Şimdi Ara

diLde piercing sakıncaLarı .??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabaLar.... çok yakın arkada$ım diLine piercing taktırcaq ta bi sorun oLur muu... sinirLer faLan varmı$ diLde..tehLikeLi dediLerr..... eger bi sorun oLmassa iLerde bende dusunuyorumm ... tecrübeLi arkada$Lar yardımcı oLursa sevinirimm...sevgiLer....

• özenti gençlik iş başında

eğer sağlıksız koşullarda taktırırsan dilinde ciddi enfeksiyonlara neden olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 11 Ekim 2007; 17:43:54 >
  • okdarını biLiyoruz da büyük bi tehLikesi varmı ... sinirLerden bahsettiLerr... sinire geLincee faLan kötü oLyomu$$.. ?
  • hiçbir fikrim yok
  • öpüşürken hoş olmaz heralde gerçi işin aslına sormak lazım fransız formu forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

hiçbir fikrim yok

Yoksa niye buraya cevap atıyosun anlamadım anlayan varsa açıklayabilirmi
  • ı ıhh yokk..
    bir aydır araştırıorm yaptıran ark.larla falanda konuştum bu haftasonu ankarada yaptırıcam sol kaşıma
    dilde sevmedim bi türlü geçen yaz burnuma yaptırmıştım gayet güzel duruyo bi sorun çıkmadı (yara falan)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim çenemde var. 4-5 gün yemek yemekte zorlandım. dilime düşünüyordum iyiki çeneme yaptırmışım. gülerken bile acı çekiyrodum. dili hiç tavsiye etmiyorum. yarık oluşuyor dilde. en iyisi kaş. özellikle çıkarılırdığında iz belli olmaması açısından....
  • bizim yurtta bi cocuk taktırdı diline apse yaptı falan baya konusamadı yazık ya sadist msiniz siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

öpüşürken hoş olmaz heralde gerçi işin aslına sormak lazım fransız formu forumda

Öpüşüceği kişide piercing olucağından sıkıntı çekmezler.
  • Bu tür şeyleri yapanların sosyopatik sorunları olduğunu düşünüyorum toplum içinde farklı olmaya çalışacam diye heryerlerine herhangi birşeyler taktırabilirler.
  • Diline piercing taktırırsan klavyede yazdığın gibi konuşursun
  •  diLde piercing sakıncaLarı .??
  • biz aramızda piercinge metal aksam diyoruz eskişehirde bolca war takan taktıran
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

öpüşürken hoş olmaz heralde gerçi işin aslına sormak lazım fransız formu forumda

Öpüşüceği kişide piercing olucağından sıkıntı çekmezler.

birbirine takılmasın sonra ama ne bomba olurdu kızın dili senin diline takılı kalmış hastaneye gidene kadar baya komedi olurdu heralde takside falan

• valla tat alma hissini 1 sene filan sonra %97 sini yok eder !
  • Dilde piercing, kaliteli malzeme kullanıldıktan sonra sorun yaratmaz. 1 ay falan alışma evresinden sonra, zaten olduğunu bile hissetmezsiniz. Dil bu tür şeylere kısa zamanda adapte oluyor. Piercing boyuna dikkat edin. Ne çok kısa ne de çok uzun olsun. 1 hafta falan dil şişecektir yaptırıldıktan sonra. O yüzden ilk aşamada uzun piercing, daha sonra bir numara küçüğü kullanılabilir. Ayrıca işlemden sonra birkaç gün boyunca bira gibi mayalı içecekler tüketilmemesi gereklidir. Yoksa diliniz şişer ve enfeksiyon kapar. Normalde de şişecektir. Ama 1 haftaya kalmaz düzelir. Paraya kıyıp kaliteli metaller kullanın. Dil önemli bir bölgedir. Sakata gelmeyin.
  • t$k ederim arkada$Lar ..kaLiteLi bi yere gitcez zatenn kesinde..yakLa$ık nekadara patLar bu oLay beLki gaza geLirim bende yaptırırım arkada$tan hemen sonra
  • Diline taktırmasın beynine taktırsın.Ama en küçüğünden.
  • Duyduğum kadarıyla yanlış yere yapılırsa (dilde) tat alma duyusu yok oluyormuş ben hiç tavsiye etmiyorum ilk başta küpeyle başladı şimdi de piercing...Yakında saçma sapan yerleri de deldirirlerse şaşmam valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.