Şimdi Ara

Dilci Günlüğü 2018 - ÜNİVERSİTE BELLİ OLDU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
10
Favori
10.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 197 Gün 13 Saat 19 Dakika kala: Bugün deneme dışında fazla bir olay olmadı yayın denizinden 6 test paragraf çözdüm 120 soru oluyor. Şimdi de Devlet kitabını okuyacağım saat 12ye kadar filan.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ - 2018 GİRİŞLİLER 
  • 196 Gün 12 Saat 50 Dakika kala: Dün 6 test çözdükten sonra bir 3 test daha çözdüm 180 soru fena değildi ama her gün yapmak zor tabii Bugün 3x20 paragraf çözdüm ve ebob ekok temel kavram bitirdim konu sonlara doğru eğlenceli bir hal aldı ama galiba tüm ygs matematikte ne sıkıcı konu

• 195 Gün 23 Saat 32 Dakika kala: O 25dk ders 5dk dinlenme yöntemiyle çalışıyorum son 2 gündür fena değil en azından fazla sıkmıyor. Sabah 4 kere bundan yaptım 96 dkda 100 paragraf sorusu çözdüm yayın denizinden sonlara doğru bayağı uzundu paragraflar Şöyle 25 paragrafı 15 dkda çözme seviyesine gelsem sınavda çok yarar sağlayacak

• 195 Gün 22 Saat 42 Dakika kala: Ebob ekok konu testlerini + taramayı bitirdim ama bugün çok oyalandım yarına çözüm videolarını bıraktım o en az 3-4 saat alır muhtemelen vakit kalırsa sonra ki konu.

• 194 Gün 9 Saat 59 Dakika kala: Bugün basit eşitsizlikler temel kavramları bitirdim ve ebob ekokta ki videoları izleyip soruları kestim.

• 194 Gün 1 Saat 1 Dakika kala: Bugün basit eşitsizlik ödev testlerini bitirdim. Şimdi biraz İngilizce kelime yazacağım yarın üslü sayılara geçiyorum.

• 192 Gün 11 Saat 28 Dakika kala: Bugün üslü sayılar temel kavramı bitirdim mat tekrarı yapacaktım normalde ama yapacak kafa kalmadı. Yarın ödev testlerini bitirirsem harika olacak üslü sayıların.

• 190 Gün 10 Saat 56 Dakika kala:Bugün üslü sayılar bitti yarın köklü sayılara geçecegim. Bu arada günlük 2 test paragraf çözmek istiyorum. Tek matematik çok sıkıcı oluyor en azından az paragrafta çözeyim. Bugün 2 test çözduüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 190 Gün 12 Saat 34 Dakika kala: Püh saat 2 olmuş Şu karekök konusu ne gıcıktır beee. 1 sayfa testi çözmem 30 dakikamı alıyor Karekök temel kavramları bitirdim bu gün yarında ödev + ktsleri çözeceğim. Bugün ki paragraf işi yalan oldu

• 189 Gün 8 Saat 25 Dakika kala: Bugün son ödev testini + ktsyi bırakacaktım böyle 10 civarı sonra bir gaza geldim ve anca bitirebildim. KÖKLÜLER LANET! Çok iğrenç konu. Üslü sayılarda mantığı hızlı kavradım ama burada çook sonraları karelerini aldığımda 2ab'yi de eklemem gerektiğini kavradım Kesinlikle sonradan daha çok çözmem gerek çünkü 8 soruda max 6 yapabiliyorum.

• 18 4 Gün 19 Saat 42 Dakika kala: 3-4 gündür yazmıyordum. 2 gün boyunca hiç bir şey yapmadım yattım. Sonra ki 2 günde mutlak değeri bitirdim. Yarın çarpanlara ayırmaya geçeceğim.

• 183 Gün 6 Saat 3 Dakika kala : son 2 gün boyunca çarpanlara ayırmanın temel kavramını bitirdim. Ödev testleri kaldı. Bugün yapmayı planlıyordum ama cidden eski bilgilerimin kaybolduğunu hissediyorum o yüzden ilk önce tekrar yapacağım.

• 181 Gün 13 Saat 16 Dakika kala : Bugün tüm eski konuların tekrarını yaptım iyi oldu

• 179 Gün 21 Saat 31 Dakika kala : Sonunda kaf1 bitti be oley. Çarpanlara ayırmada baya iyi hissediyorum şuanda iyi konumdayım.

• 179 Gün 3 Saat 23 Dakika kala: Tam gaz devam ediyoruz bugün oran orantı da temel kavramları bitirdim yarında ödev testlerini bitiririm zor konu değilmiş soru kaçırmam.

• 172 Gün 20 Saat 23 Dakika kala: Okullar açılmadan 2-3 gün önceden çalışmayı bıraktım biraz dinlendim it ve devlet kitaplarını okudum itte 300lü sayfalara kadar geldim artık ygs maratonu yüzünden bu sene bitmez Problemlere başladım dün filan. Okul çok iyi oldu. Temel kavramları evde bitiriyor okulda da ödev testlerini yapıyorum eve gelince kontrol ediyorum. Problemleri bu hafta pazar gününe kadar bitirmem gerekiyor. Hadi bakalım

• 172 Gün 3 Saat 27 Dakika kala: Hocamız acayip büyük bir ingilizce ödevi verdiği için okul içinde ve otobüs yolculuklarında onu yapıyorum. Eve geldiğimde de matematik çalışıyorum. Bugün problemler 1in son kısmındayım. Saat 7de başladım 12 oldu arada 1 saat filan kaynasa çok vakit yedik yav Problemleri bu hafta bitireceğim dedim ama bitmeyecek gibi Güzel bir duş ve uyku beni bekliyor.

• 165 Gün 8 Saat 3 Dakika kala: Ne güzel günlüğü ygsye bilmem kaç gün kala diye tutuyordum ygs kalktı Son bir kaç gündür bayağı iyi ilerliyorum. Okul vaktinde tenüsflerde ve otobüsle gidip gelirken olabildiğince test çözüyorum ve eve gelince de konu anlatım çalışıyorum. Problemler yarın bitiyor pazartesiye kadar kümeleri bitirdikten sonra artık matematiğe biraz ara verip diğer derslere odaklanmak istiyorum.

• İng denemesi ve ygs denemesi olduk. İngde prepositionlardan hatalarım filan var ama dert etmiyorum 9 ay içerisinde hallolmayacak şeyler değil. Ygs ise Az çok matematikten istediğimi aldım kümeleri işleseydim 3-4 soru daha yapabilirdim. Mutlak değer ve köklü sorular vardı yapamadım en yakın zamanda başka bir kitaptan bu konuları halletmem gerek. Sosyal şu vakte kadar ki en berbat sosyal. Tarihte hep 14 15 doğru yaparken 8 doğru 7 yanlış Neyse vaktimiz var. Bu aralar geometri çalışıyorum çok zorlanıyorum ama yapacağız bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyrasil

Naptın hocam son durum ne?

Hocam valla update yapmaya çok pis üşeniyorum Mattan 15 net civarı yapabiliyorum artık köklü ve mutlak değeri komple unutmuşum onlara başladım şimdi tekrardan. Türkçem rezalet böyle 30+ yaptığım hiç olmuyor neredeyse bakalım bir şeyler yapacağız. En azından matematiği anladığımı hissediyorum hocam bu 7 aylık sürede mattan 30+ yapabileceğimi düşünüyorum şu geometriyi halledersem. Tek sıkıntı geometri için bir hoca yok şuanda konuyu anlatabilecek bana. İngde böyle 72li netlere düştüm bir iki noktada eksiğim var onları kapatırsam 77+ çıkarım diye düşünüyorum. Sizde işler nasıl sizde mi dilciydiniz nedense profil fotoğrafından öyle aklımda kalmış Bu arada eve gelince hiç çalışamıyorum okulda tenefüslerde filan tamam ama eve gelince yatıyorum Bu sıkıntıyı aşarsam gerisi gelir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.