Arkadaşlar Call of Duty 2 yi binbir hevesle oynayacaktım arkadaşlar cod açılırken DirectX hatası alıyorum nasıl çözebilirim pc den hiç anlamam biraz anlayabileceğim dilden anlatırsanız sevinirim
Arkadaşlar Call of Duty 2 yi binbir hevesle oynayacaktım arkadaşlar cod açılırken DirectX hatası alıyorum nasıl çözebilirim pc den hiç anlamam biraz anlayabileceğim dilden anlatırsanız sevinirim
dxdx9_.dll not found gibi bir hata mı alıyorsun.. böyle olduğunu tahmin ediyorum
http://www.dll-files.com/ bu sitede o dosyayı arat. İndirdiğin dll dosyasını call of duty'nin klasörüne kopyala. Çalışacaktır
tabi net veri olmadığı için tahmin üzerine böyle diyorum
COD açılırken böyle uyarı veriyor DirectX(r)encountered an unrecoverable error Check The DirectX(R) FAQ for possible solutions Tamam Tamam a basınca directX 9 bilmemne sayfası çıkıyor Pir dediğin linkten indirdim program files a baya dosya geldi DX setup diye bir dosya vardı onun içindede ona bastım kurdu sanırım ama hiçbirşey düzelmedi
yardım
google'da arat "DirectX(r)encountered an unrecoverable error" diye
gördüğüm üzere call of oynayanların bir kısmı bu sorunla karşılaşmış. Bazıları onboard ekran kartlarında bu sorun çıkıyor diyor. Bazıları dx9'u yeniden kurduktan sonra çözdük diyor.. Kimisi bu sorunun çözümü yok diyor.. bilmiyorum.