Şimdi Ara

Dirt: Rally, kaçıranlar için yeniden ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
12.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dirt Rally serisinin ilk oyunu birkaç hafta önce Humble Bundle tarafından ücretsiz dağıtılmıştı. O dönemde fırsatı kaçıranlar için oyun bu sefer de Steam tarafından hediye ediliyor. Oyunu 16 Eylül’e kadar kütüphanenize eklediğiniz takdirde ömür boyu saklayabiliyorsunuz.

Tanıtım yazısı:

DiRT Rally, şimdiye kadarki en gerçekçi ve heyecanlı ralli oyunudur, DiRT topluluğunca 80m milin üstünde yol testi yapılmıştır. Bir kazanın bile telafisiz bir şekilde sahne süreni zedeleyebileceğinin bilincinde ve tam hızla tehlikeli yollarda savruluyorken yarış heyecanını tam olarak hissedersin.

Kar, buz, pist ve toprak arasında zar zor kontrolü sağlayarak yarışıyor ve farklı hava durumlarıyla mücadele ediyorken, her aşama seni farklı bir şekilde sınar. Araba, sürtünme ve aşama bağlantısından yoksun olduğunda, özel ralli takımın seni hırslı tutmaya çalışır ve her ralli konsantrasyon ve yeteneği sınayan maraton benzeri bir test haline gelir.

Dirt Rally ayrıca, dünyanın en hızlı arazi arabalarını kullanarak hem tek oyunculu hem çok oyunculu yarışlarda serinin en sevilen turlarında başka sürücülerle arabalarınızın boyalarını atmanıza imkan veren lisanslı resmi World Rallycros içeğini de sunuyor.

Sistem gereksinimleri

Minimum

• İşletim Sistemi: 64bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • İşlemci: AMD FX Series/Intel Core i3 Series
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: AMD HD5450 veya Nvidia GT430 veya Intel HD4000 1GB VRAM (DirectX 11)
    DirectX: Sürüm 11
    Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
    Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı

Tavsiye edilen

İşletim Sistemi: 64bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • İşlemci: AMD FX-8150/Intel Core i5 4670K
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: AMD R9 290 veya Nvidia GTX780
    DirectX: Sürüm 11
    Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
    Ses Kartı: Direct X uyumlu ses kartı

• Ücretsiz de, eklenmiyor kütüphaneye o ne olacak. Gabe nerede, yetkililer nerede.
  • İndirilmiyo kütüphane ne de görünmüyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ücretsiz dağıtılan oyunlar indirilmedikleri sürece kütüphanede görünmüyorlar sanırım

• bu bağlantıdan ekleyin, tr dilini desteklemiyor.https://store.steampowered.com/app/310560/DiRT_Rally/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 15 Eylül 2019; 18:42:56 >
  • ProfXavier kullanıcısına yanıt
    bu da türkçe değil
  • ücretsiz diye kütüphaneye eklememişler herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ProfXavier kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER..
  • Keşke ps de ücretsiz olsa

• dirt 2.0 den itibaren season pass satmaya başlamış. deluxe bilmem ne. dirt serisi de bozdu iyice. ancak böyle ücretsiz olursa alınır. zaten araç ve marka lisanslarından dolayı 3-4 yıl içinde ücretsiz veriyorlar oyunları.
  • forum çöktü?

Beklenmedik Bir Hata Oluştu! Lütfen Tekrar Deneyiniz. diyor hep sıcak fırsatlarda bu konu hariç o da yeri farklıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 16 Eylül 2019; 1:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Incubuss kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz dağıtılanlar değil, ücretsiz olanlar kütüphanede görünmez.
  • Her yerde dağıttılar maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 16 Eylül 2019; 9:26:8 >
  • Ben ekledim kütüphanede gözüküyor.Yazı altındaki link 'e tıklayıp
    orada Steam yazısına tıkladım ilk önce Steam Website üzerinde Log in olup sonrasında da masaüstünü açtım orada Kütüphanede gözüküyordu

• şuan kütüphanede görünüp indirilebiliyor. ben indirmeye başladım.
  • aldım ama ne indirebiliyorum nede kütüphanede gözüküyor yardım edin

• hayır gözüküyor ben bir kaç kere beleş oyun eklemiştim kütüphanende duruyor ama ücretli olup ücretsiz verilenler ancak oynaması ücretsiz oyunlar kütüphanende indirmeden gözükmez

• Şu an bi sorun yok iniyor bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.