Şimdi Ara

Diploma Notunu Arttırmak Mümkün Mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim diploma puanım 58 ve şuan mezunum . Okulum düz liseydi çoğu hoca bana gıcıktı . Derste çalışmıyordum ve kopyada çektirmiyordu hocalar. Her sınavın yarısında kağıdımı alıyorlardı nerdeyse. Herneyse ben seneye tekrar sınava giricem . Benim zamanımda lisem düz liseydi şuan anadolu olmuş . Ortalama yükseltme sınavları falan yapılıyordu ben lisedeyken , mezun olmama ragmen ortalama yükseltme sınavlarına girip diploma notumu arttırmam mümkün mü ? Çok az puan geliyor çünkü bana 35 puan geliyor okuldan . Bence okul puanı alınmamalı , haksızlık . Tamam ben çalışmadım hak ettiğim puan bu ancak benden daha bilgisiz , çarpmayı zor yapan insanların diploma notları 90 olunca deliriyorum . Okul puanı alınması çok saçma . Şimdi o zaman kimse okulu önemsemez sınavları falan diyeceksiniz ... Neden önemsemesin kardeşim temel atıyor işte adam , ygs-lys de siz konu çalışırken adam yardırıyor. sizden 5-0 önde başlıyor lisede çalıştığı için , daha ne olsun . Herneyse esas konuya dönelim mümkün müdür arttırmam ? Eğer ortalama yükseltme sınavı gibi birşey varsa mezun olmama ragmen o mal okulun tüm sınavlarından 90 üzeri alırım :D Çok çalışıcam çünkü seneye .

• takip bildiğim yok ama olsa tutar
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1stwarrior

Arkadaşlar benim diploma puanım 58 ve şuan mezunum . Okulum düz liseydi çoğu hoca bana gıcıktı . Derste çalışmıyordum ve kopyada çektirmiyordu hocalar. Her sınavın yarısında kağıdımı alıyorlardı nerdeyse. Herneyse ben seneye tekrar sınava giricem . Benim zamanımda lisem düz liseydi şuan anadolu olmuş . Ortalama yükseltme sınavları falan yapılıyordu ben lisedeyken , mezun olmama ragmen ortalama yükseltme sınavlarına girip diploma notumu arttırmam mümkün mü ? Çok az puan geliyor çünkü bana 35 puan geliyor okuldan . Bence okul puanı alınmamalı , haksızlık . Tamam ben çalışmadım hak ettiğim puan bu ancak benden daha bilgisiz , çarpmayı zor yapan insanların diploma notları 90 olunca deliriyorum . Okul puanı alınması çok saçma . Şimdi o zaman kimse okulu önemsemez sınavları falan diyeceksiniz ... Neden önemsemesin kardeşim temel atıyor işte adam , ygs-lys de siz konu çalışırken adam yardırıyor. sizden 5-0 önde başlıyor lisede çalıştığı için , daha ne olsun . Herneyse esas konuya dönelim mümkün müdür arttırmam ? Eğer ortalama yükseltme sınavı gibi birşey varsa mezun olmama ragmen o mal okulun tüm sınavlarından 90 üzeri alırım :D Çok çalışıcam çünkü seneye .

Bağlı olduğun okula sormanız gerek Ben katılmıyorum istediğin puan için 1 puan bile önemliyken 35 puan altın değerin de Daha fazlasını olmasını istiyorsan zamanın da çalışman gerekiyordu maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Orijinalden alıntı: 1stwarrior

Arkadaşlar benim diploma puanım 58 ve şuan mezunum . Okulum düz liseydi çoğu hoca bana gıcıktı . Derste çalışmıyordum ve kopyada çektirmiyordu hocalar. Her sınavın yarısında kağıdımı alıyorlardı nerdeyse. Herneyse ben seneye tekrar sınava giricem . Benim zamanımda lisem düz liseydi şuan anadolu olmuş . Ortalama yükseltme sınavları falan yapılıyordu ben lisedeyken , mezun olmama ragmen ortalama yükseltme sınavlarına girip diploma notumu arttırmam mümkün mü ? Çok az puan geliyor çünkü bana 35 puan geliyor okuldan . Bence okul puanı alınmamalı , haksızlık . Tamam ben çalışmadım hak ettiğim puan bu ancak benden daha bilgisiz , çarpmayı zor yapan insanların diploma notları 90 olunca deliriyorum . Okul puanı alınması çok saçma . Şimdi o zaman kimse okulu önemsemez sınavları falan diyeceksiniz ... Neden önemsemesin kardeşim temel atıyor işte adam , ygs-lys de siz konu çalışırken adam yardırıyor. sizden 5-0 önde başlıyor lisede çalıştığı için , daha ne olsun . Herneyse esas konuya dönelim mümkün müdür arttırmam ? Eğer ortalama yükseltme sınavı gibi birşey varsa mezun olmama ragmen o mal okulun tüm sınavlarından 90 üzeri alırım :D Çok çalışıcam çünkü seneye .

Bağlı olduğun okula sormanız gerek Ben katılmıyorum istediğin puan için 1 puan bile önemliyken 35 puan altın değerin de Daha fazlasını olmasını istiyorsan zamanın da çalışman gerekiyordu maalesef

hmm ok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.