Şimdi Ara

Direksiyon Kılıfı Kullanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkac zamandir aklimdaydi. Konuyu amak bugune kismetmis. Cizilmelere karsi dis etkenlerden korumak icin hepsiburdadan deri kilif almistim. Kalite olarak iyiydi. 1 sene kullandim. Cikardim bi zaman sonra. Baktim iz yapmis ufak ufak. Cikarmasam kimbilir ne kadar iz olacakti daha. Ha sizin aracta sorun olur veya olmaz bilemem. Benden uyarmasi.Sonuc olarak direksiyon kilifini tavsiye etmiyorum. En fazla kilif diktirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takmayın zaten soyulsun daha iyi.Abuk sabuk desenler alevler falan iğrenç kütük gibi duruyor.Birde marketlerde satılan 5 tl'lik olanlar var çin malı renk renk yahu onlar sürekli deriye temas ediyor kesin vardır bir bit yeniği onlarda.

Benim aracın direksiyonda deri ve soyuluyor zaten elim terler.Bende gidiyorum 2 senede bir ayakkabıcıya hakiki deri boyasıyla boyatıyorum hani eskiler bilir deri mont boyattığımız boyayla.kuruyuncada üzerine boya koruma sürüyor usta çatlamasın vs diye yarım saatte ohh mis sıfır gibi oluyor 4 yaşındaki arabanın direksiyonu sıfır gibi
  • Bir önce ki arabam 2005 model Symbol'e 2013 yılı Ekim ayında hakiki deri diktirmiştim. Kurban bayramı arefesiydi ve sökmüştü direksiyonu tam 5 saat sürmüştü. Şu an ki arabama da biraz geçsin aynı yere gidip deri kaplatacağım yine.

Direksiyon Kılıfı Kullanmayın

• CAD34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yerinizde olsam sırf daha güzel görünsün diye hava yastığınıda değiştirirdim çok güzel görünüyor nerede yaptırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam sizin yerinizde olsam sırf daha güzel görünsün diye hava yastığınıda değiştirirdim çok güzel görünüyor nerede yaptırdınız?

Hava yastığını derken, ha anladım. Orta göbeği de gidip yeniden alabilirdim. Mat görünürdü yeni olacağı için. Ama gerek görmedim. Zaten 2 ay önce değiştirdim arabayı. Çorum da yeni sahibi ile hayatına devam ediyor.

Bunu Yenisahra'da Metro marketin arkasında bir yerde yaptırmıştım ve 170 llira tutmuştu. Tabi yaptırınca vites topuzu ve körüğünü de gidip 2009 model Symbol / Expression donanımın deri olanını almış taktırmıştım.

• CAD34 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara yaptirmistiniz?

Az once izmirde ercu oto diye bir yerden 200tl fiyat aldim, cok geldi bana.

Yaptiracak olursam nelere dikkat etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Ne kadara yaptirmistiniz?

Az once izmirde ercu oto diye bir yerden 200tl fiyat aldim, cok geldi bana.

Yaptiracak olursam nelere dikkat etmeliyim?

170 liraya yaptırmıştım ben. Valla ilk kez yaptırdım hayatımda. Direksiyonu söküp özellikle takarken hava yastığı soketinin bağlantısına vs. dikkat edin. Hakiki deridir bu. Koklayınca da resmen deri kokuyor. Ve sakın ıslak mendil ile vs. silmeyin. Ben silmedim kullandığım sürece. Su değmesin. Güneş de kalınca yazın güneşlik koyduğum yetmiyormuş gibi ön cama eski bir t-shirtüm ile sarıyordum direksiyonu ki güneş yıpratmasın diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba direksiyonu için kılıf
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanıyorum memnunum dogrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.