Şimdi Ara

Dinliyebiliceğiniz en kaliteli bedava şarkılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buyrun burda bir kaç demo var. Şarkılar uçuk derecde kaliteli 9 dakikalık tek bir şarkı 1 gb den fazla yer kaplıyor ama aldığınız ses kalitesini duyunca hemen anlıcaksınız zaten farkını. İndirmek istediğnize basın ve kullanıcı adınada şifreye de 2L yazın

birde en yüksek kaliteli format sanırım bu ben çok beğendim:Stereo
    DXD
    24BIT/352.8kHz

edit:link koymayı unutmuşum :D

http://www.2l.no/hires/
    Bazıları inmeyebiliyor bunlar zaten deneme amaçlı 2-3 tanesini dinleseniz yeter. Sonra kızmayın bana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbilgin -- 23 Ocak 2014; 3:35:54 >

• gokhanbilgin kullanıcısına yanıt
    Hocam link nerede? Tıklayamadım da?
  • gokhanbilgin kullanıcısına yanıt
    güzel paylaşım da ben indiremedim:( nasıl indirecez
  • şu mozartın 1gb lik dosyasını indiriyorum. bakalım fark görebilecekmiyim
  • Elinizde bu formatların hakkını verecek donanım yoksa 320kbps mp3 ile 5000kbps flac farkını hissetmezsiniz. Kaynak + ses kartı + kablo + hoparlör/kulaklık zincirinde her bir parçanın kaliteli olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pij harvey -- 23 Ocak 2014; 22:11:03 >
  • Hocam Biz Napalım Mozartı :D :D Bize Kopmalık Müzik Lazım Popda Olur 5.1 Yokmu Yav :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

şu mozartın 1gb lik dosyasını indiriyorum. bakalım fark görebilecekmiyim

elindeki ses kartı yada kaynak ,ses kablosu,pre amfi,power amfi,hoparlör,hatta crossever iyi değilse kaliteyi anlayamayabilirsin tabi. yada en azından son performans bir ses alamazsın doğal olarak. ama basit bir mp3 ten farkını dinleyince hemen anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
  • 350mb'lık bir şeyi çekiyorum 1gb olanları da indireceğim. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

350mb'lık bir şeyi çekiyorum 1gb olanları da indireceğim. teşekkürler

şarkılar sizin zevkinize kalmış artık. boyutu büyük olanları indirmenizi tavsiye ederim en son kalite onlar artık. dediğim gibi hoparlörünüzden, kablolamınıza kadar iyi olmalıki kaliteyi tam anlıabilmelisiniz. l
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.