Şimdi Ara

Direksiyon Dersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direksiyon dersi verecek olan hoca üç seçenek sundu bana : Bakırköy , Ataköy ve Sütlüce.
    Bu yerlerden hangisini tercih etmeliyim ve bu tip yerlerde ücret alınıyor mu ?

• Ataköy düzgün yolları ve est lanı olabilecek şekilde olan döner kavşakları ve diğer örnek olabilecek kullanım alanı ile özellikle 13-1600 saatleri arasında size stressiz trafiği ile hem size hem aracınıza rahat bir alışma imkanı sağlayacaktır.
  • Hocaya bak sanki gezmeye gidiyor.
  • Peki bahsettiğim bu yerlerde her hangi bir ücret alınıyor mu ?
  • Kursun arabası ise en kötü yolu seçin, daha çok tecrübe edinirsiniz.
  • bu yerlerde her hangi bir ücret alınıyor mu ?
  • ehliyet yoksa trafiğe kapalı bir alanda kullanmalısın dostum bu bir.eğer ehliyet varsa ve kullanmayı hiç bilmiyorsan(nasıl oluyor demeyin ülkemiz şartlarında yüzde 90 durum böyle) yine trafiğe kapalı bi yerde başla öğrendikçe trafiğe çıkarsın.bizim millet öküz biraz acemi olduğunu farkedince ki hemen farkederler iyice taciz etmeye başlarlar kornaya asılırlar selektör manyağı yaparlar.panik olur biyerlere vurursun.hem çoluk çocuk var yola falan atlarlar çiğnersin.en iyisi öğrenene kadar çıkma trafiğe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğitime Ataköy de başladık , Bakırköy , Şirinevler , Sütlüce , Çapa çevresinde trafige de girerek toplam 8 saat ders aldım araç kullanmak zevkliymiş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Ataköy düzgün yolları ve est lanı olabilecek şekilde olan döner kavşakları ve diğer örnek olabilecek kullanım alanı ile özellikle 13-1600 saatleri arasında size stressiz trafiği ile hem size hem aracınıza rahat bir alışma imkanı sağlayacaktır.

Rezidans reklamı gibi olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.