Arkadaşlar Merhaba Ankarada bildiğiniz bu işi profesyonel anlamda yapan ve trafikte değilde özel bir pist yada alana sahip bir kurs varmıdır ankarada.Özellikle boş pist yani trafiğe kapalı alanda eğitim veren kurum istememin nedeni eğitim alacak kişin ehliyeti olmamasıdır.Trafiğe çıkmadan pek birşey öğrenemez biliyoruz ama yinede bi hevesini alsın az çok da öğrensin istiyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet vardır mutlaka araştırmanız lazım hepsinde olmaz zaten kurslara gidip bunu sorman lazım direksiyon eğitimi veriyomusunuız özel pistiniz var mı diye
quote:
Orijinalden alıntı: -REMANIA-
Evet vardır mutlaka araştırmanız lazım hepsinde olmaz zaten kurslara gidip bunu sorman lazım direksiyon eğitimi veriyomusunuız özel pistiniz var mı diye
kızılayda ve keçiörende 5-6 kursa sordum hepside yok dedi sadece benim ehliyet aldığım kurs oda tanıdık olduğu için akm de az bi süre verebiliriz dedi ama bilen yok şimdiye kadar
upz
Bu dönem sürücü adayıyım. Cumartesi teorik sınavım var. Yani size vereceğim bilgiler yeni sayılır. Kurs ararken ben de aynısını sormuştum birçok kursa. Özel bir piste sahip sürücü kursu Keçiören,Çankaya ve kızılay bölgesinde yok. Fakat şöyle bir durum olabilir. Ben direksiyon dersini Mühye diye kırkkonakların arkasında bulunan bir köy civarında alıyorum. Trafik gayet seyrek hatta yok denecek kadar az. Çankaya civarı sürücü kursları bu bölgeyi kullanıyormuş. bilginiz olsun.
git keçiören ovacık a bomboş yol
quote:
Orijinalden alıntı: cadocx
git keçiören ovacık a bomboş yol
Forum yapıldıktan sonra trafik çok hareketlendi ordada pek bildiğim bi yerde yokki