Şimdi Ara

direk 55 lwl yapan bir program var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarla oynucaz fakat sürekli eski silahlar sıktı artık lwl kasmak
    internette araştırdım fakat bulamadım eğer varsa yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: F9DARKVANE

arkadaşlarla oynucaz fakat sürekli eski silahlar sıktı artık lwl kasmak
    internette araştırdım fakat bulamadım eğer varsa yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler

benim oyunum orjinal , formattan ve bazı nedenlerden dolayı 3 defa lvl kastım sende kas !!!!!
    ben şimdi sıfırdan başlasam 3 günde 55 levelim
    yawww uğraşın biraz bu kadar kolaycı olmayın sonra oyunu beceremeyip hileci noobların arasına karışacaksın 1000 çeşit küfür yiyeceksin oyun zor oyun değil adventure oyunu değilki bea fps oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 6 Eylül 2008; 8:03:25 >
  • Çok Haklısın Ben de Level 1 den başladım günde 2 saat oynuorm 5 günde 38 Level a geldim. Kas biraz bence de.
  • al eline mp5 kes herkesi

zaten bütün ii silahlar düsük levellerde
  • banada lazım böyle bir program 1.7 için
  • Rpg değil ki bu, level kasması zor olsun 1 haftada halledersin
  • bu programla değilde dosyanı yedeklemekle sağlayabilirsin
    ilk önce 55 lvl profilini x:\programfiles\activision\callofduty4\players\kullanıcıismi\mpdata klasöründeki mpdata yı al bi dosyaya yedekle ve yedeklediğin yere metin belgesi vs bi dosya daha aç ve dosyanın içine başlat>çalıştır>regedit>hkey_local_machine>software>activision>callofduty4>cdkey burdaki dizeden cdkeyini kopyala dosyaya kaydet
    daha sonra format attıgında profliniz sıfırlanır ve profil klasörüne mpdata dosyasını ve başlat>çalıştır>regedit>hkey_local_machine>software>activision>callofduty4>cdkey içine önceki cdkeyini kopyalarsan eski profilinle devam edebilirsiniz

İyi oyunlar dilerim hile için değil proflinizi kaybetmemeniz için paylaştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar öyle bi program var ahanda link

http://rapidshare.com/files/149480334/cod4-mp_rank55.zip.html
  • o yıldızlı yer rapid share olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZOMBELEK -- 29 Eylül 2008; 22:59:59 >
  • uzun iş uğraşın geliştirmiş olursunuz kendinizi böylece.bende 3 4 defa 55 için kastım zamanında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.