Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıcı bölümlerden sonra önemli gelişmeler olmaya başladı haydi hayırlısı daha çok etkileyin bizleri ey Diriliş EKİBİ

Daha çok İbn Arabi sahneleri daha çok Allah'u Ekber Naraları istiyoruz !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merto55

Arkadaşlar bu filmde yayınlananlar gerçekmidir yani tuğtekini noyan öldürmesi gibi bi takım karakterlerin gerçek olması bilen varsa söyleyebilirmi?

Bazı karakterler gerçek noyan gerçek misal ama bazılarıda hayal ürünü. Tuğtekin ise gerçek olmayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Dizinin fragmanından çıkarttıklarım , Hayme ana ölüyor ya da yaralanıyor yerine oğlu geçiyor , ertuğrul tebrik ederken söylüyor fragmanda. Onun dışında , kocabaşın kellesi gidiyor ertuğrul bunu görünce.

En önemlisi ise , Ölmeyen tuğtekin değil bence , uzun saçlı bir eleman vardı tuğtekin'in yanında savaşan , kocabaş ile mücadele etti savaşırken uzun saçlı eleman ve yere düştü yere düşünce öldümü ölmedimi diye gözlerine baktı gözlerini oynatmayınca öldü diye bırakmıştı kocabaş Büyük ihtimal emanetten kastı o uzun saçlı.

Yoksa tuğtekin ölmezse yok artık derim.. Ama ölmemiştir umalım tabi, Ona ölüm kolay kaçar yaptılarından sonra.

olmeyen adam Samsa alp olabilir. Cunku tarihimizde Ertugrul beyin ve Osman Gazinin silah arkadasi var.Ama tarihsel olarak daha kucuk yasta olmasi gerekiyor.Orhan Gazi zamaninda olmus .Gerci onuda kilifina uydururlar dizide

quote:

Samsa cavus
    Samsa Çavuş Ertuğrul Gazi ve Osman Gazinin silah arkadaşı. Doğum yeri ve tarihi bilinmemektedir. Osmanlı Devletinde, çavuş unvanını ilk kullanan kişidir.

Ertuğrul Gazi ile birlikte, kendisine bağlı aşiret ve obalarla Söğüt’e geldi. Osman Gazi zamanında birçok gazalara iştirak etti. Pelekanon Muharebesinde bulundu. İznik ve Sorkun’un fethinde, büyük kahramanlıklar gösterdi.

Orhan Gazi, Kara Tegin Kalesini fethedince, muhafızlığına Samsa Çavuşu tayin etti.

Ömrünü daha ziyade Sakarya boyunu tutmakla geçiren Samsa Çavuş, 1330 tarihinden sonra vefat etti. Kabri, Mudurnu yakınlarında Hacı Musalar köyündedir.

Ertugrul gazi dogum yili 1191 - 1281 olum
    Osman Gazi 1258-1326

Bu arada dizide hata var deyip , Osman Gazi ile Dundar taht savasina girmis diyorlardi.Dundar dizide Osman niye yok diyorlardi.Bu dogum ve olum tarihlerde dizide hata var diyenleri ikna eder artik.

Benim dediğim samsa alp değil. Bu videoda beyim beyim diyen kişi.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ym6tQiKWDIw Yani ben öyle düşünüyorum çünkü flashback 'de o görüntüyü kullanıp emanetçi yerine kullanabilirler. Kamera çekimlerine çok takılıyorum belki yanlış düşünüyorum :) Haftaya hepimiz göreceğiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Dizinin fragmanından çıkarttıklarım , Hayme ana ölüyor ya da yaralanıyor yerine oğlu geçiyor , ertuğrul tebrik ederken söylüyor fragmanda. Onun dışında , kocabaşın kellesi gidiyor ertuğrul bunu görünce.

En önemlisi ise , Ölmeyen tuğtekin değil bence , uzun saçlı bir eleman vardı tuğtekin'in yanında savaşan , kocabaş ile mücadele etti savaşırken uzun saçlı eleman ve yere düştü yere düşünce öldümü ölmedimi diye gözlerine baktı gözlerini oynatmayınca öldü diye bırakmıştı kocabaş Büyük ihtimal emanetten kastı o uzun saçlı.

Yoksa tuğtekin ölmezse yok artık derim.. Ama ölmemiştir umalım tabi, Ona ölüm kolay kaçar yaptılarından sonra.

olmeyen adam Samsa alp olabilir. Cunku tarihimizde Ertugrul beyin ve Osman Gazinin silah arkadasi var.Ama tarihsel olarak daha kucuk yasta olmasi gerekiyor.Orhan Gazi zamaninda olmus .Gerci onuda kilifina uydururlar dizide

quote:

Samsa cavus
    Samsa Çavuş Ertuğrul Gazi ve Osman Gazinin silah arkadaşı. Doğum yeri ve tarihi bilinmemektedir. Osmanlı Devletinde, çavuş unvanını ilk kullanan kişidir.

Ertuğrul Gazi ile birlikte, kendisine bağlı aşiret ve obalarla Söğüt’e geldi. Osman Gazi zamanında birçok gazalara iştirak etti. Pelekanon Muharebesinde bulundu. İznik ve Sorkun’un fethinde, büyük kahramanlıklar gösterdi.

Orhan Gazi, Kara Tegin Kalesini fethedince, muhafızlığına Samsa Çavuşu tayin etti.

Ömrünü daha ziyade Sakarya boyunu tutmakla geçiren Samsa Çavuş, 1330 tarihinden sonra vefat etti. Kabri, Mudurnu yakınlarında Hacı Musalar köyündedir.

Ertugrul gazi dogum yili 1191 - 1281 olum
    Osman Gazi 1258-1326

Bu arada dizide hata var deyip , Osman Gazi ile Dundar taht savasina girmis diyorlardi.Dundar dizide Osman niye yok diyorlardi.Bu dogum ve olum tarihlerde dizide hata var diyenleri ikna eder artik.

Benim dediğim samsa alp değil. Bu videoda beyim beyim diyen kişi.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ym6tQiKWDIw Yani ben öyle düşünüyorum çünkü flashback 'de o görüntüyü kullanıp emanetçi yerine kullanabilirler. Kamera çekimlerine çok takılıyorum belki yanlış düşünüyorum :) Haftaya hepimiz göreceğiz.

izlerken aynı şeyi ben de düşündüm. hiç birinde kamera göstermedi yerde yatarken ama bu uzun saçlıyı kocakafa bakarken uzun uzun gösterdi. o an izlerken bende onun ölmediğini hissettim. beraber görcez bakalım haftaya

• Vay arkadaş, son bölümde Korkut bey eski eşini rüyasında görürken bi anda yüzünü dönünce aklım gitti, hiç beklemiyodum dalmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Vay arkadaş, son bölümde Korkut bey eski eşini rüyasında görürken bi anda yüzünü dönünce aklım gitti, hiç beklemiyodum dalmışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basteryus kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölüm güzeldi. Sonunda hareketlilik başladı.
  • Fragman yayinlamakta ayri bir yetenek ister... magara sahnesini gostermemeliydiler..
  • http://i.hizliresim.com/lra48k.jpg

Noyan dizi'de hayvan gibi, gerçekte cüce çıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: N20

http://i.hizliresim.com/lra48k.jpg

Dizinin en karizmatik karakteri olduğunu düşünürken beni yıkıp viran ettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Bu kadar kalite Adamı biraraya getirmek de kabiliyet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Vay arkadaş, son bölümde Korkut bey eski eşini rüyasında görürken bi anda yüzünü dönünce aklım gitti, hiç beklemiyodum dalmışım

O sahne olmamış. Çoluk çocuk da seyrediyor diziyi. Ben bile tırstım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Bende şaşırdım ama hayaller ve gerçekler bunlar hocam yapacak bir şey yok :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Noyan ı bende beyaz show da kısa boylu olduğunu farketmiştim. Bildiğin 1,60 lık adam.
  • sevimli gorunen seytan nedir bu 2 kardesden cektigi bu once selcan sonra gokce selcan imana geldi simdide bu basladi senaryo bi degisik arkadas melek gibi kizdi gokce simdi ne oldu gundogdu desen bi ayri kafa oda kim ne derse ona inaniyor selcan bile ondan daha erkek varligi zarar gundogdunun bisi yaptigi yok ertugrul a kostek oluyor anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

sevimli gorunen seytan nedir bu 2 kardesden cektigi bu once selcan sonra gokce selcan imana geldi simdide bu basladi senaryo bi degisik arkadas melek gibi kizdi gokce simdi ne oldu gundogdu desen bi ayri kafa oda kim ne derse ona inaniyor selcan bile ondan daha erkek varligi zarar gundogdunun bisi yaptigi yok ertugrul a kostek oluyor anca

Hadi müj de size dirilişin yeni dizileri belli oldu

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/ilkergezici/2015/12/22/hicbir-oyuncu-bize-inanmadi-hepsi-bu-is-batar-dedi

MALAZGİRT'İ ÇEKECEĞİZ

Şu an üzerinde çalıştığınız bir proje var mı?
    Evet var; Alparslan'ı çalışıyor, Malazgirt'i yazıyorum. Şu an hikayesi bitti. Senaryosu yazılacak. 2017 Ocak'ta çekimlere başlayacağız. Orta Asya'da çekmeyi planlıyoruz. Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

sevimli gorunen seytan nedir bu 2 kardesden cektigi bu once selcan sonra gokce selcan imana geldi simdide bu basladi senaryo bi degisik arkadas melek gibi kizdi gokce simdi ne oldu gundogdu desen bi ayri kafa oda kim ne derse ona inaniyor selcan bile ondan daha erkek varligi zarar gundogdunun bisi yaptigi yok ertugrul a kostek oluyor anca

Hadi müj de size dirilişin yeni dizileri belli oldu

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/ilkergezici/2015/12/22/hicbir-oyuncu-bize-inanmadi-hepsi-bu-is-batar-dedi

MALAZGİRT'İ ÇEKECEĞİZ

Şu an üzerinde çalıştığınız bir proje var mı?
    Evet var; Alparslan'ı çalışıyor, Malazgirt'i yazıyorum. Şu an hikayesi bitti. Senaryosu yazılacak. 2017 Ocak'ta çekimlere başlayacağız. Orta Asya'da çekmeyi planlıyoruz. Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olacak.

• Quard kullanıcısına yanıt
    kardeşim bu film çok güzl tuttu hatta en çok tutan film oldu bee
  • Bu tankutda bi işler var

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.