Direkt BİOS ekranı aciliyor bilgisyari kullanamiyorum

-
-
-
Lutfen yardım edın proje teslimim geldi bilgisayarim olmazsa 1 sene uzatmam gerekecek okulu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biosun boot kısmını çekip atar mısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Attim zannediyodum atmamisim
İnternette bir sürü video izledim secure boot u kapattıktan sonra birşeyler yapıyorlar fakat ordan sonraki ayarlar bende yok gözükmüyor ne yapmalıyım sorun ne onu bile bilmiyorum ssd de mi sorun
-
İçindeki masaüstündeki dosyayı kolayca almamın bir yolu var mı en azından projemi yapabilsem en azından
-
BİOS güncelleme gibi şeyler gördüm böyle birşey yapmam birşeyi değiştirir mi cidden pek blgili değilim şuan 1 sene uzatmanın stresiyle ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun lütfen
-
Bugün bilgisayar hafif bir hasar aldı onla da ilgisi olabilir belki onu da yazıyım elimden kayar gibi oldu tuttum ama hafif bi darbe gelmiş oldu
-
Darbeden dolayı problem olabilir, ssdyi farklı bir bilgisayara ikinci disk olarak takarak dosyaları alabilirsin, boot menüsünden el ile seçip enterlayarak boot etmeyi de deneyebilirsin
Laptopun altını açman çok zor değilse ssdyi söküp yeniden takmayı deneyebilirsin biosta ssd gözükmüyor gibi
Diski görmüyor. İçini açıp söküp tekrar takmak işe yarayabilir. Sata ssd mi vardı yoksa m2 mi?
Sizce yapmali miyim garantisi gider mi daha onceki bilgisayarlarimi soktum ama bunu yeni aldigim icin sokmeli miyim emin olamadim
-
Son dediginiz ne demek tam bilmiyorum boot etmek ne
Dikkatli bir şekilde yalnızca m2.ssdyi çıkarıp yeniden montajını yapmanız gaming bilgisayarlarda bu tür updateler yapıldığı için garanti açısından problem olmayacaktır, anlattıklarınıza göre bilgisayarın açılma ihtimali veya okulu 1 sene uzatma arasında seçimi sizin yapmanız gerekiyor
Ssd görünmediği için el ile boot edilemez bu çözüm bilgisayarın ssdyi görmesine rağmen windowsu boot etmediğinde işe yarayabilir
Actim icini direkt aciliyomus zaten kolayca deniyorum simdi zaten
Cikarip yerine taktim fakat yine ayni durumda acilmiyor bios a girdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- reboot and select proper boot device
- rampage v902 ps5 uyumlu mu
- check signal cable ne demek
- asus format tuşu
- klavye i yerine ' yazıyor
- komut istemi
- instagram hesap kurtarma
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- telefon neden kasar
- bağlantı sıfırlandı hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X