Şimdi Ara

direksiyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi bir oyun direksiyonu almak istiyorum. bütçemi fazla zorlamayacak ve gerçek araba gibi 2,5 tur dönebilecek bir direksiyon arıyorum ayrıca vitesli modellerde triptonik vites arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

• logitech dfg bak eger bütceni asmıyorsa asıyorsada temiz 2 el bak eger ikiside olmuyorsa yine bütcenle birlikte cevap atarsın
  • Logitech ürünlerine yönelmelisin o zaman dostum eğer gerçeğe yakın bir deneyim yaşamak istiyorsan.MOMO olur veya DFGT olur.
  • ben 'logitech dirving force gt' kullanıyorum ve gayet memnunum söylediğin istekleri karşılayacak seviyede 250 tl civarında. ancak bir üst seviyesi olan 'logitech g27' modeli var; debriyaj ve 6 ileri manuel vites seçeneği içeriyor ve 800tl civarında. bir de 'Thrustmaster Ferrari Wireless GT Cockpit 430' var ama sanırım türkiyede artık yok, bir ara hepsiburdada satışı vardı.
  • dfgtye bakıyım bi ikinci el 150ye vs bulabilirmiyim? bide momo 270 derece diye biliyorum
  • dfgt en ucuz 200e bulabildim 150 lirayı geçemem ne kadar ucuz o kadar iyi bildiğiniz en ucuz 900 derece dönen direksiyon hangisi?
  • momo 240 derece bu arada konu dısındaki konunu gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ETS direksiyon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Araba Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Araç önerisi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuya cvp vermeden silinmiş ne cevaplar geldi :D
  • 900 dereceye çok fazla takılma bence, çünkü her oyunu oynayamazsın, ben sadece hard truckda kullanıyorum,eğer yarış oyunlarında 900 dereceyi kullanmak istersen çok zor derim.. dfgt hem oyunlar için hassasiyeti olsun hem de oyunlara uyumu olsun sınıfında birinci türkiyede. ikinc el bulabilirsen momoya fln bakma hiç dfgt yi almanı tavsiye ederim emin ol memnun kalacaksın.
  • 150 liraya rahat bulursun.Ben geçen ay 150 liraya aldım,bu ay 170 liraya sattım.1 ay kullandım çok güzel bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sermo61

900 dereceye çok fazla takılma bence, çünkü her oyunu oynayamazsın, ben sadece hard truckda kullanıyorum,eğer yarış oyunlarında 900 dereceyi kullanmak istersen çok zor derim.. dfgt hem oyunlar için hassasiyeti olsun hem de oyunlara uyumu olsun sınıfında birinci türkiyede. ikinc el bulabilirsen momoya fln bakma hiç dfgt yi almanı tavsiye ederim emin ol memnun kalacaksın.

zor olsunda gerçekçi olsun işte daha iyi benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

quote:

Orijinalden alıntı: sermo61

900 dereceye çok fazla takılma bence, çünkü her oyunu oynayamazsın, ben sadece hard truckda kullanıyorum,eğer yarış oyunlarında 900 dereceyi kullanmak istersen çok zor derim.. dfgt hem oyunlar için hassasiyeti olsun hem de oyunlara uyumu olsun sınıfında birinci türkiyede. ikinc el bulabilirsen momoya fln bakma hiç dfgt yi almanı tavsiye ederim emin ol memnun kalacaksın.

zor olsunda gerçekçi olsun işte daha iyi benim için

Arkadaşlar DFGT Satıyorum İlgilenen arkadaşlar PM den msj atabilir.
  • Logitech driving force gt tavsiye ederim.Beklentini karşılayacaktır.Kendim de kullanıyorum.Çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.