Şimdi Ara

Dilimlenmiş Paket Salam Neden Bu Kadar Pis Kokuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çocukluğumdan beridir salam tüketen birisiyim uzun süredir büyük salamları alırdık kendimiz dilimlerdik tüketirdik hiç pis kokmazdı ama son dönemlerde çıkmış 7 li - 10 lu dilimler halinde satılan salam çeşitlerinde pis bi koku var neden bu kadar pis kokuyo yada bu kokuyu sadece benim burnum mu algılıyo anlayabilmiş değilim bu kadar pis kokan bi besini hiç bi canlı yememeli bana göre

Pınar Aç Bitir en güzel örnek bence salamı güzelce dilimlemişler paketin içine güzelce dizmişler sunum güzel ama salamın bi dilimini diğerinden ayırırken salam dilimlerinin arasında yapışkan bi madde olduğunu anlıyosun ve dilimleri birbirinden ayırıp baktığın zaman dilimlerin yüzündeki parlaklık göze çarpıyor tahminimce dilimlenmiş salamların kokmasına sebep olan madde bu çünkü normal salamda böyle bi madde yok !

Tabi böyle pis kokan bi gıdanın büyük marketlerde satılmasına inanların bunu tüketmesine nası izin veriyolar anlam veremiyorum böyle düşünen tek kişi benmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenBABA50 -- 23 Ekim 2017; 18:9:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.