Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi yaa iyice heyecanlandım çok iyi dizi inş. Uzun soluklu olur. Gerçi 3. Sezon ama daha da devam eder inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğan çıktı mı diziden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

Doğan çıktı mı diziden ?

Çıkarmışlar herhalde öldürmüşler.

Edit: Göreve göndermiş Ertuğrul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 26 Ekim 2016; 23:35:59 >
  • Bu sezon daha iyi gibi geldi

Sadece gereksiz savaş sahneleri var. Gereğinden uzun sürüyor
    Game of throne de çok az savaş sahnesi var. Savaş yerine gerilimli sahne ile olayı götürüyorlar, ya da savaş olacak ise kısa öz ve etkileyici oluyor. Eğer Uzun olacak ise bir kere oluyor tam oluyor.

Bu nedenle şu savaş sahneleri daha az olsa dizi çok daha gerçekçi olacak aslında.
    Gerçekçi bir savaş sahnesi yapın daha az yapın. Kimse sizden ful aksiyon istemiyor.

Diyalog oyunculuk müzik filan süper yoksa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 26 Ekim 2016; 23:38:54 >
  • İlk bölüm gayet güzeldi çok beğendim. Çok iyi bi giriş oldu bence. Herkesin tarzı değişmiş neredeyse Bu arada o son sahne neydi be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hoş olmuş 2 oba 1 han pazarı olunca olay örgüsü 3 yere dağılmış sıkıcı olmamış ural ile simon tam oturmuşlar cidden hoşuma gitti ilk iki sezona nazaran daha kaliteli olmuş umarım seviye katlanarak artar

• Geçen sene ki moğollar ve oba arası sıkışmıştı bu sefer artık diziyi hamur.gibi yaymışlar. İznik haçlıları,bizanslar,simon,candar obası ve kayılar. Ama dizi daha yayılacak gibi iyi oldu bu en azından sıkmaz ve uzatmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Geçen sene ki moğollar ve oba arası sıkışmıştı bu sefer artık diziyi hamur.gibi yaymışlar. İznik haçlıları,bizanslar,simon,candar obası ve kayılar. Ama dizi daha yayılacak gibi iyi oldu bu en azından sıkmaz ve uzatmazlar.

Bence o konuda gelişme yok. Dizi, 2 oba + hanlıpazar arasında geçecek sanki bu sefer de.. Pazarda ki köle taciri, Ertuğrul'un malını alan tüccar vs. sezon öncesi tanıtıldı. Yani tek seferlik oyuncu değiller gibi. Yalnız nasıl bir hikaye çıkar şu an kestirmek güç.
  • Saçının ne kadar uzun olduğunu görüyor musun? Türkler savaşta yenildiklerinde tüm dünya utançlarını görsün diye saç örmeklerini keserler. Ertuğrul şu ana dek hiç yenilmedi.

• Bu çöp diziyle ilgili bildiğim tek şey bu dizinin reytingleriyle oynanılıyor,şişiriliyor.
    11 reyting(9 milyon) kişi tarafından izlenen bir diziyi çevremde hiç kimsenin izlememesi ne kadar da garip. Hadi benim çevrem Tüm Türkiyeyi yansımıyor diyelim. Peki bu kadar çok izlenilen bir dizinin 2 hafta önce çikan fragmanınin 500k izlenme bile almaması...
    Reytingler gerçek izlenmeyi birebir yansıtmaz ama bu kadar da fark olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 27 Ekim 2016; 16:15:56 >
  • Chandler_Bing kullanıcısına yanıt
    benim çevremde de herkes izliyor. Ne olacak şimdi.?
  • Dizi çok güzel arkadaşlar izliyorum izlemeyen arkadaşlarada tavsiye ederim. Hakkını veriyor , belli bir süre sonra bağımlılık yapıyor şiddetle tavsiyemdir.
  • ne güzel yutup dan izliyorduk arkadaş ya trt kendi sitesine almış dona dona izlettiriyor zaten neyi düzgün yapar ki bu trt
    yok mu alternatif site önerisi ?
  • 360p ile izlememe rağmen donuyor böyle saçma bir iş olabilirmi arkadaş ya
  • Ya adamlar koskoca Baycu Noyanı öldürdüler dahası var mı? Baycu Noyan bırak Ertuğrul Gazi Kayı bodununu falan Selçuklu devletini patlatmış. Adamı dizide bildiğin çapulcu yaptılar. Konya'ya kadar Anadolu'yu yakmış yıkmış bu adam. Ama bence son zamanlardaki en iyi kötü adamdı. Ölmemeliydi. Hatta bence Baycu Doğu Anadalu'yu yaktı yıktı diye Ertuğrul Gazi'ye haber gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler_Bing

Bu çöp diziyle ilgili bildiğim tek şey bu dizinin reytingleriyle oynanılıyor,şişiriliyor.
    11 reyting(9 milyon) kişi tarafından izlenen bir diziyi çevremde hiç kimsenin izlememesi ne kadar da garip. Hadi benim çevrem Tüm Türkiyeyi yansımıyor diyelim. Peki bu kadar çok izlenilen bir dizinin 2 hafta önce çikan fragmanınin 500k izlenme bile almaması...
    Reytingler gerçek izlenmeyi birebir yansıtmaz ama bu kadar da fark olmaz.

benim çevremde izlemeyen yok.senin çevrende sıkıntı var.yada çevren varmı

• Yapımcıları akıllanmış,saçlar uzamış ve örgü yapılmış...Olması gerektiği gibi,zira eski Türk erkeklerinde olan bir şey saçların arkadan bağlanması..
    Şu tarz saç stilleri de görmemiz dileği ile

https://forum.donanimhaber.com/m_95628360/tm.htm

• guguk kullanıcısına yanıt
    senaristin geçen sene röportajı vardı. Dirilişi 3.sezon bitirip - tahminim sögüt e girişleri ile final yapacak - sonraki sezon Alpaslan-Malazgirt dizisini yayınlayacaklarmış.
    planlar değişiklik olmazsa bu şekilde...
    o günden beri düşünüyorum. alpaslan ı kim oynayacak diye

bu arada 3.sezon müthiş başladı. sonunda haçlı kanı döküldüğünü gorduk....
  • Acaba yukarıdaki karaktersiz insanın mesajı ile neden bizim mesajlarımız da silinmiş ve bu insan müsvettesi karaktersiz neden ceza almamış?

Gelmiş burda insanların yaşadıkları memleket ile birlikte ecdadımıza hakaret ediyor ve ceza almıyor, üzerine bir de onun haddini bildiren mesajımız siliniyor.

Silinen mesajım asagıdadır, acaba boyle bırısıne daha ne kadar nezaket cervecesınde cevap verilembilirdi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acaba bu diziyi izleyenlerin yaş kitlesinden, internet kullanım oranından vb olabilir mi?

Kaldı ki hiçte az değil bu izlenme.

Mesela kendimden örnek vereyim, ben de bu dizi takip ediyorum ama youtubea girip fragmanını izlemedim.Zaten televizyonda haftalardır fragmanı dönüyor.

Yani birşeyleri körü körüne eleştirmeden önce bir de mantık süzgecinden geçirmenizi tavsiye ederim.

Kaldı ki abartılıyor derken nasıl bir abartı acaba.Bu dizi yayınlanırken hayat falan mı duruyor?

Eğer abartı olarak çevrede konuşulanları kasdediyorsanız demek ki çok izleniyor ki sizin bile kulağınıza geliyor?

Veya abartı olarak yok o kadar kaliteli değil diyorsanız da, her zaman her dizi ve filmin kalitesi ile izlenme oranı bir olmuyor.Mesela tr de en çok izlenen diziler, aşk, aldatma,2 ünlü oyuncu koy, 2 öpüşme sahnesi.Milyon izlenir.

Yani kalitesini izlenme oranından da çıkaramazsınız.

EDİT:Sondaki yok çorumdasın, yok çevrenin izlemesi normal vb lafları farmetmemiştim.

Tekrardan kusura bakma.Senin seviyene inmeye çalıştım ama olmuyor.Tabi ecdadı olmayan insanlar ecdadları ile övünenleri görünce bir takım aşağılık psikolojisine giriyor, anlayışla karşılıyorum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 28 Ekim 2016; 0:14:58 >

• Arkadaşlar 1. Bölümden başlasam ne zamana yetişirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.