Şimdi Ara

Direksiyon sınavında 2 kere istop ettirdim Geçebilirmiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sınav vardı.Normalde eğitimler hiç problem yok ancak ortalardaydım ve kaza yapan ve kalkış yapamayanları görünce panik yaptık.İlk kalkışta bot paspasa takıldı güm sonra panik yapınca bi daha dur.

3.seferde rahat kaldırdım.İlerde dur dedi tekrar rahat kaldırdım.Sonra u dönüşü yaptım.Geriye çok rahat aldım.1e taktım yine arac boğuldu.ama istop etmedi..

Bi kalkış problemliydi.Oda yağmur+botdan dolayı.

Kabul ediyorum acemiyim ama herkes bilir(praktik yaptınktan sonra çocuk oyuncağı.)

Paunlama sisteminide koyim
    1. Aracı çalıştırma ve harekete geçirme usul ve kurallarına uymuyor emniyetli ve rahat kalkış yapamıyor. 2 puanınız düşer
    2. Durakladığı veya parkettiği yerden çıkarken yoldan geçen araçlara geçiş kolaylığı sağlamıyor, kontrolsuz ve işaretsiz çıkış yapıyor. 5 puanınız düşer
    3. Şerit izleme kurallarına uymuyor. Uygun şeritten gitmiyor. Şerit değiştirme kurallarına uymuyor. 5 puanınız düşer
    4. Hız kurallarına uymuyor. Hızını ayarlamada başarısız bulundu. Hız sınırlarına dikkat etmiyor. 5 puanınız düşer
    5. Önündeki aracı yakından takip ediyor. Takip mesafesinin yeterli olup olmadığı hususundaki kontrol metodunu bilmiyor. 5 puanınız düşer
    6. Önündeki aracı sollayıp geçme kurallarına uymuyor. 5 puanınız düşer
    7. Kendisini geçmek isteyen araçlarla ilgili geçilme kurallarına uymuyor. 5 puanınız düşer
    8. Kavşak yaklaşımlarında doğrultu değiştirme (Dönüş) kurallarına uymuyor. 5 puanınız düşer
    9. Kavşaklardaki karşılaşmalarda ilk geçiş hakkı kurallarına uymuyor. 5 puanınız düşer
    10. Araçların manevralarıyla ilgili kurallara uymuyor. Manevra becerisi zayıf bulundu. 5 puanınız düşer
    11. Karşıdan gelen trafikle karşılaştığında geçiş kolaylığı sağlama kurallarına uymuyor. 2 puanınız düşer
    12. Durma, duraklama, parketme, indirme, bindirme, kapıların açılmasıyla ilgili kurallara uymuyor. 5 puanınız düşer
    13. Yaya geçidi, okul geçidi ve demiryolu geçidi yaklaşımlarındaki kurallara uymadı, geçiş hakkı vermiyor. 5 puanınız düşer
    14. Okul taşıtlarıyla geçiş üstünlüğü hakkına sahip araçlarla karşılaştığında ilgili kurallara uymuyor. 2 puanınız düşer
    15. Eğimli yolda aracı harekete geçirmede başarısız bulundu, eğimli yolda hareket etme kurallarına uymuyor. 5 puanınız düşer
    16. Aracı harekete geçirmede, yavaşlatıp durdurmada, kumanda pedallerine yeterince intibak edemiyor. Vites değiştirme becerisi zayıf. Vites değiştirirken direksiyon hakimiyeti azalıyor, gözünü yoldan ayırıyor. 10 puanınız düşer
    17. Genel olarak direksiyon hakimiyeti zayıf. 10 puanınız düşer
    18. Ses cihazını ve araçların ışıklarını gereksiz yere ve amaçları dışında kullanıyor, gerektiğinde kullanmıyor. 2 puanınız düşer
    19. Işık sisteminin, ısıtma ve havalandırma tertibatının kumanda düğmelerinin yerlerini bilmiyor ve kullanamıyor. Soğutma, yağlarna, şarj ve yakıt göstergelerini ve manalarını bilmiyor. 2 puanınız düşer
    20. Aşırı derecede heyecanlı ve telaşlı bulundu. Bu haliyle dikkati dağınık görüldü. 10 puanınız düşer

• Geçersin hocam merak etme.
  • Geçersin geçersin
  • başka hata yapmadıysan geçersin bende 1 kere ettirmiştim yeni bot almıştım mecbur onlarla gittim gazı freni hissedemiyordum debriyajı kaçırdım :D
  • Geçersin dostum, ben de 2 kere istop ettirmiştim 75 gibi bir not almıştım.
  • Ya Allah razı olsun hepinizden.Nasıl rahatlattınız içimi anlatamam.Başka hiç bir probşem yaşadım.Üni muhabbeti açıldı.İng felan hocanın kızıyla aynı okulda okuyomuşuz.Tabi ben sadece yola baktım.Çok Çok teşekkürler.Geçmem şart mahalledeki arkadaş geçti.Geçemezsem isan içine çıkamam :S
  • Cook rahat gecersin hic kafana takma dun bende stop ettirdim ama kalkista degil yokusta oda dalginligim geldiginden 2yle kaldirdim bi kerede onumdeki dangalagin yuzunden stop ettirdim ani frende. Sonuc olarak gecmisim sende gecersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SINAVI GEÇMİŞİM ARKADAŞLAR TEKRAR SAĞOLUN
  • RAAD OL DEDIYDIK SANA
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.