Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Furious*

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

Son resim, oyundan mı gerçek mi anlayamadım

Aşağıdaki videodan alınmış sanırım

Block kopmuş yine

• Tamam şimdi hatırladım o video'yu.

http://video.ntvmsnbc.com/ken-blocktan-650-beygirlik-sov.html

Kesin izleyin adam insan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Eylül 2010; 0:58:44 >
  • quote:

Şu an 2. oyunu oynuyorum, ama ilk oyun kadar eğlenmedim. İlki çok iyiydi.

Ama şu, Buggy ve o tarz yarışları hiç sevmiyorum. Bakalım bu nasıl olacak

Buggyleri kim seviyor ki ? Onlar yüzünden oyunu bitirme zevkine erişemedim. Yarışmak istemiyorum kardeşim o yarışlarda !

İkinci oyunda en çok aradığım şey karlı havalardı ki Dirt 2 de yağmur bile görmedim. Dirt 3'te düzeltmişler sevindim buna.
  • Dirt 2 oyununu ekran kartımdan hediye olarak çıkması sayesinde denedim. Grafik açısından muhteşem bir oyun. Fakat oynanışı arcade tarzdan hoşlanmadığım için pek beğenmedim. Arcade tarzda oynamayı seven arkadaşlar içinse başarılı bir oyun olmuş. Fakat rally oyunlarında kamyon, buggy, vs. tarzı araçların olması biraz kötü oluyor diye düşünüyorum.

Dirt 3 ise pek yeni birşey vaad etmiyor gibi gözüküyor. Fakat Dirt 2 sevenler için karlı zemin, farklı hava koşulları vs. gibi özelliklerin eklenmesi güzel olacaktır.
  • Bu oyunu ciddi ciddi orjinal almayı düşünüyorum, yeterki çıksın...
  • Belirtilene göre DiRT 2'de bulunan 41 yol, DiRT 3'te 100'den fazla bir sayıya ulaşacak. Böylelikle DiRT 3, daha önceki oyunlar ve Colin McRae serisinden bile daha büyük bir oyun halini alacak.

DiRT 3'e göz atanlar, oyunun önceki oyunlardan daha gerçekçi bir ralli deneyimi sunduğunu söylüyor.

http://www.merlininkazani.com/oyun_haber/1/DiRT_3_ikinci_oyunun_iki_kati_olacak-36915.html
  • Kamyon,Jeep, Buggy yarışları yoktur umarım
  • quote:

Kamyon,Jeep, Buggy yarışları yoktur umarım

Buggy fln olmasın da Kamyon olsun bæ İlk Dirt'e sadece kamyon sürmek için girerdim direksiyonla çok güzel oluyod
  • oyun güzele benziyor son oyundaki buggyler felam çok sıkıcı idi inşallah eski cmrler gibi olur..eski cmrlerdeki asfalt rallileri çok zevkli asfalt fantezisi olan biri olarak eski oyunlardaki asfalttaki arabanın verdiği ses, reaksiyon geri dönerse çok hoşuma gider..
  • güzel bir WRC oyunu yapsalar, bizde bu saçmalıklardan kurtulsak?
  • yeni görüntüler

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

• Of çok güzel duruyor görüntüler ya
  • Vayy Ken Block'ta orada oynuyor oyunu
  • Kar yarışlarına bayılıyorum beyler yaa, o turbonun karda çıkardığı ses yok mu. Kabin içindeyken de kaput üzerinden de harika oluyor. Kahretsin ya eve gideyimde CMR4'te Sweden Rally yapcam
    quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

video çok güzel olmuş. hasta oluyorum şu motor seslerine. yalnız cmr 2 veya 3 deki gibi uzun yollarda yapılan ralli sayısını artırsalar çok iyi olur. dirt 2 de çoğunlukla hep dönüp durduk diğer arabalarla. şöyle yağmurlu, karlı havalarda deli gibi ralli yapmak istiyorum

• DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

focus 3 mü bu ?
  • @ManitoN yok, fiesta o
  • merakla bekliyoruz yeni oyunu
  • Valla öncekiler gibi çoluk çocuk oyunu yapacaklarsa hiç yapmasınlar ,cmr1-2 gibi safkan ralli oyunu yapacaklarsa yapsınlar adamı hasta etmesinler.
  • bir ss daha

Codemasters ses mühendisi bir kaç gün önce Kemble Airport a giderek araba seslerini kaydetmiş...
    Renault Alpine, Quattro, 6R4 sesleri kaydedilen araçlardan bir kaç tanesi...

• Yaa bu oyunda Subaru'dan sonra bu şekilde Ford'un onun yerini almış olmasına üzüldüm doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.