iniyor. Diğer bir dişimde de full çürük geceleri ağrıyor.
    Ağrı kesici ile geçiştiriyordum ama artık direkt beynim ağrıyor.
    Hiçbir sağlık güvencem yok ve param da yok. Devlet veresiye tedavi etmez mi? Çözüm önerisi olan var mı?

• Apse varsa onu patlatıyorlar başıma gelmişti sağlı sollu 2 tane iğne ve tek darbeyle patlatıyor rahatlıyorsun hastaneye git gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Apse varsa onu patlatıyorlar başıma gelmişti sağlı sollu 2 tane iğne ve tek darbeyle patlatıyor rahatlıyorsun hastaneye git gerisi gelir.
    Tedavi parası yok, o nasıl olacak?
  • SGK ya gidip 50-60 TL verip 1 aylık sgklı yapabiliyorsun. Bu kadar da paran yoksa bilmiyorum hocam. Sonra da diş hastanesine gidersin aciline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Tedavi parası yok, o nasıl olacak?

Alıntıları Göster
    Sigortasını yatırmamış esnaf bir arkadaşım böyle bir şey anlatmıştı orda bir yere gidip kağıt senet bir şeyler imzalayıp tedavi olabildiğini anlattı bilgim bundan ibaret
  • Yok mu çevrede diş çeken birileri. Bizim berber Orhan abi karga burnu ile çatır çatır çekiyor. Ama apse varsa sıkıntı. Eczaneden al agumentin apse geçsin çektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

SGK ya gidip 50-60 TL verip 1 aylık sgklı yapabiliyorsun. Bu kadar da paran yoksa bilmiyorum hocam. Sonra da diş hastanesine gidersin aciline
    Yaşım 27 ve üzerime bir dükkan var. Bu yüzden sadece bağkurlu olabiliyorum, bağkur 890 TL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dükkanı sat dişleri yaptır
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DepremDede -- 10 Mayıs 2021; 3:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü kız

Yok mu çevrede diş çeken birileri. Bizim berber Orhan abi karga burnu ile çatır çatır çekiyor. Ama apse varsa sıkıntı. Eczaneden al agumentin apse geçsin çektir.
    Karga burnu candir. Efsane bisey sifir his

• voltarene talim edecen o zaman.
  • Dükkan var derken o nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

SGK ya gidip 50-60 TL verip 1 aylık sgklı yapabiliyorsun. Bu kadar da paran yoksa bilmiyorum hocam. Sonra da diş hastanesine gidersin aciline
    Böyle bişi var mı hocam gerçekten ?

• 7 ay x 60 tl ınternet olsa toplam 420 tl
    bu konu tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Böyle bişi var mı hocam gerçekten ?

Alıntıları Göster

• Ulan olaya bak, diş ağrısı kadar illet bir şey yok. Dişci olsam bu arkadaşı tedavi ederdim. Adaletini s. dünya gibi, çaresizliğe bakar mısın..

• Anneniz babanız da mi yok ? Özel poliklinikte 1 haftada yaparlar o dişi. Aylardır çekmeniz gereken bir ağrı değil. Etraftan yardım isteyin kısaca. Diş ağrısı çok fena bir durum, yaşayan bilir.

• Belki de düzen değişmedi,parası olmayan insanlar eski çağların kölesi gibi ve ölüp ölmemeleri kimsenin umrunda değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.