ne yalakalığı borckaartvin sen daha kelimenin anlamını bilmiyorsun
Borckahopamıdır çarşambamıdır nedir
Hadi ordan sallamacı seni
arkadaşlar, Bu topiğe bir pardon diyebilirmiyim.
borcka hopanın yanındadır bunu bildin ama birdaha sallamacı lafını kullanma sana çok fena laflar sayacayim anladınmi.keser balta seni
borcka sen komik adamsın la burada öldüm gülmekten
Civil problem yok topikte arkadaşla şakalaşıyorduk işte
borckaartvin directX sorunları(+ veya - yönde) dediğin gibi yaşanabilir tabii beta sürümde görünmesi doğal direct8.1'i nasıl ilk kullandığımız zaman bazı oyunlarda grafiklerde bozulmalar oluyordu.. ayrıca elbetteki eninde sonunda herkez 9X kullanacak bundan emin olabilirsin.
3D Mark 2001'in "B330 versiyonu" DirectX 9.0 ile sorunsuz çalışıyor. DirectX 9 ile uyumsuz olan daha önceki versiyonları B330'a yükseltmek için bir patch var.www.futuremark.com'dan indirebilirsiniz.
Bende de şöyle bir sorun var. DirectX 9'u yükledim ama dxdiag'tan baktığımda versiyon olarak hala DirectX 8.1 yüklü gözüküyor. İşin kötüsü DirectX9'u tekrar yüklemek veya kaldırmak ta mümkün değil. System Restore yapmayı deneyeceğim bir ara.
Che, işletim sistemim Win Me. Kurduğum DX beta değil, redist versiyon. Ben de DX 9 desteği alamadığımı düşünüyorum. Yeniden yüklemeye kalkınca yüklenecek bir şey yok diyor. Zaten uninstall'ı da yok. Hehehe. Bakacaz artık.
DirectX daha yeni çıktı, sorunları olması doğal. Daha ekran kartı sürücüleriyle sorunlar yaşayacağız.
pepo kardeş ben 3d markın o yamasını bulamadım tam adres verebilirmisin dostum sağolasın
www.pclabs.gen.tr Dx9 uninstaller ini buradan bakıp indir Bide sonra yüklemeyi dene hem uninstalleri test etmiş olursun
Bu arada DirectX 9'u yükleyipde daha sonra kaldırmak isteyenler bu linkdeki programı kullanabilirler. (Windows XP için)
evet PEPO kardeş çok sağol işe yaradı patchı yükledim ve 3D MARK 2001 SE çalıştı şimdi sonuç şu
330 patchtını yükledikmi program çalıştı.şimdi olay şu bundan önceden 3D mark 2001 SE skorum 5398 idi şimdi ise skorum 5404 oldu.yani anlayacağınız pek farkı yok gibi ama directx 9 windows ortamında epeyi hız sağlıyor.fakat oyunlarda falan fark anca 6 puan siz bilirsiniz yükleyip yüklememekte karar sizin.
Borckaartvin 330 patch'i 3d mark için.Yani windows'u falan hızlandırmaz.Ya da oyunları.Yalnızca 3dmark programının hatalarını düzeltir.(test tabi onlar oyun değil,oynanmıyor çünkü :))
Radeon 9500/9700'ü olanlar DirectX9 üzerine yeni çıkan Catalyst 3.0 sürücülerini yüklerlerse oyunlarda baya bir performans artışı olduğu söyleniyor.
Kesker sen de Radeon 9700 pro olduğunu görüyorum. Yeni Catalyst'i yükledin mi ? ATI'nin Catalyst 3.0 download sayfasında ayrıca DirectX 9/Catalyst 3.0 için özel demolar var.
kesker ben 330 patcının windowsu hızlandırdığını söylemiyorum 330 patchı 3D MARK 2001 SE NIN çalışması için (directx 9 ile çalışması için) için gerekli.Wındowsu hızlandıran Directx 9.330 patch windowsu niye hızlandırsın hayret bir vakasın dostum sen...konunun başlığına bakarsan anlarsın WINDOWSU HIZLANDIRAN DIRECTX 9 ...330 PATCH DEĞİL.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borckaartvin</i> <br />evet PEPO kardeş çok sağol işe yaradı patchı yükledim ve 3D MARK 2001 SE çalıştı şimdi sonuç şu <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Bir şey değil. Bu forumun amacı da bu zaten.
Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla, 3D Mark 2001'de DirectX 9 ile ciddi performans artışı yaşayanlar var (700 puan kadar, genellikle Radeon 9700 kullanıcıları), ciddi sorunlar yaşayanlar da (bazı oyunlarda 1 fps'ye düşmek gibi). Zamanla her şey yerli yerine oturacaktır. DirectX yükselmesi oldukça temel bir değişiklik.
dostum ekran kartım 8.1 destekli olduğundan ve 9 u desteklemediğinden dolayı neyazıkki performans artışı biraz zor ama dediğin gibi 9700 radeon kullanıcıları artış tabiki yaşıyacaktırlar...
Borcka dx9 windowsun nesini hızlandırdı bari biraz anlatta bilgilenelim.Belki başkalarınında öyle hızlanır.