Şimdi Ara

Direwolf20 Mod Paketi Oynuyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Feed the beast" programının en popüler Minecraft mod paketlerinden biri olan Direwolf20 hakkında forumda fazla mesaja rastlamadım ve şaşırdım açıkcası. Minecraft Dünyasının en popüler, en verimli ve stabil olan teknoloji ve büyü modları bu pakette mevcut.

Neden tonla mod paketi varken Direwolf20?
    Bu paketi özel kılan sadece yapımcısının Youtube üzerinden modları tanıttığı vidyo serileri çekmesi değil, paketin sıkça güncelleştirmelerinin çıkması ve birleştirdiği modlar da bu paketi diğerlerinden ayrı kılıyor.
    Tek tıklamayla 120 küsür mod otomatik kuruluyor ve kolayca oynanabiliyor. Paketin tek kusuru fazla bilgisayara hitap etmemesi çünkü gerçekten iyi bir bilgisayara sahip değilseniz teknik sorunlar yaşamanız kaçınılmaz olacaktır.

Bu paket kısaca Thaumcraft 4, Ars Magica 2, Applied Energistics, Buildcraft, Forestry, Factoryzation, Thermal Expansion 3, IndestrualCraft 2, MineFactoryReloaded, Computercraft gibi Minecraft Dünyasının en önemli modlarını içinde barındırıyor. Oynayan arkadaşlara takıldıkları konularda yardımcı olabilirim. Diğer arkadaşlara da kaçırmamalarını öneririm.

• Bilgisayarım gerçekten berbat olduğu için pek oynayamıyorum ama ara sıra creative'de modları tanımaya çalışıyorum.Teknoloji modlarını tercih etsem de Thaumcraft golemleri vazgeçilemez bir şey
  • *Efe Berk* kullanıcısına yanıt
    Bu mod paketi thaumcraftı içeriyor golemler varmı emin değilim.

Size göre minecraftta en iyi mod paketi hangisii bilemem ama en fazla modu içerisinde barındıran mod paketi FTB Unleashed direwolfun 3 katı kadar mod var içerisinde ve hepsi stabil yani birbirine uyumlu ayrıca diğer mod paketlerindede mevcut olan modların bazılarına yeni özellikler eklemişler örneğin oyunda bissürü fidan türü eklemişler değişik arı türleri felan farklı biomeler var benim bu pakette en sevdiğim modlardan biride değişik bi fırın var bi block türü ile yapılıyor içine gerekli oreleri koyup(ıron gold copper gibi) bunlarla alet ve silah parçaları üretmek için kalıplara döküp bu parçaları birleştirerek çok değişik özelliklerde aletler yapabiliyorsunuz.
  • Direwolf 1.6 mod paketi ile FTB Unleashed mod paketinde aşağı yukarı eşit sayıda mod var hatta Direwolf'ta daha fazla Ama hala gelişim aşamasında olduğundan bazı buglar varO bahsettiğiniz ekstra özellikleri farklı hazır modlar ekliyor.Son olarak da o fırın Thinkers Construct modunun fırını.Kendisi çok sevdiğim bir moddur Aslında bütün teknik FTB paketleri (Ultimate, Unleashed, Direwolf...) birbirine benziyor.Sadece en güncel olduğu için Direwolf'un paketini tercih ediyorum

Golemleri içeriyor olması lazım

Not:İnternetim delirdiği için biraz geç cevap verebildim

Fırın
     Direwolf20 Mod Paketi Oynuyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: efeemmi

"Feed the beast" programının en popüler Minecraft mod paketlerinden biri olan Direwolf20 hakkında forumda fazla mesaja rastlamadım ve şaşırdım açıkcası. Minecraft Dünyasının en popüler, en verimli ve stabil olan teknoloji ve büyü modları bu pakette mevcut.

Neden tonla mod paketi varken Direwolf20?
    Bu paketi özel kılan sadece yapımcısının Youtube üzerinden modları tanıttığı vidyo serileri çekmesi değil, paketin sıkça güncelleştirmelerinin çıkması ve birleştirdiği modlar da bu paketi diğerlerinden ayrı kılıyor.
    Tek tıklamayla 120 küsür mod otomatik kuruluyor ve kolayca oynanabiliyor. Paketin tek kusuru fazla bilgisayara hitap etmemesi çünkü gerçekten iyi bir bilgisayara sahip değilseniz teknik sorunlar yaşamanız kaçınılmaz olacaktır.

Bu paket kısaca Thaumcraft 4, Ars Magica 2, Applied Energistics, Buildcraft, Forestry, Factoryzation, Thermal Expansion 3, IndestrualCraft 2, MineFactoryReloaded, Computercraft gibi Minecraft Dünyasının en önemli modlarını içinde barındırıyor. Oynayan arkadaşlara takıldıkları konularda yardımcı olabilirim. Diğer arkadaşlara da kaçırmamalarını öneririm.

Merhaba, acaba hala forumda aktifmisiniz bilmiyorum ama bir sorum olucak, ben bu direwolf20 paketini indirdim. 1.6.4 forgedir vesayre ne gerekiyorsa herşeyi yaptım tekrar tekrar farklı yöntemlerde denedim ama bir türlü kuramadım. Acaba siz yardım eder misiniz nasıl kurabilirim bu modu ?

• MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    çözümünü bilmiyorum ama bişey merak ettim launcherin giriş kısmında versiyon seçme bölümünden release 1.6.4 yerine 1.6.4 forge veya daha farklı bir şey olması lazım onu seçtiniz mi? seçmediyseniz sorun ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

çözümünü bilmiyorum ama bişey merak ettim launcherin giriş kısmında versiyon seçme bölümünden release 1.6.4 yerine 1.6.4 forge veya daha farklı bir şey olması lazım onu seçtiniz mi? seçmediyseniz sorun ondan olabilir

1.6.4 forge yazanı seçtim ama yinede olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    o zaman benim yapabileceğim bir şey yok ben mod indirirken setuplı indiriyorum skydaz'dan sorun çıkmadı şimdiye kadar
    ama bu arkadaşın cevap vermesini beklemek yerine konu açsan daha kısa sürede çözülebilir sorunun
  • Modları indirdiğiniz adresin linkini alabilir miyim ? Zahmet olmazsa
    buyrun link
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.