Green Carnation--Light of Day, Day of Darkness-- 1.00.06(1 saat, 6 sanıye)
Not:(Light of Day, Day of Darkness) tek sarkıdır.
Manowar-Achilles, Agony And Ecstasy In Eight Parts. (28.38)
Sagopanın Diss Vardı 24 Dk..
arapça eski şarkılar var rahat 2 saat filan sürüyor bir giriş müziği var yarım saat heralde bir virtuoz yorunlunca diğeri devam ediyor
ben uzun şarkı dinleyemiom yaa..dinlesem bile sarkının sevdiğim kısımlarını dinliorm şu ana kadar hiç kesmeden en fazla 9 dakika bi şarkıyı dinleyebildim
quote:
Orjinalden alıntı: K1rKLee
evet baya bi laf sokuyordu
quote:
Orjinalden alıntı: AtillaHuN
arapça eski şarkılar var rahat 2 saat filan sürüyor bir giriş müziği var yarım saat heralde bir virtuoz yorunlunca diğeri devam ediyor
oda iyiymıs
ben sarkıyı bır gordum sok oldum albumde tek bu sarkı vardı.82mb sarkı
zeki müren'in kahır mektubu vardı bi,kasetin yarısı full o şarkıydı..
Başlayıp sonunu getirebildiğim en uzun şarkı, Dream Theater'ın A Change of Seasons'ı. Dinlemeye çalışıp sonunu getiremediklerimin ne sayısını hatırlıyorum, ne uzunluklarını.
Metallica- Wherever I may roam
Bu konuda doktora yapmış Mortiis die bi grubumuz vardır... Buyrun diskografi görün;
1993 The song of a long forgotten Ghost The Song Of A Long Forgotten Ghost (59:40)
1993 Født Til å Herske 1. Født til å Herske (Pt. 1) (27:37) 2. Født til å Herske (Pt. 2) (25:23)
1994 Ånden som Gjorde Opprør 1. "En Mørk Horisont" – 21:09 2. "Visjoner Av En Eldgammel Fremtid" – 18:27
1995 Keiser Av En Dimensjon Ukjent 1. "Reisene Til Grotter Og �demarker" - 24:47 2. "Keiser Av En Dimensjon Ukjent" - 27:48
Grup bu albümden sonra adam gibi max 7dk şarkı yapmaya başlamıştır, koca bi alkış onlara
Bir de beni hayretler içinde bırakan Fantômas albümü vardır; Delìrium Còrdia "Surgical Sound Specimens from the Museum of Skin" – 74:17
quote:
Orjinalden alıntı: WiCKeD.
quote:
disstortion_ep 24 dakka ama o 4 farklı şarkıdan olusuo yani tek bi şarkı denemez öyle nankörsünki buz daglarını eritemezsin acık arttırma yapsan bana rapini yediremezsin rapstarım desen sokak sanatında bi habersin tek bir ihtimalş war desen yerli yalaka sensin damaklarında rokko tadı kalmıssa geceden
blind guardian and then there ws silence 14.07
Tarzım değil sadece duydum çok hayran kitlesi olduğu için sagopanın pessimist serisi varmış sanırım bir kaç şarkıyı birleştirerek 25-30 dk lik paket gibi birşey benim dinlediğime gelirsek , Dream Theater - Panic Attack {8.13}
valla bnm bildigim de opeth var masallah sarkıları min 10 dk
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4
quote:
oda iyiymıs
82 mb mı
quote:
Orjinalden alıntı: 46
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4
quote:
oda iyiymıs
82 mb mı
1 saat sarkı olunca boyle olyo ıste.en azından bır album edıyo
quote:
Orjinalden alıntı: warrior_91_91
quote:
Orjinalden alıntı: WiCKeD.
quote:
disstortion_ep 24 dakka ama o 4 farklı şarkıdan olusuo yani tek bi şarkı denemez öyle nankörsünki buz daglarını eritemezsin acık arttırma yapsan bana rapini yediremezsin rapstarım desen sokak sanatında bi habersin tek bir ihtimalş war desen yerli yalaka sensin damaklarında rokko tadı kalmıssa geceden
Loreena McKenitt - The Bonny Swans --> 11.21 Loreena McKenitt - The Mummer's Dance --> 10.47
ouyhh yaa 74 dakikada film izliyorum ben,nasıl bir şarkıymış o öyle