Şimdi Ara

Directx12 Nvidia Vs AMD (Yenen AMD gibi gözüküyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Antepliseco

nvidia tek geçerim

Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Raijintek Ponos Ultra MS4 / İntel(R) Core İ7 10700K / DeepCool LD-360 CPU Cooler / Asus B-460F GAMING / MSI 6800XT GamingX Trio / Corsair Vengeance 16 GB DDR4 3000 Mhz CL-15 / Sharkoon 650 Watt +80 Plus GOLD Moduler / WD Purple 64 MB Cache İntelliPower 1 TB Sata 3 HDD / SAMSUNG 970 Evo 500 GB nVME SSD / AOC CQ27G2S 165 Hz 1MS QHD Monitor / Mikado MD-856 5+1 / Bloody W90 Max/Redragon K555-1 Indrah Mekanik Klavye
  • 10 Yıl AMD ekran kartı kullandım (ATI ekran kartı kullanıyordum daha amd ve ati aynı şirket bile değildi yani sonradan amd bastı parayı). geçen ay artık gına geldi nvidia'ya geçtim arkasından böyle söylentiler çıkmaya başladı AMD geçsin ben arkada el sallamaya hazırım Hadi buyursun bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 17 Mart 2016; 16:23:53 >
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • Amd önde veya nvidia önde ne farkeder. Ben şahsen oyunumun akiciligina bakarım. Aradaki farklara bakıyorum maksimum 5 fps . Bu farklar için yok amd ezdi , yok nvidia ezdi gibi yorumlar çok saçma geliyor bana. Takım tutar gibi marka fanatikliği yapmak moda olmuş . Bırakın yok o iyi bu iyi tartışmasını. Oynadığınız oyunlardan keyif alın. Yakında fps yaristirmaktan oyun oynayamayacak hale geleceğiz. Yeni teknolojiler gelsin, biz oyuncular daha iyi grafikli daha güzel oyunlar oynayalım. Sonuçta rekabet ne kadar çok olursa bizler bundan karlı çıkacak taraf oluruz. Sizce Xbox 360 , PlayStation 3 ten iyi olmasaydı bu nesilde Playstation 4 bu kadar iyi olabilirmiydi? Özellikle ekran kartı olayında tekel olmasi bizi tamamen öldürür. Fahiş fiyatlara çok gelişim göstermeyen yeni modelleri almak zorunda kalırız. O yüzden amd atağa kalksın nvidia cevap versin çekişme olsun ve biz kazanalım.

Gigabyte GA-X58A-UD3R -- İ7 950 -- Asus 7870 DCUII V2 -- Corsair 12GB XMS 1600 CL9 -- Enermax Modu82+ 625 Watt -- Thermaltake Element T -- Gelid Tranquillo -- Philips 244E1SB 24" Full HD
  • Arkadaşlar ne boş muhabbet dönmüş, konuyu açan kişinin zekası da ayrı birşey. Daha DirectX nedir, Amd ve Nvdia nerdeler bunları bir öğrense iyi olur.

Directx12 apı AMDnin MANTLE ına karşı çıkmıştır ve amacı ne Amd ne Nvdia ekran karti performansini arttirmak değildir.
    Dx12 cpu gpu arası bağlantıyı 10 kat daha gelistirerek,oyunlarda darbogaz ve kasmaları onlemek amacıyla çıkıyor. Testleri neden i7 4xxx serisi ile yapiyorlar anlamak zor! Sanki o işlemciye darbogaz yapan ekran kartimı var?

Bırakın Amd ve Nvdia yı ezmeye çalışmayı, siz kendinize hangi ürün daha performans veriyorsa onu kullanın. Karşı tarafi ezmeye çalışmanıza gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kendim 390 kullanıyorum bu arada.

Orijinalden alıntı: deatless22

Arkadaşlar ne boş muhabbet dönmüş, konuyu açan kişinin zekası da ayrı birşey. Daha DirectX nedir, Amd ve Nvdia nerdeler bunları bir öğrense iyi olur.

Directx12 apı AMDnin MANTLE ına karşı çıkmıştır ve amacı ne Amd ne Nvdia ekran karti performansini arttirmak değildir.
    Dx12 cpu gpu arası bağlantıyı 10 kat daha gelistirerek,oyunlarda darbogaz ve kasmaları onlemek amacıyla çıkıyor. Testleri neden i7 4xxx serisi ile yapiyorlar anlamak zor! Sanki o işlemciye darbogaz yapan ekran kartimı var?

Bırakın Amd ve Nvdia yı ezmeye çalışmayı, siz kendinize hangi ürün daha performans veriyorsa onu kullanın. Karşı tarafi ezmeye çalışmanıza gerek yok.

Sen her konuma mesaj atmak zorundamısın önce bir edepli ol "zeka seviyesi ayrı birşey" evet çok ayrı seninkinin oldukça üstünde

• Amd optimizasyonlu oyun nasıl oluyor açıklasana bi?

Nvdia kartlarda bilerek bir performans düşmesinemi gidiyor?

Yada nvida gameworks gibi amd kart kullanan bilgisayarlarda yükü işlemciyemi atıyor?

Durum böyle olsa bile,amd kartın kullanıldığı testte 3.5ghz 4790k,nvdia kartın kullanıldığı testte 4ghz 6700k var.

Dediğim gibi açıklama bekliyorum.

Dell S2716DG - Asus Strix Gtx 1080 O8G - I7 6700k Skylake - Asus Maximus VIII Hero - Custom Sıvı Soğutma - GSkill 16 GB (8x2) 3000 Mhz - Samsung 850 EVO 500 GB - Seagate Barracuse 2 TB 7200 RPM - Seasonic 850 Watt PSU - Corsair 760T - Logitech G502 - Logitech G430 - Logitech G103
  • Bende diyorum bu ses nereden geldi, insaf be böyle headshot mı olur arkadaş?

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Bende diyorum bu ses nereden geldi, insaf be böyle headshot mı olur arkadaş?

Headshot isteyen Merte gelsin
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    Samsung G80SD QD-OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Amd piyasayi iyi oltaya getirdi fanboylarda bunu firsat bildi.
    Bak direkt olarak dx12 ye cikan ilk 2 oyuna sponsorluk aldi kendini onde gosterdi.
    2 tarafinda sponsorlugu olmayan bir oyun veya benchmark lazim net olarak konusmak icin

Yıllardır Nvidiots yaptıda şimdi AMD yapıncamı konuşuluyor ?

nvidia işin devamını son derece iyi getirdi oyunların çoğuna sponsor olarak
    amd ise şu anda batmanın eşiğinde duran bir firma bu işin devamını getirebilirmi getiremezmi merak konusu

Şaka gibi ekran kartlarına para vermekten vazgeçemediniz bir türlü. Nvidia'nın elinde şöyle bir parça var mı mesela?
     Directx12 Nvidia Vs AMD (Yenen AMD gibi gözüküyor)

Afedersiniz Mete bey, acaba bu kadar kaç kayme ?

Dell S2716DG - Asus Strix Gtx 1080 O8G - I7 6700k Skylake - Asus Maximus VIII Hero - Custom Sıvı Soğutma - GSkill 16 GB (8x2) 3000 Mhz - Samsung 850 EVO 500 GB - Seagate Barracuse 2 TB 7200 RPM - Seasonic 850 Watt PSU - Corsair 760T - Logitech G502 - Logitech G430 - Logitech G103

• Yazık lan. Bu kadar adam ipe sapa gelmez bir konuda laf yarıştırıyor. Tartışılan da para edecek bir oyun olsa içim yanmaz. Yapımcısı bile saçmalıyor, oyunu ne yaptığı belli değil. Zaten grafikler dx8 grafikleriyle yarışacak cinsten. Yer yer Max payne 2 daha iyi duruyor gibi. Laf olsun torba dolsun diyip sponsor istedi diye dx12 eklenen oyunlara bakarak konuşanlar var, garip gerçekten.

Oyun tartışmaya değmez zaten de daha ötesinde dx12 ya da yeni bir dx sürümü tartışmaya değer mi, belki onu tartışmak lazım. Mesela dx9.0c'den sonra cidden tartışacak bir şey oldu mu? Dx10'la bizden çalınan, elimizden alınan performansı dx12'yle geri vereceklerini söylediler hepsi bu. Onu da yalnızca söylediler. Henüz pek bir şey de görmüş değiliz. Yok yani görsek nolacak, kim ne kadar anlayacak o da bambaşka tartışma konusu.

Bir de arada yine malum kişiler gazı aldıkları için pro duo'dan konuyu açmışlar. Lan oğlum charlie bile ömründe ilk defa bu konuda amd'yi eleştirdi. Bence çok güvenmeyin. Zaten pro duo'nun güven veren bir tarafı da yok da hani gaza gelip uçacak kaçacak moduna girmeyin. Pro duo amdnin şimdiye kadar yaptığı en boş işlerden biri olabilir. Semiaccurate de bile bunlar söyleniyorsa, bence amdnin şapkayı önüne koyup düşünmesinin vakti gelmiştir. Nvidia'dan da artık 28nmde çift gpu geleceğini hiç sanmam. Aslında amd gibi ıkınmasına da gerek yok. Çok rahat yapabilir. Ama 16nm gpuların geleceği dönemde çift gpu harbiden çok boş bir uğraş gibi kalıyor. Ha bir de pro duo konusunda yabancı yorumlara bir bakın isterseniz, feci t.şak geçiyorlar. Örnek:

quote:

R9-295X2 @ 1018/5000 MHz @ Fire Strike @ 2160p - 5100
    R9-295X2 @ 1150/5500 MHz @ Fire Strike @ 2160p - 5800
    Radeon Pro Duo @ xxxx/xxxx MHz @ Fire Strike @ 2160p - 6200

HUGE progress, AMD!

Ha bir de üretim tekniklerinde eşi benzeri görülmemiş bir sıçramanın yaşanacağı dönemde eski 300wattlık gpuları kullanmak, dünyanın en hızlı kartını yaptık deyip bunu 4 gbla sınırlamak, üstüne de hdmi2.0 koymamak gerçekten başka bir kafa. Karşı konulmaz teknolojik ilerlemeye karşı girişilmiş sürrealist bir başkaldırı adeta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 17 Mart 2016; 23:27:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Arkadaşlar ne boş muhabbet dönmüş, konuyu açan kişinin zekası da ayrı birşey. Daha DirectX nedir, Amd ve Nvdia nerdeler bunları bir öğrense iyi olur.

Sen her konuma mesaj atmak zorundamısın önce bir edepli ol "zeka seviyesi ayrı birşey" evet çok ayrı seninkinin oldukça üstünde

Konu açma evlat o zaman. Saçma sapan konular açıyorsun demekki. Şu açtığın konunun hiçbir anlamı yok.

• Dx12: Yenen Nvidia gibi gözüküyor

Directx12 Nvidia Vs AMD (Yenen AMD gibi gözüküyor)
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.