Bildirim
Dilci Günlüğü 2018 - ÜNİVERSİTE BELLİ OLDU (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
196 Gün 12 Saat 50 Dakika kala: Dün 6 test çözdükten sonra bir 3 test daha çözdüm 180 soru fena değildi ama her gün yapmak zor tabii
Bugün 3x20 paragraf çözdüm ve ebob ekok temel kavram bitirdim konu sonlara doğru eğlenceli bir hal aldı ama galiba tüm ygs matematikte ne sıkıcı konu
_____________________________ -
195 Gün 23 Saat 32 Dakika kala: O 25dk ders 5dk dinlenme yöntemiyle çalışıyorum son 2 gündür fena değil en azından fazla sıkmıyor. Sabah 4 kere bundan yaptım 96 dkda 100 paragraf sorusu çözdüm yayın denizinden sonlara doğru bayağı uzundu paragraflar
Şöyle 25 paragrafı 15 dkda çözme seviyesine gelsem sınavda çok yarar sağlayacak
-
-
-
-
190 Gün 10 Saat 56 Dakika kala:Bugün üslü sayılar bitti yarın köklü sayılara geçecegim. Bu arada günlük 2 test paragraf çözmek istiyorum. Tek matematik çok sıkıcı oluyor en azından az paragrafta çözeyim. Bugün 2 test çözduüm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
190 Gün 12 Saat 34 Dakika kala: Püh saat 2 olmuş
Şu karekök konusu ne gıcıktır beee. 1 sayfa testi çözmem 30 dakikamı alıyor
Karekök temel kavramları bitirdim bu gün yarında ödev + ktsleri çözeceğim. Bugün ki paragraf işi yalan oldu
189 Gün 8 Saat 25 Dakika kala: Bugün son ödev testini + ktsyi bırakacaktım böyle 10 civarı sonra bir gaza geldim ve anca bitirebildim. KÖKLÜLER LANET! Çok iğrenç konu. Üslü sayılarda mantığı hızlı kavradım ama burada çook sonraları karelerini aldığımda 2ab'yi de eklemem gerektiğini kavradım
Kesinlikle sonradan daha çok çözmem gerek çünkü 8 soruda max 6 yapabiliyorum.
-
183 Gün 6 Saat 3 Dakika kala : son 2 gün boyunca çarpanlara ayırmanın temel kavramını bitirdim. Ödev testleri kaldı. Bugün yapmayı planlıyordum ama cidden eski bilgilerimin kaybolduğunu hissediyorum o yüzden ilk önce tekrar yapacağım. _____________________________ -
-
-
-
172 Gün 20 Saat 23 Dakika kala: Okullar açılmadan 2-3 gün önceden çalışmayı bıraktım biraz dinlendim it ve devlet kitaplarını okudum itte 300lü sayfalara kadar geldim artık ygs maratonu yüzünden bu sene bitmez
Problemlere başladım dün filan. Okul çok iyi oldu. Temel kavramları evde bitiriyor okulda da ödev testlerini yapıyorum eve gelince kontrol ediyorum. Problemleri bu hafta pazar gününe kadar bitirmem gerekiyor. Hadi bakalım
172 Gün 3 Saat 27 Dakika kala: Hocamız acayip büyük bir ingilizce ödevi verdiği için okul içinde ve otobüs yolculuklarında onu yapıyorum. Eve geldiğimde de matematik çalışıyorum. Bugün problemler 1in son kısmındayım. Saat 7de başladım 12 oldu arada 1 saat filan kaynasa çok vakit yedik yav
Problemleri bu hafta bitireceğim dedim ama bitmeyecek gibi
Güzel bir duş ve uyku beni bekliyor.
165 Gün 8 Saat 3 Dakika kala: Ne güzel günlüğü ygsye bilmem kaç gün kala diye tutuyordum ygs kalktı 
Son bir kaç gündür bayağı iyi ilerliyorum. Okul vaktinde tenüsflerde ve otobüsle gidip gelirken olabildiğince test çözüyorum ve eve gelince de konu anlatım çalışıyorum. Problemler yarın bitiyor pazartesiye kadar kümeleri bitirdikten sonra artık matematiğe biraz ara verip diğer derslere odaklanmak istiyorum.
İng denemesi ve ygs denemesi olduk. İngde prepositionlardan hatalarım filan var ama dert etmiyorum 9 ay içerisinde hallolmayacak şeyler değil. Ygs ise
Az çok matematikten istediğimi aldım kümeleri işleseydim 3-4 soru daha yapabilirdim. Mutlak değer ve köklü sorular vardı yapamadım en yakın zamanda başka bir kitaptan bu konuları halletmem gerek. Sosyal şu vakte kadar ki en berbat sosyal. Tarihte hep 14 15 doğru yaparken 8 doğru 7 yanlış
Neyse vaktimiz var. Bu aralar geometri çalışıyorum çok zorlanıyorum ama yapacağız bir şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: Dyrasil
Naptın hocam son durum ne?
Hocam valla update yapmaya çok pis üşeniyorum
Mattan 15 net civarı yapabiliyorum artık köklü ve mutlak değeri komple unutmuşum onlara başladım şimdi tekrardan. Türkçem rezalet böyle 30+ yaptığım hiç olmuyor neredeyse bakalım bir şeyler yapacağız. En azından matematiği anladığımı hissediyorum hocam bu 7 aylık sürede mattan 30+ yapabileceğimi düşünüyorum şu geometriyi halledersem. Tek sıkıntı geometri için bir hoca yok şuanda konuyu anlatabilecek bana. İngde böyle 72li netlere düştüm bir iki noktada eksiğim var onları kapatırsam 77+ çıkarım diye düşünüyorum. Sizde işler nasıl sizde mi dilciydiniz nedense profil fotoğrafından öyle aklımda kalmış
Bu arada eve gelince hiç çalışamıyorum okulda tenefüslerde filan tamam ama eve gelince yatıyorum
Bu sıkıntıyı aşarsam gerisi gelir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki