Şimdi Ara

Dilci Günlüğü 2018 - ÜNİVERSİTE BELLİ OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
10
Favori
10.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dilci Günlüğü 2018 - ÜNİVERSİTE BELLİ OLDU

SIRALAMA GELDİ!

SIRALAMA SİTELERİNİN GÖSTERDİĞİ SIRALAMALAR
    Tahminhesap zor: 938
    Tahminhesap orta: 1.120
    Tahminhesap kolay: 1.341
    Tahminhesap tyt kolay ayt zor: 978
    Sınavla 2018: 1611
    Sınavla 2017: 1458
    Sınavla 2016: 1535
    Sınavla 2015: 756
    Sınavla 2014: 903
    Sınavla 2013: 1351
    Sınavla 2012: 1957
    Sınavla 2011: 1338
    Sınavla 2010: 2192
    Parlakbirgelecek: 2.168
    Başarısıralamaları: 1001
    Puango: 2134
    Kultureğitim: 2.285

Muhtemel tyt
    36.25 tr
    15.75 sos
    19.25 mat
    11.5 fen
    Umarım hepsini işaretlemişimdir lütfen.

İng
    75-5 (1 çeviri sorusunu %90 doğru yaptım onu katmadım buraya lütfen o doğru olsun )

Deneme sonuçları

ING:
    Okulda çok fazla deneme oluyoruz o yüzden buraya sadece Türkiye Geneli sınavlarını koyacağım. Geçtiğimiz senelerde benzer sıralamalar edinmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim.
    YDS 1.
    YDS 1.
    Dilko 1.

Dilko 2.

TYT GENEL DENEMELER

345 6'lı

1.
    Tr 37.5
    Sos 12
    Mat 27
    Fen 0

TOPLAM: 76.5

2.
    Tr 38.75
    Sos 10.5
    Mat 25.75
    Fen 6.75

TOPLAM: 81.75

3.
    Tr 37.5
    Sos 14.5
    Mat 26.75
    Fen 7.75

TOPLAM: 85

4.
    Tr 32.5
    Sos 13
    Mat 24.25
    Fen 6

TOPLAM: 75.75

5.
    Tr 33.75
    Sos 10.75
    Mat 19.5
    Fen 6.25

TOPLAM: 70,25

Yayındenizi 4'lü

2.

Tr 33.75
    Sos 9
    Mat 23
    Fen 4.5

TOPLAM: 70,25

3.
    Tr 25
    Sos 14
    Mat 18
    Fen 5.5

TOPLAM: 62,5

Karekök 5'li
    1.
    Tr 32.5
    Sos 14.5
    Mat 26,75
    Fen 0

TOPLAM: 73.75

2.
    Tr 33.75
    Sos 14.25
    Mat 21.5
    Fen 1.75

TOPLAM: 71.25

3.
    Tr 35
    Sos 14.75
    Mat 23
    Fen 2

TOPLAM: 74,75

4.
    Tr 37.5
    Sos 15.5
    Mat 16.75
    Fen 5.25

TOPLAM: 75

LİMİT TÜRKÇE DENEME NETLERİ
    1. 31.5
    2. 25
    3. 29
    4. 33.75
    5. 31.25
    6. 30
    7. 33.75
    8. 30.25
    9. 29
    10. 30
    11. 33.75
    12. 32.5
    13. 36.25
    14. 33.75
    15. 36.25
    16. 30
    17. 31.75
    18. 30
    19. 32.5
    20. (11 yanlış mı ne var :D)

KAREKÖK TÜRKÇE DENEMESİ
    1. 36.25
    2. 33.75
    3. 33.75
    4. 33.75
    5. 35
    6. 35
    7. 37.5

KAREKÖK MATEMATİK DENEMESİ
    1. 17.5
    2. 18.25
    3. 19.25
    4. 17
    5. 16
    6. 22.5
    7. 20.5
    8. 13.5
    9. 20
    10. 24.75
    11. 18.25
    12. 24.5
    13. 23.5
    14. 21.5

YGS:
    1. 29,25 TR - 30,25 SOS - 6,25 MAT - 5 FEN TOTAL : 70,75
    2. 30,25 TR - 30,50 SOS - 11,75 MAT - 7,25 FEN TOTAL : 81,75
    3. 26,50 TR - 27,50 SOS - 7,25 MAT - 6,25 FEN TOTAL : 67,50
    4. 31,50 TR - 34,00 SOS - 23,00 MAT - 9,00 FEN TOTAL : 97,50 (ilk konular)
    5. 28,25 TR - 18,25 SOS - 15,25 MAT - 6,00 FEN TOTAL : 68,25
    Merhaba abiler herhangi bir oyunun veya bir şeyin rehberini okumaya bayılırım. Bende şimdi önümde ygs lys sınavlarım varken böyle bir konu açmak istedim. Muhtemelen ilk 5 gün her ayrıntıyı yazacak sonra ki haftalarda azar azar yazmaya devam edip en sonunda hiç yazmayıp ygsden 300k yapacağım ama olsun

Hedefim Boğaziçi İngilizce Öğretmenliği. Bunun için en az Türkçeden 35 Sosyalden 15 Matematikten 22-24 Fenden de 5-6 yapmak istiyorum. Yani 70-80 civarı tytye ihtiyacım var.

Sınav Sistemi Değişmeden Önceki Yazılar

Okul bitimi deneme olmuştuk 60 net civarı gelmişti 55 filan bile olabilir bugun ki denemede ise 71(29 30 5 7) yaptım. Görüldüğü gibi sayısallar çöp :D

Şuan ki planım kaf 1 ve 2yi okul başlayana kadar yada +1 ayda bitirmek. Okul açıldığında mat bitmiş olsun olmasın fene başlamayı düşünüyorum. Okul açıldığında 1 günü karekök matematiğe, 1 günü geometriye, geri kalan günleri fen ve sosyal derslerine ayırmayı düşünüyorum. Ocağa kadar fende gelebildiğim kadar ileriye gelip sosyalde ki açıklarımı kapatmayı ve ocak itibariyle her gün deneme çözmeye başlamak istiyorum. Türkçe içinse okul açıldığında öğle araları bir 40lık deneme patlatmayı düşünüyorum her gün.

Elimde alttaki test kitapları var

Sayısal:
    Matematik - Kaf 1 - Kaf 2
    Geometri - Bry A ve B seviyesi
    Biyoloji - Karekök test kitabı ve lmt el kitabı
    Kimya - Seviye
    Fizik - Palme Ygs konu anlatım + soru bankası var
    Sosyal:
    Türkçe - Paragraf Hız Soruları Kitabı, Seviye Soru Bankası ve Son 49 yılın çıkmış soruları
    Tarih - Sınav Tarih Soru Bankası
    Coğrafya - Limit Coğrafya Soru Bankası
    Felsefe - Limit Felsefe Soru Bankası
    Hadi hayırlısı bir hafta sonra kaybolmam umarım. Gerçi tüm günüm dh ygsde geçiyor

Günlük

Ygsye 226 gün kala: kaf 1 temel kavramlar derece testine kadar yaptım

Ygsye 225 gün kala: Bugünü biraz boş geçirdim bir yorgunluk vardı üzerimde. Biraz coğrafya konularına çalıştım 26 kelime yazdım 2 3 mat testi çözdüm o kadar. Yarın 50 paragraf hocanın verdiği 200 ing soru paketlerinden birini ve matta kavrama testini çözmek istiyorum ama belki yaparım belki yapmam bilemem

Ygsye 225 gün 48 dk kala: Dün bayağı geç kalkmıştım 11 gibi filan pek verimli geçmedi gün o sebeplen. Aksine bugün saat 8de kalktım kelimelerimin 3de 2isini yazdım ve 50 soru paragraf çözdüm. Bağlaç testleri var yapmam gereken saat 2ye kadar onları bitirmeyi düşünüyorum.

Ygsye 224 Gün 20 Saat 58 Dakika kala: 200 soru bağlaç testi çözdüm.

224 Gün 10 Saat 45 Dakika: Bağlaçtan geri kalan testleri bitirdim matematikte de temel kavramları bitirdim. Yarın için ödev testlerini çözüp voc testinde ki kelimeleri + normal kelimeleri yazıp 50 paragraf çözmeyi planlıyorum.

224 Gün 10 Saat 13 Dakika kala: Bugün bayağı verimli geçiyor sabah 50 soru paragraf çözdüm. 26 kelimeyi yazdım. 4 test ödevini bitirdim. Konu çok sıkıcı hemen 4. 5. ünitelere geçmek istiyorum :D

223 Gün 17 Saat 58 Dakika kala: Bugün hemen hemen istediğim şeyleri yaptım. Öncelikle test ödevlerini ve kavrama testlerini bitirdim derece testini yarına bıraktım. Şimdi hocanın verdiği voc testinde ki kelimeleri çıkartıyorum. Coğrafyada 1 ünite bitirmeyi düşünüyordum ekstra ama o yetişmedi lanet matematik çok vakit alıyor çok yavaş çözüyorum. Mantığını anladığım sorular kolay oluyor ancak bilmediğim bir şeyler yapmam gerektiğinde yok her ikisine de -2 +2 ekleyeceğiz filan hiç onlar aklıma gelmiyor.

Neyse yarın için hemen planları yapalım. Yarın hem fifa kariyer hem got var hemde birisiyle film izleyeceğim üzerine okul var o yüzden fazla bir şey yapabileceğimi zannetmiyorum. Ama eğer vakit kalırsa klasik 50 paragraf soru çözmeyi derece testi + temel kavramlar testlerini yapmak istiyorum. Vakit kalırsa coğrafya :(

222 Gün 17 Saat 31 Dakika kala: Bugün İngilizce dışında hiç bir derse çalışmadım. Yarın kelime sınavımız var onun kelimelerini yazdım gottan bir bölüm ve fifa kariyer izledim akşama da maç var yani bugün biraz verimsiz geçti

221 Gün 14 Saat 30 Dakika kala: Son 2 günüdür biraz tempo düştü okul vakti böyle oluyor genelde hocalar çok fazla ingilizceyle alakalı bir şeyler verdikleri için. Bugün 160 soruluk relative verdiler kolaydı bitti hemen ama eve geldiğimde 1 2 saat pcde takılma üzerine yemek filan derken gün bir anda bitti bu sorunu çözmem lazım. Şimdi 50 soru paragraf çözeceğim gün böyle biter muhtemelen.

220 Gün 11 Saat 59 Dakika kala: Bir iki gündür %70lerden %10lara %20lere düşen tempo yavaştan artmaya başladı bugün mattan yeni konuya geçtim biraz Türkçe ve İngilizce çözdüm.

219 Gün 15 Saat 33 Dakika kala: Bugün penguen kitapevinde bana post it diye normal kağıt kakalayanların abv

219 Gün 15 Saat 20 Dakika kala: Bugün iyi geçti eve biraz geç geldim ama matematik temel kavramları bitirdim türkçe-coğrafya-tarih çalıştım. Yarın Matematik Rasyonel Sayılar konusunu bitirip İngilizce testlerimi yapıp kelimelerini çıkartıp coğrafya ünitelerini duvara postitlemeye başlamak istiyorum.

219 Gün 0 Saat 49 Dakika kala: Bugün postit vesaire almak için gebzeye git gel hadi birde kahvaltı edelim derken bayağı vakit geçti ama genede verimli bir gündü. Öncelikle sabah biraz tarih ve türkçe çözdüm. Akşama doğru da anca 5 ödev testi + 1 temel kavram bitirebildim cidden çok vakit alıyorlar ama şu son 3 4 testtir artık işi kavradım çok az yanlışla devam ediyorum. Yavaştan matematikte iyi yerlere geldiğimi hissediyorum ancak baba konulara daha çok var.

Yarın için yapmak istediklerim: İngilizce testini bitir ve kelimelerini yaz. Coğrafya duvarında en az 2 ünite inşa et. Kafda yeni ünitede temel kavramları bitir.

217 Gün 10 Saat 17 Dakika kala: Bugün çok çok daha iyi geçebilirdi ama lol maçlarını izlemekten bayağı vakit kaybettim yarın böyle bir hata yapmamaya çalışacağım. Öncelikle İngilizceden 200 adet soru Relative ile alakalı 200 soru çözdüm ve 30 tane filan kelime çıkarttım. Testin arka planında ki kelimeler kaldı. Ardından coğrafyanın ilk 2 ünitesini postitledim ve duvara koydum gayet güzel oldu. Özellikle fen dersleri için bunu yapmayı planlıyorum. Matematikte önemli soruları kesme işine başladım hafta sonları tekrar etmeyi düşünüyorum o soruları. Birde kafda konu tarama sınavını bitirdim. Kafda bayağı yavaş ilerliyorum her 3 günde bir konu bitiriyorum bunu aşmam lazım.

Yarın ki yapmak istediklerim: Kafda tek çift sayıları bitir. İngilizce kelimelerini yaz. Coğrafya 2 ünite postitle.

216 Gün 20 Saat 2 Dakika kala: Oh... dün dediğim şeylerin belki %50sini yaptım ama gene de çok yoruldum :D Öncelikle temel kavramları bitirdim daha ileri gidemedim. Normalde 20 kelime yazmak 2 saati filan alıyor bugün 50 kelime yazdım dün 20 30 dedim ama galiba dünde gene bu kadar yazdım. 50 kelime yazınca da gün bitiyor :D Yarın salı günü olacak kelime sınavına çalışmam gerek o yüzden yarın en fazla ödev testlerini bitirebilirim oda belki.

215 Gün 19 Saat 0 Dakika kala: Bugün hiçbir şey yapmadım amele gibi takıldım

213 Gün 12 Saat 21 Dakika kala: Dün yazamadım kelime ezberlemekten ve kimlerin nereleri kazandığını görmekten :D 4 gün boyunca okul var o süre zarfında eve 4-5 gibi gelebiliyorum ve hiç halim kalmıyor bir şey çözesim de gelmiyor açıkçası. Bugünleri biraz boş geçirdiğim için ileride kendime çok söveceğim ama bugün sadece 2 mat testi çözdüm. Yarın söz valla billa bu üniteyi bitireceğim gelecekte ki ben söz

212 Gün 16 Saat 10 Dakika kala: Bugün deneme sınavı olduk 79,75 net yaptım en son denemeye göre matematik netlerim 7 net arttı güzel. Deneme biraz dandikti sanki ondan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum. 0 | |

212 Gün 16 Saat 3 Dakika kala: Bugün %75 yapmak istediklerime ulaştım. Öncelikle güne başlarken ki hedefim Tek Çiftlerde ödev + konu tarama testlerini bitirip izlemekti. Bunu yaptım. Ardından Sonra ki konuyu tamamen bitirmek istiyordum ancak ödev testine kadar gelebildim. Bütün günümü ayırsaydım muhtemelen bitirebilirdim. 1-2 saat uyudum ve 3-4 saatte boş boş işlerle meşgul olduğum için bitmedi ama gene de iyi bir gündü. Yarın için çok fazla dışarıda işim var üzerine lol maçı var onuda izleyesi geliyor insanın ama ödev testlerini + konu taramayı kesin bitirmek istiyorum. Üzerine bölünebilmede temel kavramları bitirebilirsem harika olur.

210 Gün 23 Saat 45 Dakika kala: Bugün az kalsın hiç bir şey yapmadan geçecekti neyse ki son anda Sayı çözümleme ödev + konu tarama testlerini bitirdim. Ancak videolarını izlemeden yaptım videolarını yarın izleyeceğim çok vakit yiyor. Yarın eğer bölme ve bölünebilme bitirebilirsem programda sadece 1 gün geride kalmış olacağım.

209 Gün 17 Saat 0 Dakika kala: Kendimden nefret ediyorum Bugün deneme sonuçları açıklandı sınıfta 1. olmuşum 81,75 netle sanırım kontrol ederken Türkçede hata yapmışım. Bugün sözde bölünebilmeye çalışacaktım ama yarın ing sınavı olduğu için gönlüm ona gitti ve matematikte zaten 2 gün daha boş vaktim var yea dedim ve onu pazartesiye iteledim. Evet kendimden nefret ediyorum (Eğer yarın 100 alırsam 30-40 tl ödül var)

208 Gün 16 Saat 14 Dakika kala: Vay anasını ilk defa programıma uydum ama bunda da saat 5 Eve geldim iki ders çalışayım dedim çok uykum geldi bende az uyuyayım diye yatağa geçtim ardından ulan onur şimdi 5 6 saat uyu kalk sonra yaparsın dedim uyudum kalktım saat 1 Neyse Bölme bölünebilme kavrama testlerini bitirdim yarın ödev + kts yapacağım. Bugün ki ing sınavı bayağı kötü geçti şimdi de saat 7e kadar filan onun kelimelerini çıkartacağım.

207 Gün 6 Saat 29 Dakika kala: Dün bölme ve bölünebilme bitirdim bugün saat 9:30 şimdi yatıp 4de kalkmak istiyorum kalkarsam asal çarpanların ilk 7 temel kavram kısmını bitireceğim.

200 Gün 11 Saat 19 Dakika kala: Tahmin edebileceğiniz gibi matematik programına uyamadım Bu hafta genelinde İngilizce çalıştım. 1 deneme daha olduk 65li mi ne net geldi Sıkıntı yok çalışmaya devam. Bugün hocaların verdiği testleri bitireceğim. Tarihten 2 test coğrafyadan 8 test dil ve anlatımdan da 2-3 test var vakit kalırsa da çözebildiğim kadar Türkçe çıkmış sorular. Sözel çalışmayı özlemişim

199 Gün 11 Saat 40 Dakika kala: Bu arada 2 gün önce filan yds setinden kalan denemelerden birini olduk bayağı kolaydı yalan söylemeyeceğim 80/80 yapardım ama doable kelimesine mal mal baktım Coğrafya-tarih-edebiyat bitti şimdi Türkçeden 100 soru çözüp yatacağım 50-50 iki ayrı seans yaparak.

197 Gün 18 Saat 52 Dakika kala: Bugün ilk konuları içeren deneme olduk doğal olarak bayağı iyi net yaptım. Matematikte geometriye hiç dokunmadım 2 tane boş bıraktım 1-2 basit hata yaptım ama 23 net yaptım diğerlerinde fazla bir oynama yok klasik

197 Gün 13 Saat 19 Dakika kala: Bugün deneme dışında fazla bir olay olmadı yayın denizinden 6 test paragraf çözdüm 120 soru oluyor. Şimdi de Devlet kitabını okuyacağım saat 12ye kadar filan.

196 Gün 12 Saat 50 Dakika kala: Dün 6 test çözdükten sonra bir 3 test daha çözdüm 180 soru fena değildi ama her gün yapmak zor tabii Bugün 3x20 paragraf çözdüm ve ebob ekok temel kavram bitirdim konu sonlara doğru eğlenceli bir hal aldı ama galiba tüm ygs matematikte ne sıkıcı konu

195 Gün 23 Saat 32 Dakika kala: O 25dk ders 5dk dinlenme yöntemiyle çalışıyorum son 2 gündür fena değil en azından fazla sıkmıyor. Sabah 4 kere bundan yaptım 96 dkda 100 paragraf sorusu çözdüm yayın denizinden sonlara doğru bayağı uzundu paragraflar Şöyle 25 paragrafı 15 dkda çözme seviyesine gelsem sınavda çok yarar sağlayacak

195 Gün 22 Saat 42 Dakika kala: Ebob ekok konu testlerini + taramayı bitirdim ama bugün çok oyalandım yarına çözüm videolarını bıraktım o en az 3-4 saat alır muhtemelen vakit kalırsa sonra ki konu.

194 Gün 9 Saat 59 Dakika kala: Bugün basit eşitsizlikler temel kavramları bitirdim ve ebob ekokta ki videoları izleyip soruları kestim.

194 Gün 1 Saat 1 Dakika kala: Bugün basit eşitsizlik ödev testlerini bitirdim. Şimdi biraz İngilizce kelime yazacağım yarın üslü sayılara geçiyorum.

192 Gün 11 Saat 28 Dakika kala: Bugün üslü sayılar temel kavramı bitirdim mat tekrarı yapacaktım normalde ama yapacak kafa kalmadı. Yarın ödev testlerini bitirirsem harika olacak üslü sayıların.

190 Gün 10 Saat 56 Dakika kala:Bugün üslü sayılar bitti yarın köklü sayılara geçecegim. Bu arada günlük 2 test paragraf çözmek istiyorum. Tek matematik çok sıkıcı oluyor en azından az paragrafta çözeyim. Bugün 2 test çözdüm

190 Gün 12 Saat 34 Dakika kala: Püh saat 2 olmuş Şu karekök konusu ne gıcıktır beee. 1 sayfa testi çözmem 30 dakikamı alıyor Karekök temel kavramları bitirdim bu gün yarında ödev + ktsleri çözeceğim. Bugün ki paragraf işi yalan oldu

189 Gün 8 Saat 25 Dakika kala: Bugün son ödev testini + ktsyi bırakacaktım böyle 10 civarı sonra bir gaza geldim ve anca bitirebildim. KÖKLÜLER LANET! Çok iğrenç konu. Üslü sayılarda mantığı hızlı kavradım ama burada çook sonraları karelerini aldığımda 2ab'yi de eklemem gerektiğini kavradım Kesinlikle sonradan daha çok çözmem gerek çünkü 8 soruda max 6 yapabiliyorum.

184 Gün 19 Saat 42 Dakika kala: 3-4 gündür yazmıyordum. 2 gün boyunca hiç bir şey yapmadım yattım. Sonra ki 2 günde mutlak değeri bitirdim. Yarın çarpanlara ayırmaya geçeceğim.

183 Gün 6 Saat 3 Dakika kala : son 2 gün boyunca çarpanlara ayırmanın temel kavramını bitirdim. Ödev testleri kaldı. Bugün yapmayı planlıyordum ama cidden eski bilgilerimin kaybolduğunu hissediyorum o yüzden ilk önce tekrar yapacağım.

181 Gün 13 Saat 16 Dakika kala : Bugün tüm eski konuların tekrarını yaptım iyi oldu

179 Gün 21 Saat 31 Dakika kala : Sonunda kaf1 bitti be oley. Çarpanlara ayırmada baya iyi hissediyorum şuanda iyi konumdayım.

172 Gün 20 Saat 23 Dakika kala: Okullar açılmadan 2-3 gün önceden çalışmayı bıraktım biraz dinlendim it ve devlet kitaplarını okudum itte 300lü sayfalara kadar geldim artık ygs maratonu yüzünden bu sene bitmez Problemlere başladım dün filan. Okul çok iyi oldu. Temel kavramları evde bitiriyor okulda da ödev testlerini yapıyorum eve gelince kontrol ediyorum. Problemleri bu hafta pazar gününe kadar bitirmem gerekiyor. Hadi bakalım

172 Gün 3 Saat 27 Dakika kala: Hocamız acayip büyük bir ingilizce ödevi verdiği için okul içinde ve otobüs yolculuklarında onu yapıyorum. Eve geldiğimde de matematik çalışıyorum. Bugün problemler 1in son kısmındayım. Saat 7de başladım 12 oldu arada 1 saat filan kaynasa çok vakit yedik yav Problemleri bu hafta bitireceğim dedim ama bitmeyecek gibi Güzel bir duş ve uyku beni bekliyor.

165 Gün 8 Saat 3 Dakika kala: Ne güzel günlüğü ygsye bilmem kaç gün kala diye tutuyordum ygs kalktı Son bir kaç gündür bayağı iyi ilerliyorum. Okul vaktinde tenüsflerde ve otobüsle gidip gelirken olabildiğince test çözüyorum ve eve gelince de konu anlatım çalışıyorum. Problemler yarın bitiyor pazartesiye kadar kümeleri bitirdikten sonra artık matematiğe biraz ara verip diğer derslere odaklanmak istiyorum.

156 Gün 2 Saat 58 Dakika kala: İng denemesi ve ygs denemesi olduk. İngde prepositionlardan hatalarım filan var ama dert etmiyorum 9 ay içerisinde hallolmayacak şeyler değil. Ygs ise Az çok matematikten istediğimi aldım kümeleri işleseydim 3-4 soru daha yapabilirdim. Mutlak değer ve köklü sorular vardı yapamadım en yakın zamanda başka bir kitaptan bu konuları halletmem gerek. Sosyal şu vakte kadar ki en berbat sosyal. Tarihte hep 14 15 doğru yaparken 8 doğru 7 yanlış Neyse vaktimiz var. Bu aralar geometri çalışıyorum çok zorlanıyorum ama yapacağız bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onrtmz -- 31 Ağustos 2018; 1:31:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ - 2018 GİRİŞLİLER 

• Ygsye 226 gün kala: kaf 1 temel kavramlar derece testine kadar yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onrtmz -- 27 Temmuz 2017; 23:28:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez . (Tıpçıyım ama seneye dilden denicem )

Lys tek kaynak çalışma. Kolay olduğunu düşündüklerini de çöz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derece icin sayisal derslere calisman harika ama sakin Turkce-sosyali ihmal etme aman diyim. Bana kalirsa onlarda 35 yapmak, YGS-3 puan turu icin az bile. Mukemmele yaklastirmak icin ne yapabilirsen yap, ikisi de bilgi eksikligi ve okuma-algilamada tokezleme kabul etmiyor cunku. Ingilizce'yi de sakin boslama sirf bunu soylemek icin gelmistim ya neyse Ben de dahil bu yil gozlemledigim kadariyla pek cok dilci YGS yaklastikca Ingilizce'yi birakiyor, en iyi yapanlarimizda bile bunu gordum. En kotu, en verimsiz gununde bile birkac test coz kesinlikle. 70-75 araligindaysan kolay gelsin, bu noktadan sonra oldugun yerde saymaya baslaman cok olasi o yuzden pesini birakmayip sonuna kadar coz. Halledilir ne olacak falan deme, ben de kendime cok guveniyordum ama sinav oyle denemelerdeki gibi olmuyormus

Bir de fenin getirisi ciddi ciddi cok az. Tabii ki calis ama digerleri kadar vakit ayirmani gerektirdigini dusunmuyorum. Bana kalirsa bir el kitabi alip onu okusan bile yeter ama hedefin yuksek oldugundan calisinca kendini daha iyi hissedersin, o yuzden you do you.

Yil boyunca bu azmin yuzde altmisini korusan bile yeter sana bence Elbette bunalacagin zamanlar gelecek ama duzenli calisirsan olacaktir. Dil oyle sayisaldaki gibi herkesin birbirine dis biledigi bir alan degil kendine gore sıkıntıları olsa da. Kesinlikle yapilmayacak sey degil, simdiden iyi sanslar, basarilar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygsye 225 gün kala: Bugünü biraz boş geçirdim bir yorgunluk vardı üzerimde. Biraz coğrafya konularına çalıştım 26 kelime yazdım 2 3 mat testi çözdüm o kadar. Yarın 50 paragraf hocanın verdiği 200 ing soru paketlerinden birini ve matta kavrama testini çözmek istiyorum ama belki yaparım belki yapmam bilemem

• Ygsye 225 gün 48 dk kala: Dün bayağı geç kalkmıştım 11 gibi filan pek verimli geçmedi gün o sebeplen. Aksine bugün saat 8de kalktım kelimelerimin 3de 2isini yazdım ve 50 soru paragraf çözdüm. Bağlaç testleri var yapmam gereken saat 2ye kadar onları bitirmeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygsye 224 Gün 20 Saat 58 Dakika kala: 200 soru bağlaç testi çözdüm.

• 224 Gün 10 Saat 45 Dakika: Bağlaçtan geri kalan testleri bitirdim matematikte de temel kavramları bitirdim. Yarın için ödev testlerini çözüp voc testinde ki kelimeleri + normal kelimeleri yazıp 50 paragraf çözmeyi planlıyorum.

• 53 dil netiyle 520 gibi bi sıralama gelmişti

Orijinalden alıntı: wizza

53 dil netiyle 520 gibi bi sıralama gelmişti

Hocam ygs 3 sıralamanız kaçtı? İlk 100de filan değilseniz neredeyse imkansız :D

• 224 Gün 10 Saat 13 Dakika kala: Bugün bayağı verimli geçiyor sabah 50 soru paragraf çözdüm. 26 kelimeyi yazdım. 4 test ödevini bitirdim. Konu çok sıkıcı hemen 4. 5. ünitelere geçmek istiyorum :D

• 223 Gün 17 Saat 58 Dakika kala: Bugün hemen hemen istediğim şeyleri yaptım. Öncelikle test ödevlerini ve kavrama testlerini bitirdim derece testini yarına bıraktım. Şimdi hocanın verdiği voc testinde ki kelimeleri çıkartıyorum. Coğrafyada 1 ünite bitirmeyi düşünüyordum ekstra ama o yetişmedi lanet matematik çok vakit alıyor çok yavaş çözüyorum. Mantığını anladığım sorular kolay oluyor ancak bilmediğim bir şeyler yapmam gerektiğinde yok her ikisine de -2 +2 ekleyeceğiz filan hiç onlar aklıma gelmiyor.

Neyse yarın için hemen planları yapalım. Yarın hem fifa kariyer hem got var hemde birisiyle film izleyeceğim üzerine okul var o yüzden fazla bir şey yapabileceğimi zannetmiyorum. Ama eğer vakit kalırsa klasik 50 paragraf soru çözmeyi derece testi + temel kavramlar testlerini yapmak istiyorum. Vakit kalırsa coğrafya :(

• lys-5 e 80/80 yapacağım diye güvenme, 100 deneme çözdüysem 85 i fulldü 75/5 yaptım tabi hepsi dikkatten kaçmış başarılar ygs sağlam tutmaya bak

Orijinalden alıntı: nuksws_99

lys-5 e 80/80 yapacağım diye güvenme, 100 deneme çözdüysem 85 i fulldü 75/5 yaptım tabi hepsi dikkatten kaçmış başarılar ygs sağlam tutmaya bak

Hocam siz ygsde ne yaptınız? Sıralamanız kaç geldi ? Bu sene mi girdiniz sınava? 3 5 taktik sallayın :D

• Onrtmz kullanıcısına yanıt
    Bu sene dilden ilk 100 deneyeceğim. Ygs den 13k yapmıştım.dilden kaç yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis2014 -- 30 Temmuz 2017; 23:6:36 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_pontocerebellare -- 30 Temmuz 2017; 23:20:6 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_pontocerebellare -- 11 Ağustos 2017; 23:57:17 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.