Şimdi Ara

Metal Dinleyenlerin Bulustugu Yer!.. (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.193
Cevap
0
Favori
101.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Demus

Bende The Berzerker tavsiye edeyim.Avustralya'lı Industrial,brutal death grubu.Deli bir davulcuları var.Adamın konser vidyosunu izlemesem drum machine kullanmışlar derim o kadar hızlı yani.Grup elemanları isimlerini ve yüzlerini gizliyor bu arada.
    http://www.theberzerker.com/FilmClips/Reality.mov
    Bu klip de içerdiği görüntüler yüzünden (buna grup elemanlarının görüntüleri de dahil) yasaklanmış.

davulcuları rekorlar kitabına girdi ama sonra geçildi galiba.bi de pek sarmadı beni bu grup ama dinleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Bende The Berzerker tavsiye edeyim.Avustralya'lı Industrial,brutal death grubu.Deli bir davulcuları var.Adamın konser vidyosunu izlemesem drum machine kullanmışlar derim o kadar hızlı yani.Grup elemanları isimlerini ve yüzlerini gizliyor bu arada.
    Bu klip de içerdiği görüntüler yüzünden (buna grup elemanlarının görüntüleri de dahil) yasaklanmış.

davulcuları rekorlar kitabına girdi ama sonra geçildi galiba.bi de pek sarmadı beni bu grup ama dinleyin

Rekor hala onda sanırım.Bu arada merak edenlere söyleyim adamın rekoru 1 dakikada tam 1148 vuruş.Yani saniyede 19 vuruş.

• yaw ben saniyede 20 vuruş videosu izledim dakikada 1200 ama adam sadece bagetlerle dümdüz vuruyodu.bu adam 1148 vuruşu bi şarkısında mı yapmış ki?
  • şu an kafam hıc müzik cekmiyor
  • nası oluyo o yaw benim kafam hiç müzik çekmedi ztn mustaa senin çekiyo mu?kafanın müzik çekmesi ne demek yaw?
  • quote:

nası oluyo o yaw benim kafam hiç müzik çekmedi ztn mustaa senin çekiyo mu?kafanın müzik çekmesi ne demek yaw?

nihahahhahaha :D
    abi sanirim gergi kolu kopmu$tur...bizim arabaninda makaslari kopunca hic cekmiyo
    bknz : kafanın muzik çekmemesi ( not found diyo lan )
  • mustaa ne ya

ne demek istiyosun?

kafam şu an sert müzik dinlemek istemiyor dedim ben..

sen neyle kel alaka baglantı kurdun
  • quote:

nası oluyo o yaw benim kafam hiç müzik çekmedi ztn mustaa senin çekiyo mu?kafanın müzik çekmesi ne demek yaw?

sabahtan beri children of bodom dinliyom kafam patladı

sanırım o dedğiniz şeyden kafa çekmemesinden bana da olucak şimdi

edit:

~egzantirig

şu sıralar bu bölüme bakıyorum da ondan sormuştur herhalde
    bi kaç kez diyaloğumuz oldu kendileriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 1 Temmuz 2005, 1:10:38 >

• quote:

quote:

quote:

Rekor hala onda sanırım.Bu arada merak edenlere söyleyim adamın rekoru 1 dakikada tam 1148 vuruş.Yani saniyede 19 vuruş.

vay anasini adam 1 dkda 1000 kusur mu vurmuss abi ne adamlar var yauw

• quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

kafam şu an sert müzik dinlemek istemiyor dedim ben..

böyle mi dedin
  • öle dedim ne oldu koptunmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ángel

quote:

edit:

~egzantirig

olm pandacuum sen kime diyorsun mustaa diye simdi 2 mizde ustumuze aliniyoruz bak

• quote:

quote:

edit:

~egzantirig

kardeş sende biraz sakin bişeyler dinle aç bi anathema,staind fln sora coba devam

• hepimiz mustaayız bu öfke ne diye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

olm pandacuum sen kime diyorsun mustaa diye simdi 2 mizde ustumuze aliniyoruz bak

benim eski nickim öle olduğundan ve ~pandacuum bana önceden öle demişti galiba o yüzden üzerime alındım ama neyse siz devam edin
  • pandocum mustaa benım kardeşim.

kırcam şimdi pc nı haaa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

benim eski nickim öle olduğundan ve ~pandacuum bana önceden öle demişti galiba o yüzden üzerime alındım ama neyse siz devam edin

üüüüüüüüüüüüü boşver boylede iyi

• quote:

pandocum mustaa benım kardeşim.

kırcam şimdi pc nı haaa

de get yaw mustaa asıl benim kardeşim di mi mustaa?

• mustaa cevaplasın hade kımın kardeşi görelım
  • quote:

mustaa cevaplasın hade kımın kardeşi görelım

pandacuum'un karde$iyim , çok iyi karde$iz,benden kucuktur karde$im cok iyi geciniriz...
    dimi pandacuum?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.