Şimdi Ara

Dindar degilde fuhusun yayginlastigi nesil oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malsf grnc kizlarimiz artik para karsiligi herseyi yapar olmus. Tabiki kisilikleri umursamaayn , ev, arabaya bakan toplum para duskunu olunca bunlar dogal. Omur boyu calisip bir ev alamayan da bol, luks icinde gezen hirsiz dolandirici da bol. Kimse parayi nasil kazandigina bakmiyor, hirsiz ol dolandirici ol zengine kapagi at olayi bol memleket bayanlarinda mlsf. Yeni nesilde masallah internette arkadas sitelerinde 150-200 tl diye yazmis. Ben cok gec farkettim sanirim bublari kusura bakmayin. Tam da siyasilerin dedigi olmus. Yani onlar ne derse tersi oldugu icin fuhusun bu kadar yayginlasmasi ve toplumsal cokus gerceklesmesi gayet dogal. Emegi gecenlere tesekkurler ulkeyi icten yiktiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fuhuş zaten vardı. Sadece üstü kapalıydı. 2004 yılında serbest hale geldi. Bu konu hakkında yurtdışında gizli bir PR yapılsa belki turist sayısında bir artış yaşatır ekonomiye yardımcı olur.
  • Yakında deprem olur. Fuhuş her eve girecek nerdeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hehehe yıl 2017 hala insanların yaptığı şeylerle doğanın kanunlarını bir tutmaya çalışanlar var.

    İnsanlar yokken de Dünya'da volkanik patlamalar, gök taşlarının çarpması, depremler, dev tsunamiler oluyordu hala da oluyor ve her zaman olacak.

    Dünya'da kabul ettiğimiz insan türleri yokken niye oluyordu doğa olayları ?

    Balıklar kumar mı oynuyordu ? Eş değiştirmeli parti mi oluyordu doğada ?


    Ayrıca her şeyi bu nesil şöyle böyle diyerek savuşturmayın 70 yaşında adam pantolonuna kabak koymuş tahrik oluyor bu adam hangi nesilden ? Cs tayfasından mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 15 Mayıs 2017; 19:3:28 >
  • Reis olmasa fuhuş sayısı 2 ye çıkardı iyiki reis gibi imanlı bir lider varda başımızda tüm fuhuşçulara rağmen zinayı en az seviyeye indiriyoruz çok şükür worl leader of the tayyip erdoğan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.