Şimdi Ara

Dimmu Borgir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dimmu borgirin progenies of the great apocalypse(uncensored)klibini izleyen varmı o ne klib yaw.müthiş.

• hee izledim.fena değil
  • ben oyle ahim sahim bulmamistim, bu tur klipler hosuna gidiyorsa cradle'nin kliplerini izle onlarin klipleri daha deli oluyor...
  • Bu tür konuları burada açarsan forumu daha düzenli tutarız sanırım.http://forum.donanimhaber.com/m_1704528/mpage_29/tm.htm
  • cradle ın en güzel klip nymphetamine bence... ona benzer bir klipse güzel olabilir...

Dimmu Burger.
  • ben daha cok o klipte pentagram işaretini ve cıplak kızı cok sevdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo666

ben daha cok o klipte pentagram işaretini ve cıplak kızı cok sevdim...

hmmm cıplak kiz tamam iste tam sana gore cradle'nin klipleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Comfortably numb
    7 ay önce açıldı
    Funny Animals
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iğrenç oluyo onlarda izledim midem kaldırmadı.cok kanlı işkence sahneleri bıçaklar bilmemne.ıyyy
  • scroched earth erotica daha niceleri gercekten iğrenç
  • quote:

iğrenç oluyo onlarda izledim midem kaldırmadı.cok kanlı işkence sahneleri bıçaklar bilmemne.ıyyy

hmm o zaman crematory 'nin oyle hatunlu klipleri olmasi lazim...crematory'nin bul istersen, 2 adet oyle ciplak hatunlu klibini gormustum ama isimlerini hatirlamiyorum suan.
  • abi progeniesin klibi gerçekten müthiş yalnız şunu farkettim basçının sesi solistinkinden daha güzel

not: cradle of filthın da müthiş klipleri var
  • su kullandıgı makina varya.uzeride borular var.ucuo falan orda iskelet var gözleri yeşil oda güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

abi progeniesin klibi gerçekten müthiş yalnız şunu farkettim basçının sesi solistinkinden daha güzel

not: cradle of filthın da müthiş klipleri var

Basçı zaten vokalist.Dimmu Borgir'de 4 tane vokal var.Basçı (Simen Hastaes) Borknagar'ın,gitaristlerden biri (Galder) Old Man's Child'ın vokalistleri.Diğer gitarist (Erkekjetter Silenoz) da vokal yapıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

iğrenç oluyo onlarda izledim midem kaldırmadı.cok kanlı işkence sahneleri bıçaklar bilmemne.ıyyy

hmm o zaman crematory 'nin oyle hatunlu klipleri olmasi lazim...crematory'nin bul istersen, 2 adet oyle ciplak hatunlu klibini gormustum ama isimlerini hatirlamiyorum suan.

biri Fallen olabilir mi? diğerini bende hatırlamıom... Ama Fallen fazla tekno ya kaçıyor ya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.