Şimdi Ara

DirectX 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu dx10 un hiçbir şekilde XP de çalışma imkanı yokmudur..

bir ara dx9.0L diye birşeyler vardı o ne oldu..

bide şurada birşey buldum:http://www.kralblog.com/software/directx-10-for-windows-xp.html işe yararmı??

yardımlarınızı bekliyorum..

• Microsoft vista istenilen satış rakamlarını yakalayana kadar windows xp için Dx10 çıkacagını sanmam hatta yakalasa bile çıkarmayabilir ancak microsoft'un dışında ikinci bir firma çıkarır mı onu bilemem ki inşallah çıkarır

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 23 Ağustos 2007; 1:42:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Locker

Microsoft vista istenilen satış rakamlarını yakalayana kadar windows xp için Dx10 çıkacagını sanmam hatta yakalasa bile çıkarmayabilir ancak microsoft'un dışında ikinci bir firma çıkarır mı onu bilemem ki inşallah çıkarır

edit:imla

Microsoft harici br firmanın XP ye microsoft DX10 u çıkarmtası tamamen yasadışı olur o iş olmaz
  • http://www.kralblog.com/software/directx-10-for-windows-xp.html

peki bu linkteki dosya için ne diyeceksiniz..
  • Açıklamalara göre hiçbir şekilde dx10 xp de olmayacakmış.Kaynak fx57 haberservisi
  • Gates efendi sistemini kurmuş. Xp ye dx10u getirirmi hiç Çünkü oda biliyor getirirse vista kullananların 3 te 2 si tekrar xp ye geçecek. Stabilite ve hız açısından
  • sırf dx10 lu oyunlar için yani vista için gittim bugün 1gb ram daha aldım ... vista ancak 2gb ramde doğru düzgün çalışıyor bill amcaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanmt

bide şurada birşey buldum:http://www.kralblog.com/software/directx-10-for-windows-xp.html işe yararmı??

linkteki dx10 normalden biraz daha fazla iyileştirme yapmamış mı sizce? Dha önce bu kadar fark görmemiştim, bana sahte gibi geldi ki bu programı indirip kuranlar ve sisteminde arıza oluşturanlar yazarsa iyi olur. Trojan filan içermesin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak733

sırf dx10 lu oyunlar için yani vista için gittim bugün 1gb ram daha aldım ... vista ancak 2gb ramde doğru düzgün çalışıyor bill amcaya

öyle olması normal ram fiyatları hazır ucuzlamışken alınabilir durumda. nasıl win98 den xp ye geçiş yapıldı ise bu durum da bundan ibarettir sonuçta yeni işletim sistemi.
  • ram fiyatları ucuz mu ki?kaç aydır aynı öyle de devam edecek.hatta dolar artmışken çok güzel almışsın rami tam zamanı.aferin sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ
    linkteki dx10 normalden biraz daha fazla iyileştirme yapmamış mı sizce? Dha önce bu kadar fark görmemiştim, bana sahte gibi geldi ki bu programı indirip kuranlar ve sisteminde arıza oluşturanlar yazarsa iyi olur. Trojan filan içermesin?

bahse konu site bana ait. Ve programıda ben yayınladım. Ben dahil birçok arkadaşım denedi. Benim makine kaldıramadı, ekran kartı desteklemiyor. Xpde sorunsuz kullanabilmek için tabiri caizse anasının gözü bir sistem gerekiyor. Resimde görülen kaliteyi yakalayabilmek için min. 512lik kalite bir ekran kartınız olması şart. Piyasada çoğu ekran kartının kutusunda dx10 desteklediği yazar ama fos.

ha bu arada benim yayınladığım programlar hepsi test edildikten sonra yayınlanıyor. Trojan mrojan deyip kalbimi kırmayın.

• ha tamam o zaman kardeş oynayan varmıymış hiç dx 10 oyun bunla xp de.sordun mu bari indirene yada sen denedin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferman3118

ha tamam o zaman kardeş oynayan varmıymış hiç dx 10 oyun bunla xp de.sordun mu bari indirene yada sen denedin mi?

Programı ilk olarak bi rus sitesinde gördüm ordaki yorumlarda dx10 oyunları xpde oynayanların olduğu söyleniyordu. Kendim indirip denedim olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Gates efendi sistemini kurmuş. Xp ye dx10u getirirmi hiç Çünkü oda biliyor getirirse vista kullananların 3 te 2 si tekrar xp ye geçecek. Stabilite ve hız açısından

+1
  • ben yükledim bişi olmadı.. dx10 gibi gözükmüyo oyunlar tanımıyo..
  • bariz bi fark görmedikce directx 9la 10 arasında sistemi değişmicem directx9lu sisteme dvm xpde çıkmıcak directx9 nsl windows98de directx9yoqsa aynısı xpden vistaya geçiştede olcak eskiye ellemicekler yeniyi güncellicekler sürekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everr

quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

bahse konu site bana ait. Ve programıda ben yayınladım. Ben dahil birçok arkadaşım denedi. Benim makine kaldıramadı, ekran kartı desteklemiyor. Xpde sorunsuz kullanabilmek için tabiri caizse anasının gözü bir sistem gerekiyor. Resimde görülen kaliteyi yakalayabilmek için min. 512lik kalite bir ekran kartınız olması şart. Piyasada çoğu ekran kartının kutusunda dx10 desteklediği yazar ama fos.

ha bu arada benim yayınladığım programlar hepsi test edildikten sonra yayınlanıyor. Trojan mrojan deyip kalbimi kırmayın.

320 mb 8800 gts çalıştırmıcak 512 mn 8600gt super çalıştırcak guleyim

• tabi..
    gülebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.