Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

300
  • Bende ehliyet alıcam 5 temmuz da sınavlara giricem.
    31 in de dersler başlıyor dediler bu direksiyon mu oluyor yoksa normal anlatım öğretim falan mı?
    Çünkü benim direksiyonum var yani kesin veririm kurallara da dikkat edicem kolay.
    Sadece sınavlara çalışıcam biraz o kadar.
    Dikkat etmem gereken önemli hususlar varsa işin ehli arkadaşlar el atsın rica ediyorum teşekkürler.
  • dün gidip sertifikayı aldım bu gün de o 190 lira olan vergiyi yatırdık yarın yada öbürgün emniyete gidecem ama emniyette işler bi günde hallolup o gün ehliyet basılıyo mu yoksa nasıl oluyo alanlar deneyimlerini paylaşabilirlermi acaba???
  • + emniyete bizzat mı başvurmak zorundayız ?

quote:

Orjinalden alıntı: sergy

dün gidip sertifikayı aldım bu gün de o 190 lira olan vergiyi yatırdık yarın yada öbürgün emniyete gidecem ama emniyette işler bi günde hallolup o gün ehliyet basılıyo mu yoksa nasıl oluyo alanlar deneyimlerini paylaşabilirlermi acaba???
  • Sonunda Olduk Dİreksiyon sınavını bea 100 almışım
    Emniyete Ödenicek PArayı taksitlendirebiliyomuyuz veya Kredi kartı geçerlimi Bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

+ emniyete bizzat mı başvurmak zorundayız ?

quote:

dün gidip sertifikayı aldım bu gün de o 190 lira olan vergiyi yatırdık yarın yada öbürgün emniyete gidecem ama emniyette işler bi günde hallolup o gün ehliyet basılıyo mu yoksa nasıl oluyo alanlar deneyimlerini paylaşabilirlermi acaba???

bana kursun verdiği anatım kağıdında özellikle bizzat başvurmanız gerekmekte yazıyodu...

ama bu kaç gün sürer yoksa hemen gidince basp veriyolarmı o hala bi merak konusu...
  • quote:

bir hafta sürüyormuş diyorlar... parayı bankaya mı yatıracaz emniyete mi verecez??
  • arkdaşlar açık oğretim sınavı ... direksiyon sunavının ertelenmesine sebep olurmu
  • Valla direksiyon sınavına sürücü kursunun hocaları giriyor çok saçma birşey o sebeple ertelenmesi.
  • valla bir günde halledilemeyecek gibiyse patronla papaz olacağımın resmidir

quote:

bana kursun verdiği anatım kağıdında özellikle bizzat başvurmanız gerekmekte yazıyodu...

ama bu kaç gün sürer yoksa hemen gidince basp veriyolarmı o hala bi merak konusu...
  • emniyette 190 lirayı yatırabilirsiniz taksit yapmıyolar kredi kartıda geçmiyor ayrıca 2 günde veriyolar ehliyeti
  • evet 2 günde alıyorsunuz.Tanıdık varsa o günde alabilirsiniz.Çoktaaan aldım
  • yaw bana 10 hazirana gün vediler çok kalabalıkmış hafta başı belgelerini verenlere perşembe dağıttılar ehliyetleri ama ben perşembe verdim çok yoğunuz 10 haziran dediler neyse artık 10 haziranda gidip alcaz artık ehliyeti napalım herkesin ehliyeti hayırlı olsun...
  • ankarada 25 mayısta direksiyon sınavı olupta sertifikası çıkan varmı?
  • bende cuma günü dosyayı vermeye gittim ona bile sıra numarası vermediler.. pazartesi erken gidecem trafikte mesai kaçta başlıyor?????
  • maliye ve kart ücretinden başka ücret var mı.Belgelerimi aldım ve elimde 230YTL para kaldı
  • şöförler odasından dandik bir dosya verdiler.. bendeki belgeleri delgeçle delip içindeki tele mi yerleştirmem lazım yoksa sadece arasına mı koymalıyım?? takipçi ataçla tutturup arasına koymuş sadece öyle kalsınmı trafikte uğraşmayım sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

bende cuma günü dosyayı vermeye gittim ona bile sıra numarası vermediler.. pazartesi erken gidecem trafikte mesai kaçta başlıyor?????

saat 8.30 da başlıyo mesai...
  • sınavı geçtim 92 .sertifikam ne zaman çıkar?
  • en dikkat edilmesi gereken K.A.K kuralıdır bu kural aslında sınav sorumluların gözünü boyamaktan başka bişey değildir ama geçmenizi nerdeyse garantiye alır

1-Koltuk ( göstermelikte olsa araca ilk bindiğinde koltuğu oynat düzgünse bile arka öne it )

2-Ayna (muhtemelen aynalar düzgündür ama sen yinede hafiften ayar kollarıyla biraz oyna veya otomatikse bikaç kez tuşlara dokun )

3-Kemer (en önemlisi ve ençok puanının kırıldığıdır sinyalle birlikte motoru çalıştırmadan kemerleri mutlaka takın kafadan 15 puan gidiyor )

herkese başarılar ben 85 almıştım yokuşta yeşil yandığında dayanamayıp kıl minibüse makas çekmiştim sanıyorum bi 15 puan ordan kırmışlardı her gidi 5 sene oldu 2003 yazında almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 1 Haziran 2008; 16:38:41 >

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.