Şimdi Ara

directx9'u silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba dirextx9'u windows98'den silmek mümkünmüdür buna yarayan bir program varmıdır. yoksa tek çare formatc mi?
    (ben internetten baktım bulamadım son çare bir sorayım dedim)

• "başlat"ı tıkla.
    "command" a gel
    "dxdiag" yazıp enter e bas
    ordaki seçenekleri devre dışı bırakabilrsin, yada daha fazla bilgiden iptal edebilrsin.....
    -------
    Bir diğer seçenek DirectX9 u tekrar yükleyecekmiş gibi tıkla...Açılacak pencereden kaldır seçeneği çıkarsa kaldıra bilirsin......Kolay gelsin...
  • "directx 9 uninstaller" yazıp google'da aratırsan bulursun küçük bi programdı sanırım bende kullandım.
  • Uninstaller bi yere kadar başarılı oluyor ama bazı directx isteyen uygulamalarda ki genelde oyunlar bunlar,sorunlar çıkıyor.EN güzel sistemini yeniden kur ve bulaşma directx 9 a...Çünkü büyük bir çoğunluk version 9 u kurduktan sonra bi şekilde silmek istiyor yaşadığı sorunlardan ötürü.
  • Dediklerinizin hepsini bir oyunu çalıştırmak için denedim olmadı en sonunda format attım olay tamam en iyisi format.
  • abi silmekte ne varki uninstall edecen yamapmıyposan windows,tan teker teker dosyalarını silecen regeti felan
  • Directx9 da böyle bir olay mümnkün değil yani normal programlar gibi silemiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostlar bulduğum dx9 uninstaller programı sadece winxpde çalışıyormuş. bende format attım dx9'u kökten kazıdım.
    yardımlarınız için sağolun...
  • Hazır konu açılmışken ben de birşey sormak istiyorum!

Nasıl yüklendi bilmiyorum ama birşekilde benim sistemime de yüklenmiş bu dx9. Belki Windows Update ederken gözümden kaçmış olabilir. Neyse konumuza dönmek gerekirse uzun zamandır 3D Mark 2001 kullanmıyordum. Şeytan dürttü ve yine install edip bir test yapmak istedim ama illahi de dx 8.1'i isterim diye tutturdu. dx9 ile bir uyumsuzluğu mu var bu meretin bilen var mı?
  • evet var, aynı sorun bende de var. dx9 yüklü ve sırf onun için yeni windows kurmaya üşeniyorum.
  • format omo matik :) bilgisayari yıka
  • Valla şuan bende 3D Mark 2001 dışında bir sorun görünmüyor. Varsın o da çalışmasın. Bir onun için gözüm yemiyor formatı! Başka sorunlar çıkarsa atarız artık. Yoksa kalsın!
  • 3dmark 2001 in son yamasını yüklesenize
  • evet neyler 330 yamasını yükleyin 2.7 mb. dx 9 ile çalıştırdım ve 2639 puan aldım. [bwlng]
  • c:\program files\direct x\dxdiag ı seç oradaki ayarlardan yapmaya çalış. yada elinde başka bir direct x sürümü varsa onu yüklemeyi dene
  • HORTTHOROTOOHHOGHOHR G

HOOOOOOOOOORRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.