Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalite düşüyor.Sürekli fitne, birbirlerine laf atma sahneleri.Kaç bölümdür adam akıllı savaş görmedik.İlk sezonda ki sıkıcı halep sahnelerini bile arattilar resmen.

Edit: Kaç bölümüdür Aykız'dan bahsetmiyolar diyodum tam, ondan da bahsettiler O da sıktı artık bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 18 Kasım 2015; 22:21:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökçe tam susmaya başladı halime coştu bu sefer sağa sola saldırıyor.

• bu tuğtekinden tiksinmeye başladım...

hatalara bak hatalara: Adam ben farslı Efrasyab'ım diyor sonra teşekkür ederken arapça Şükran diyor. Afrasyab ünlü Türk sülalesi Aşina isminin arapçasıdır. Nasıl olur da bu ismi bir İranlı kullanabilir. Dizinin tarihçi tayfasını gözden geçirmeliler
  • Sıktı bölüm ya. Farklı şeyler yapmaları lazım hep aynı oba içi fitne, arada 3-5 moğol kesiyorlar aynı 3-5 haçlı kestikleri gibi başka da bir şey yok.. İlk sezon en azından Halep gibi farklı mekanlara gidiyorduk arada bu sezon oda yok..
  • Fragman fena değil gelecek bölüm iyi gibi...Ertuğrul ak sakallıların yanına mı gidiyor...
  • Reklamdan sonra kanalı değiştirdim,
    alim ile karşılaştığı kısımda mı bitti dizi?

• Gelecek bölüm diriliş başlıyor gibi. Yeni kişiler dahil olacak galiba. Bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çekimler biraz daha kaliteli olması lazım, ilk sezon ilk bölümdeki görsel kalite yok olmaya başladı.

• Tuğtekin ve üvey anasından bende sıkıldım. Her bölüm fitneden bgaşka bir halta yaramıyorlar. Gündoğdu zaten yalı kazığı. Sezon başından beri obadan dışarı çıkartmadılar. "Obanın selameti" lafı artık beni sıktı. Eskiden kurdoğlu ve süleyman şah da diziyi götürüyordu. Yeni sezon ertuğruldan başka düzgün iş yapan, onu bırak obadan çıkan adam yok.

• özellikle 34:02 dakikada çalan müzik mest etti yeni bölüm süper olacak http://www.fulldiziizleyelimm.com/dirilis-34bolum-tek-parca-18-kasim-2015-carsamba.html
  • izledigim en sıkıcı bolumdu.Nerdeyse yarim saat Ertugrulun kovalanmasini izledik.

2 saat surecegine 40 dk sursun biktirmasinlar insanlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 20 Kasım 2015; 11:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

Tarihi hakkında merakı olanlar izlemeli mutlaka. Aslında söylenecek çok şey varda anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Allah, bir olmak gerektiğinde bir olmayı diri olmayı nasip etsin bize, soyumuza, geleceğimize. Allah bu milleti birbirine kırdırmayı çalışanların da belasını versin.

Elbette dizide hatalar var eksikler var ama anlatılmak istenen ve amaç önemlidir benim için. Bu diziye diğer gözle bakanlar benliklerini sorgulasın, çekirdeğe yönelsin. Selametle.

Mesela senin tarihine cekirdegine ne kattı be öğrendin nasil bir kazanımı oldu yahu koru körüne simartmayin şu yapımcı yönetmeni senaristi adamlar para kazanıyor siz holiganlik ediyorsunuz az açın trtdeki tarihi kore dizilerine bakın

• Dizi çok güzel devam ediyor.
  • İşte sonunda İbn-l Arabi Hz. geldi.
    Artık Diriliş başlıyor.

Artık şu gündoğduyu sünepelikten kurtarın senarist kardeşler be yaptığı tek şey ya kadınların yanında ya da dayısnın çadırında durmak.

ilerleyen bölümlerde samsa Ertuğrulların yanına geçecek gibi keza gerçekte samsa Ertuğrul ve Osman Gazinin silah arkadaşıymış

https://tr.wikipedia.org/wiki/Samsa_%C3%87avu%C5%9F

Ayrıca instagramda bamsı 37. Bölümde diziye döneceğini yazmış diyorlar bakalım ne kadar gerçek göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmashm -- 20 Kasım 2015; 14:18:04 >
  • Emanet ne acaba, sandıkta ne var?
  • atabey_sahabettin A kullanıcısına yanıt
    Kurani kerim olabilir.

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    bu ülke'de tarihi hakkında bilgisi incir çekirdeği kadar olan bir kesim var azımsanmayacak bir kesim, türkiye'de dizi sektörünede bakacak olursak ben diriliş dizisinin başarılı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Kurani kerim olabilir.

Olabilir, önümüzdeki hafta güzel bi bölüm bizi bekliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

bu ülke'de tarihi hakkında bilgisi incir çekirdeği kadar olan bir kesim var azımsanmayacak bir kesim, türkiye'de dizi sektörünede bakacak olursak ben diriliş dizisinin başarılı olduğunu düşünüyorum.

O azımsanmayacak kesimin tarih bilincine erişmesi icinn dizi filmlerden medet umuyorsan büyük kayıp. Şahsen söylüyorum bu dizi senaryosu zayıf yönetmen torpille atanmış gibi vizyonsuz senaryo boş bir bölüm 90dk 70dk kolaj dolgu boş muhabbet açın herhangi bir bolum taht oyunlari seyredin. İlk bölümlerde eleştirdim ne Türkluk ne Müslümanligim kaldı son bölümler daha beter. Madem bir tarih dizisi hassasiyetimiz var bukadari ile yetinmeyin daha iyisi icin zorlayın bütçe, kast, orjinal tarih itibarı ile hikaye sağlam ama bu yeteneksizlerin elinde ziyan oluyor bir tarkan battal gazi seyri yok

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.