Şimdi Ara

Direksiyon sınavı HAKKINDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sınava girdim 3 kere istop ettirdim arabayı diğer her şey güzeldi geçme ihtimalim var mı yoksa direk bırakırlar mı..

• ???
  • Bir ihtimal geçersin, ama kalma riskin yüksek, sana ehliyeti verirse zaten sen yine istop edersen, bir de istanbul gibi karmaşık trafikte ortalığı karıştırırsın
  • o tür şeylerden bırakmazlar.kazaya sebep verecek hatalar yaparssn bırakıyorlar. zaten kimse kursdan aldığı eğitimle araba sürmeyi öğrenemez. aslında sana hocanın yardım etmesi gerekirdi. ben sınava girdiğimde debriyaja hep hoca basmıştı.
  • Başka hiçbir hatan yoksa geçersin
  • ben stop ettirmeyi geçtim ynen prof bi f1 pilotu edasıyla kullanmama rağmen kıllık olsun diye 90 verdi niye derseniz kurulla tartıştım 2m boy var ufacık yaris arkama adam oturtmuşlar koltugu çok çekmişimde arkadaki kurul üyesi sıkışmışta vs vs. alayı kitapsız bunların.

• stop ettirmede 10 puan gider..3 x 10 = 30.. 3 kere stop ettiren adam başka hatalarda yapmıştır dolasıyla kalmış gibi gözüküyosun..
    ama geçersende şaşırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

o tür şeylerden bırakmazlar.kazaya sebep verecek hatalar yaparssn bırakıyorlar. zaten kimse kursdan aldığı eğitimle araba sürmeyi öğrenemez. aslında sana hocanın yardım etmesi gerekirdi. ben sınava girdiğimde debriyaja hep hoca basmıştı.

ben öğrendim, hatta ehliyete başvurmadan evvel hiç araç deneyimim olmamasına rağmen 2. saat sonunda gayette güzel sürmeye başladım. o biraz kişinin yeteneğine ve hocanın kalitesine kalmış birşey. bazı kurslar 4 kişi bindiriryor araca sırayla 10dk yada 30dk sürdürüyor, o şekilde hiçbirşey öğrenemezsin tabiki. bire bir eğitim veren kurumlardan ehliyet alın. benim ehliyet aldığım yer 20 saat birebir direksiyon eğitimi vermişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.