Şimdi Ara

direct 3d hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
58.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x550xtx sapphire ekran kartım varr 3d markta ve oyunlarda direct3d hatası veriyor neden ?

• en son directxi yükle
    http://www.inndir.com/program.php?id=1890
    buyur link bi dene!
  • xp de ya sistem yüklersen ya da ekran kartı tanıtırken directX otomatik yüklenir. Ekran kartını sürücüsünü günllemeyeyi dene
  • kendi cd sinden dirext x i yükle
  • en son directx yükle sonra atinin catalyst en son yada 7,2 yi yükle
  • ARKADAŞLAR DİRECTX 9 u yükledim... çalıştırdığımda bi yere Yüklemen gerekio dio (browse) hangi dosyaya yüklemem gerekiyor LÜTFEN YARDIMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperorcem

ARKADAŞLAR DİRECTX 9 u yükledim... çalıştırdığımda bi yere Yüklemen gerekio dio (browse) hangi dosyaya yüklemem gerekiyor LÜTFEN YARDIMM

Yüklemedin de indirdin sanırım. Yükleme ekranında browse kısmının dolu olması lazım, kendi otomatik bir yer belirliyordu normalde öyle yapmamışsa bile istediğin bir yere kur farketmez, Program Files'a yönlendirebilirsin mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhangi bir dosya olabilir ordan setupu cye kur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

xp de ya sistem yüklersen ya da ekran kartı tanıtırken directX otomatik yüklenir. Ekran kartını sürücüsünü günllemeyeyi dene

yüklenir ama eski olanları yüklenir sadece driverını yüklersende direct x i nerden yükleyecek ozamn
    yukardakilerle uğraşmak istemiyorsan bunu dene daha kolay indir ve kullan

http://r-apidshare.com/files/127815673/dxwebsetup.exe.html
  • yaw bendede direct 3d hatası veriyo formatta attım olmadı ekran kartımın da driverini yükledim hata vermedi ama sonra reset atınca yıne aynı hatayı verdi ekran kartı geforce 5200 yukarda verilen leride indir dim kurdum ama olmadı calıstıra dxdiag yazıp 3d yı sınadıgımda ((((((((((((((((((((Direct3D 7 sınama sonuçları: 8 (3B Aygıt Oluşturuluyor) adımında hata: HRESULT = 0x887602eb (hata kodu))))))))))))) bu hatayı veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maharaja66 -- 19 Mayıs 2009; 21:57:49 >
  • ya arkadaşlar ben netten farming simulatör adlı oyunu indirdim oyunu açarken (Error:could not init 3D system shader model 2.0 is required.
    please install the latest video drivers.) die bi hata veriyo bi ara bu sorunu halletim ama daha sonrada PhysX ile ilgili bi hata verdi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevicem... şimdiden tşkrler ve saygılar
  • Eski konuyu tekrar uplamak zorundayım.mahraja66 adlı arkadaşın yaşadığı sorunu yaşıyorum.Uygun directx i yükledim ama sorun hala devam ediyor.dxdiag tan 3d yi sınadığımda Direct3D 7 sınama sonuçları: 8 (3B Aygıt Oluşturuluyor) adımında hata: HRESULT = 0x887602eb (hata kodu) ile karşılaşıyorum.Bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  • KARDEŞİM BEİM BÜTÜN OYUNLARI İNDİRİYORUM 3D SONRA İNGİLİZCE BİŞEYLER YAZIP HATA VERİYOR LÜTFEN YARDIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.