Şimdi Ara

direk geçiş hakkı!!! yardım lütfen cevaplayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çevreme çok sordum onlar 4 yıllık dırek kazanmamı soluyolar direk geçiş yapıp 2 yıllık okuyup açık öğretımden 2 yıl daha kazanmak cok zormus ole dıyolar ama bende meslek lısesı ogrencısıyım bu sene durumumuz cok ıyı degıl dersaneye fılan gıdersem babama fılan baya yük olurum ... su an staj gorsem bıle hep ihtiyaçlara gıdıyo benım mantıgım su dırek gecıs hakkımı kullanıp 2 yıl üniversite okurken ve hem dersaneye giderek 2 yıl boyunca alt yapı hazırlasam sizce nasıl olur üniversite yılım bıttıkten sonra açık öğretimden de 2 yıl kazansam [ kısaca kıme sorsam kafam karısıyo yanı nasıl oluyo bu ıs 2 yıllık dırek gectıkten sonra 2 yıl daha kazanmak ] ve dış ticaret okuyorum su an muhasebe ustune okuycam ve direk geçiş hakkımı galba ygs sınavına kayıt yaptırıp gırıyomus kısaca bana detaylı bılgı verebılcek bı kısı varsa cooook cooook coook tesekkur ederım ıyımı yapıyorum kotumu yapıyorum hala kestıremıyorum lütfen yardım edin [konuyu dogru yeremı actım onuda bılmıyorum :D ....

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1724950 -- 10 Ekim 2013; 18:12:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.