Dip fiyat ihtiyacı olan kaçırmayın! assasin creed valhalla ve shoutout 200 TL steam çeki veriyor. Bonusflaştan kampanyalara göz atıp katılın.Garanti bonus ile garanti pay ile öderseniz 75 TL bonus! https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Aralık 2020; 13:26:5 > |
[DİP FİYAT] MSI MAG CoreLiquid 240R 240 mm Sıvı İşlemci Soğutucusu 1049 TL

-
-
Steam dan nasıl 200tl kampanyasına katılabilirim. Yardımcı olun lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PM'den yanıt verdim.
-
AC Valhallayı anladımda 200 steam kodunu anlayamadım. Nasıl katılıyoruz bana da bi pm verirsen çok makbule geçer.
-
Ürün sana geldikten sonra yorum yapıyorsun yorum yaptığın sitenin linkini https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi başvururken yapıştırıyorsun onaylanınca mail adresine veya msi üyeliğine kodlar gelecek.
Dolar bu haldeyken baya araştırmama rağmen en dip fiyat budur kaçırmayın!
-
1049 tl şuan hatta ama hb satıyor kampanya işi kesin değil
Kesin değil derken ne demek istediniz? Zamanında HB tarafında asus monitör ile bu tarz bi kampanyaya denk gelmiştim. Evet biraz uğraştırmışlardı ama alabilmiştim oyun hediyesini. Bu tarz bi kesinlik mi bahsettiğinz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: jenghannKesin değil derken ne demek istediniz? Zamanında HB tarafında asus monitör ile bu tarz bi kampanyaya denk gelmiştim. Evet biraz uğraştırmışlardı ama alabilmiştim oyun hediyesini. Bu tarz bi kesinlik mi bahsettiğinz?
kampanyaya katılan firmalar arasındamı kontrol edin derim bi
Kardeşim ben steam kodunu da aldım oyunu da aldım neyden bahsediyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNosKardeşim ben steam kodunu da aldım oyunu da aldım neyden bahsediyorsun?
o tekramarketti anakartı diyorsan o
Kasa sıvı soğutucu anakart hepsininden aldım.
Hepsini HB den aldıysan olur bu iş diyorum o zaman :)
-
MSI 360R soğutucuyu itopyadan almıştım, hem 200 tl steam hem de Valhalla oyununu aldım. Sadece 177 TL iade kaldı.
-
Steam kodu alamazsanız hepsiburada'ya geri iade edersiniz bu kadar basit ben hem steam hem oyun iadesi aldım.Black friday para iadesi için kayıt oluşturdum bekliyorum.
-
HBden sipariş verdim, sonucu payaşırım. Konu sahbine çok teşekkürler iyi oldu
-
MSI ürünleri kesinlikle tavsiye etmem bunu kalitesi ile alakalı değil satış sonrası hizmetler konusunda hem servis tarafında servicepoint hemde distribütör PENTA bilgisayar maalesef problem olduğunda yardımcı olmayan firmalar en azından biz perişan olduk aynı duruma düşmenizi istemem. ürün almak değil önemli olan satış sonrasıdır diye düşünüyorum.
-
Penta'dan ne gibi problem yaşadınız acaba ?
-
servispoint sağolsun 1 ölü piksel için değişim ve iade raporu onaylandı, fakat 10 gündür Hepsiburada onaylamıyor değişimi, iade yapalım diye mesaj atmışlar, sanırım bilerek işi uzatıyorlar ellerinde stok olmasına rağmen. Bakalım ne zaman gelecek monitörüm.
Benzer içerikler
- ticket geçen marketler ankara
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
- tcl p735w
- vodafone geçiş kampanyaları faturalı
- tcl 55c755 yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X