Şimdi Ara

[DİP FİYAT] MSI MAG CoreLiquid 240R 240 mm Sıvı İşlemci Soğutucusu 1049 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

assasin creed valhalla ve shoutout 200 TL steam çeki veriyor.

Bonusflaştan kampanyalara göz atıp katılın.Garanti bonus ile garanti pay ile öderseniz 75 TL bonus!

https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi

https://www.hepsiburada.com/msi-mag-coreliquid-240r-240-mm-sivi-islemci-sogutucusu-p-HBV00000VSBEK?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Aralık 2020; 13:26:5 >

• Steam dan nasıl 200tl kampanyasına katılabilirim. Yardımcı olun lütfen. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji16 kullanıcısına yanıt

PM'den yanıt verdim.

• AC Valhallayı anladımda 200 steam kodunu anlayamadım. Nasıl katılıyoruz bana da bi pm verirsen çok makbule geçer.

• jenghann kullanıcısına yanıt

Ürün sana geldikten sonra yorum yapıyorsun yorum yaptığın sitenin linkini https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi başvururken yapıştırıyorsun onaylanınca mail adresine veya msi üyeliğine kodlar gelecek.

Dolar bu haldeyken baya araştırmama rağmen en dip fiyat budur kaçırmayın!

• 1049 tl şuan hatta ama hb satıyor kampanya işi kesin değil

• Un4Given35 kullanıcısına yanıt

Kesin değil derken ne demek istediniz? Zamanında HB tarafında asus monitör ile bu tarz bi kampanyaya denk gelmiştim. Evet biraz uğraştırmışlardı ama alabilmiştim oyun hediyesini. Bu tarz bi kesinlik mi bahsettiğinz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenghann

Kesin değil derken ne demek istediniz? Zamanında HB tarafında asus monitör ile bu tarz bi kampanyaya denk gelmiştim. Evet biraz uğraştırmışlardı ama alabilmiştim oyun hediyesini. Bu tarz bi kesinlik mi bahsettiğinz?

kampanyaya katılan firmalar arasındamı kontrol edin derim bi

Kardeşim ben steam kodunu da aldım oyunu da aldım neyden bahsediyorsun?

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Shout Out kampanyasında sıvı soğutma için tek katılımcı Tekra Market olarak gözüküyor. Bahsedilen durum bu olabilir.

[DİP FİYAT] MSI MAG CoreLiquid 240R 240 mm Sıvı İşlemci Soğutucusu 1049 TL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Kardeşim ben steam kodunu da aldım oyunu da aldım neyden bahsediyorsun?

o tekramarketti anakartı diyorsan o

Kasa sıvı soğutucu anakart hepsininden aldım.

• Hepsini HB den aldıysan olur bu iş diyorum o zaman :)

• MSI 360R soğutucuyu itopyadan almıştım, hem 200 tl steam hem de Valhalla oyununu aldım. Sadece 177 TL iade kaldı.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Steam kodu alamazsanız hepsiburada'ya geri iade edersiniz bu kadar basit ben hem steam hem oyun iadesi aldım.Black friday para iadesi için kayıt oluşturdum bekliyorum.

• HBden sipariş verdim, sonucu payaşırım. Konu sahbine çok teşekkürler iyi oldu

• MSI ürünleri kesinlikle tavsiye etmem bunu kalitesi ile alakalı değil satış sonrası hizmetler konusunda hem servis tarafında servicepoint hemde distribütör PENTA bilgisayar maalesef problem olduğunda yardımcı olmayan firmalar en azından biz perişan olduk aynı duruma düşmenizi istemem. ürün almak değil önemli olan satış sonrasıdır diye düşünüyorum.

• Penta'dan ne gibi problem yaşadınız acaba ?

• servispoint sağolsun 1 ölü piksel için değişim ve iade raporu onaylandı, fakat 10 gündür Hepsiburada onaylamıyor değişimi, iade yapalım diye mesaj atmışlar, sanırım bilerek işi uzatıyorlar ellerinde stok olmasına rağmen. Bakalım ne zaman gelecek monitörüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.