Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla biz şanslıymışız o zaman, büyük ve boş bir arsanın etrafında bir tur attık hepsi bu.ne ışık, ne levha, ne insan ...

quote:

Orjinalden alıntı: fed_neil

ilk binişte koltukları aynaları kontrol ettim, el frenini indirdim, gayet güzel sinyal verip arabayı stop ettirmeden kaldırdım, vites geçişleri, sinyaller aynadan kontrol filan hepsi eksiksiz tamam bi şekilde sürdüm. hadi kırsa kırsa arabayı kaldırırken biraz hoplattım ondan kırsın ama o da 90 filan olurdu. neden 80 verdiler diye düşünüp duruyorum kaç gündür. sonunda çözdüm (aha işte ipucu)

sınav başlangıç yeri kartal adliyenin arkasındaki park. ordan kartaldaki göbeğe gidip sağdan sahil yoluna çıkılıyor. bana ışık yeşil yandığında tam yola çıkacakken liseli olduğunu tahmin ettiğim elemanın biri eller cepte inadına ağır ağır yoldan geçiyo... bide bakıyo çaktırmadan ne yapıcam diye... bastım kornaya uzun uzun -ne yapıyon dallama- tarzında ... ertesi gün dank etti... neymiş:

sağa dönüşte yayalara yol verilir... o kornayı çalmasaydım en az 90 alırdım.

• arkdaşlar direksiyon sıvndan sonra kaç gün içinde elinize geçti neler yaptınız... en erken kaç gün içinde alınabilinir
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

arkdaşlar direksiyon sıvndan sonra kaç gün içinde elinize geçti neler yaptınız... en erken kaç gün içinde alınabilinir

kursun ne kadar erken verirse sertifikanı o kadar cabuk alırsın kursa bağlı yani
  • kurs akraba direksiyondan hemen sonra alabilirmiyim
  • quote:

kurs akraba direksiyondan hemen sonra alabilirmiyim

sertifikaları ankaraya yollayıp onaylatıyolar sanırım geldikten sonra hemen alabilirsin
  • ne işler yaa sanki pilot oluyoz f-16 ya
  • quote:

ne işler yaa sanki pilot oluyoz f-16 ya

• sınava giderken yanımızda herhangi bir belge vs götürmemiz gerekiyor mu arkadaşlar? (nüfus cüzdanı hariç)
  • ben kursu aradım .. nüfus cüzdenını al gel dedi ...ama sen yinede ara
  • sertifikalar hazırlanmış benim sali günü ehliyeti alıyorum
  • ben daha pazar gunu sınava gireceğim
  • @drift34 al da ilk gün yaptıklarını anlat bize

Leite şansını zorlama biz 31 inde girecezz (ban sana diil 31 ine kalmama)
    (
  • sertifikayı aldım bugun sali günü para bulursam gidip alıpcam ehliyeti sertifika için 10 ytl alıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 17 Mayıs 2008; 15:32:15 >
  • bugün sürüş sınavına girdim.Size tüm samimiyetimle söylüyorum ki neredeyse kusurum bile yoktu.Binerken herşeye uydum ayna kemer el freni koltuk ayarı vb.Sürerken ne dengesiz ne heyecanlı nede hızlı agresif sürdüm.Duruşta da çok yumuşak ve sağ sinyali vererek kontrollü bir şekilde durmama rağmen 57 aldım şaka gibi 57 .Hocamda aynı şeyi söyledi senin bu sürüşle en kötü 95 alman lazım dedi

şuan şoktayım nasıl oluyorda benden önce çıkan ev hanımı sol sinyal vermeden çıkıp stop ettirip 85 alır , başka biri virajı kaçırıp ters yerden dönüp 80 alır ben 57 alırım ?

AÇIKLIYORUM SIKI DURUN: İDEOLOJİ

sınava saçım 0 numara traşlı kulağımda kupe capri şort ,tişortle ve nike spor ayakkabı ile girdim.Heralde kıl oldular bu zengin cocuğu biz bunu bırakalım yada bu kesin solcudur namazla niyazla alakası yoktur kesin bırakalım beter olsun gibi bir düşünce ile bırakmadıysalar neyim.Çünkü tipten belli derlerya aynen öyle .

SİZ SİZ OLUN SAKIN GÖZE ÇARPAN MODERN BİR KILIKTA GİTMEYİN.MÜMKÜN OLDUKÇA EZİĞİ OYNAYIN.ANLADIM Kİ BU ÜLKEDE AĞLAYAN ACINDIRAN KİŞİLERİN İŞLERİSONUÇLANIYOR.Şimdi 2 hafta sonra o b*ktan sürüş sınavına tekrar sabahın köründe giricem.Karar verdim bu sefer kafamda takke hilal sakal bırakarak gidicem .Arabaya oturuncada debriyajıydı el freniydi boş onlar direk heyete "selam din kardeşlerim hemen cabuk olalım zira namaz vaktine yetişmem gerek daha abdest alıcam cabuk olalım" diyip sürücem .Bakalım bu iş görecek mi

ALLAH bu ülkede hakkı yenen ,mağdur olan insanları korusun ve en yakın zamanda hak ettiklerine kavuştursun.Adaleti yozlaştıranları ,hak yiyenleri , kendi dar ,geri düşünceleri ile başkalarının Müslümanlığını kıyafete göre yargılayanlarıda cehenneme odun yapsın .
    Başka birşey demiyorum

Noldu benim 50ytl gitti zamanım gitti sinirlerim bozuldu keza ailemde üzüldü.Şimdi 2 hafta sonra gene günüm param sabrım gidicek.
    Artık o komisyondakilerin aldıkları ücret haram olsun .

modlara rica ediyorum bu mesaj bu konuda diğer arkadaşlara bir ders olsun diye lütfen kalsın ve silinmesin.Zira bir kişi yandı bari herkes okusun en az zarar ile atlatılsın

• sen bunları yazmıssın...ben şimdi 2hafta sonra girince yallah bismillahla binersem... denetleyenlerde allahsızsa benm halim nolcak
  • dün girdim kendi motorumdan indim(cbr 125r)millet 600 lük sanıyo:D:D işte sonra dede motoru gibi bi motora bindim şekli çizdim verdim motoru bugün kursa soracağım kaç almışım diye bu arada ben ehliyet kursuna yazıldım ve bir daha hiç gitmedim o devamsızlık 1/5 olayı biraz hikaye ama geçtim yinnede acaba bilgisi olan varmı bugün malum resmi tatil işlemler yarınj başlıyacak acaba ne zaman ehliyet elime geçer en erken
  • ben bu yaz sürücü kursuna gitmeyi düşünüyorum. başladıktan sonra ehliyet almak kaç gün sürebilir ?
  • direksiyondan gecmişim

şoförler odasından dosya almam gerekiyormus, bugun açıkmıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

direksiyondan gecmişim

şoförler odasından dosya almam gerekiyormus, bugun açıkmıdır acaba?

hayır...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Sağ ayakla binceğimiz Allah'ın emri de, kapı açma olayı. Neyse yav boşkoyun gitsin. Olmadı bisikletle gireriz sınava

peki sağındanmı binecez solundanmı
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.