Şimdi Ara

Direksiyon Sınavına 4.Kez Giriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
23.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burada yorum yapan malları takma. Ben direksiyon sınavına girmeden önce tecrübeli bir şofördüm direksiyon sınavına girdiğim arabayı ilk defa sınavda kullandım, araba araba falan değildi debriyajı freni falan bok gibiydi o arabayla sınava giren acemi birisinin geçebileceğini sanmıyorum. Ben tecrübeli olmama rağmen o arabayla zorlanmıştım tabi geçtim ama direksiyon sınavı ayrı bir olay. Tekte park etme olayını burada yorum yapan malların hiçbirisi şu an çıksalar yapamazlar o sınavda onlara bakma sen. Olmadı tekrar girersin sınava eninde sonunda alınıyor, trafikte ne mallar var merak etme herkese veriyorlar o kağıt parçasını Türkiyede.
    Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi burada boş boş hakaret savuranlara bakma , 4 olur 8 olur ama her biri ayrı bir sınav ve öncekine takılmadan sınavda da hata yaptığında da sonraki aşamalara odaklan sürmesini biliyorsan rahat ol yeter sonuçta acele edeceğin bir sınav değil.
    Park konusunda da arkadaşlar zaten o siyah çizgi ve sarı çizgi muhabbetini biliyorsunuzdur ama derste çalıştığınıza benzer bir konumda değilse araba o an arabayı fiziksel konumunu tartıp denkleştirebilirsiniz.
    Aslında bu yazıyı başlık sahibi kadar bunu okuyan yarın da sınava girecek olan kişilerle düşüncemi paylaşmak için yazıyorum.
    Son olarak rahat olun ve bol bol sinyal verin :)

allah belanı vermesin ya bunu bu kadar yapmanın bir mantığı yok ki ya.

lanet olsun niye taşların üzerine gidiyorsun ya. sebebi neydi ki?

çevirsene şu zıkkımı yaa.

yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz ben de dördüncüde aldım. Hem önceden tecrübemin olmaması hem de sınav heyecanından ötürü kalmıştım. Yani heyecandan kasıt stop ettiriyordum başka hatalarım olmadı. Son sınavda heyecandan kurtuldum olmazsa olmasın anasını satayım diyerek girmiştim. Sorunsuz bir şekilde geçmiştim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.