Şimdi Ara

DirectCU II ile TOP Edition Arasındaki Farklar Nelerdir ? (GTX670)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sonunda istediğim kartlardan bir tanesi vatanbilgisayar stoklarına girmiş ASUS GTX670 DirectCU II yalnız bu TOP Edition olayı kafamı karıştırıyor bildiğim kadarıyla top modelleri fabrikadan oc lu geliyor, normal dcu II den donanımsal olarak bir farkı varmıdır ? yoksa sadece aynı kart sadece hız aşırtma mı yapılmış halidir eğer öyleyse asusun ekran kartıyla beraber gelen programıyla top edition hız değerlerine kendim yükseltebilirmiyim ? bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim, hazır stok varken kaçırmak istemiyorum bu kartı, teşekkürler.

• DirectCU II referans gtx 670 ile aynı saat hızlarında iken DirectCU II TOP ise fabrika çıkışı oc li olarak üretiliyor.Ayrıca TOP edition serisinin oc kabiliyeti daha iyidir.Ben DirectCU II olarak aldığım karta DirectCU II TOP Edition biosu atarak kartı bu şekilde kullanmaktayım.Aralarında gpu saat hızları dışında bir fark yok.Gpu Tweak vs. programlarla aynı saat hızlarında çalıştırmak mümkün.Direct CU II TOP Edition olarak kullandığımda standart olarak boost hızı 1215-1228 aralığında iken Direct CU II de ise bu değer 1058-1100 aralığında değişmekte.Kısacası hangisini alırsan pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

DirectCU II referans gtx 670 ile aynı saat hızlarında iken DirectCU II TOP ise fabrika çıkışı oc li olarak üretiliyor.Ayrıca TOP edition serisinin oc kabiliyeti daha iyidir.Ben DirectCU II olarak aldığım karta DirectCU II TOP Edition biosu atarak kartı bu şekilde kullanmaktayım.Aralarında gpu saat hızları dışında bir fark yok.Gpu Tweak vs. programlarla aynı saat hızlarında çalıştırmak mümkün.Direct CU II TOP Edition olarak kullandığımda standart olarak boost hızı 1215-1228 aralığında iken Direct CU II de ise bu değer 1058-1100 aralığında değişmekte.Kısacası hangisini alırsan pişman olmazsın.

TOP un biosunu normaline nasıl attın ?
  • Asusun kendi sitesinden Direct CU II TOP biosunu indirdim ve nvflash ile flashladım.Ayrıntı için http://forum.donanimhaber.com/m_61619767/tm.htm

• Hocam top serisinin biosunu atmamamın ne gibi bir faydası olur ? sadece gpu tweak ile hız değerlerini top edition değerleriyle eşitlesem olmaz mı, teşekkürler.
  • Bildiğim kadarıyla saat hızları farkı var sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pcb'si ve soğutma sistemi aynı gördüğüm kadarıyla.fakat top'lardaki gpu lar yüksek overclock için seçilmiş oluyormuş
  • Yeni geldiyse A2 revizyon GPu'dur OC kabiliyeti daha yüksek olması muhtemeldir. Bios atmaya gerek yoktur. Donanımsal fark var mı açıkçası araştırıp bakmak lazım. Donanımsal fark derken soğutmanın altında VRM ve bellek kiti olabilir. Daha önceki top ed. modellerde sadece daha iyi GPU değil bu tarz ek soğutma birimleri olurdu.
    BKZ. 560TI DCII TOP.
  • Just wanted to say I've done some overclock tests...

I am now at 1310 boost, 7012 effective vram mhz, and it it stable.
    I'm getting 59-60 celcius at 75% (not too noisy for Asus)

This thing is ridiculous...more than 20% performance improvement over my base 1110/6000 clocks.

Only thing is that I'm about to hit Power Target pretty soon...I saw 120-122% which is quite high.

Don't need any TOP now...got a beast

yabancı bir forumda düz asus gtx670 kullanıcısı böyle yazmış.

yani bu işler biraz da şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

DirectCU II referans gtx 670 ile aynı saat hızlarında iken DirectCU II TOP ise fabrika çıkışı oc li olarak üretiliyor.Ayrıca TOP edition serisinin oc kabiliyeti daha iyidir.Ben DirectCU II olarak aldığım karta DirectCU II TOP Edition biosu atarak kartı bu şekilde kullanmaktayım.Aralarında gpu saat hızları dışında bir fark yok.Gpu Tweak vs. programlarla aynı saat hızlarında çalıştırmak mümkün.Direct CU II TOP Edition olarak kullandığımda standart olarak boost hızı 1215-1228 aralığında iken Direct CU II de ise bu değer 1058-1100 aralığında değişmekte.Kısacası hangisini alırsan pişman olmazsın.

+1
  • Nedense TOP bana hep itici geliyor yazılışından dolayı.
    Ilık kokuyor biraz.
    TOP bir ekran kartım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.